2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 594 595 597 598 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 403722 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Pricao mi je ortak o tom Albancu, ima neki bas zajebano prezime.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Pogledaj obavezno kad daju Buducnost na TV CG, odlican napadac, cini mi se da ima 19-20 god. a izgleda kao da ima cetrdeset Smile Mnogo je jak i zajeban, al' ga jebe sto je Albanac, tesko da ce ga neko od nasih klubova angazovati zbog toga.
sem vas, naravno...... Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 15:03:07 od rojrodzer »
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Bogdan Milic je najbolji igrac buducnosti nebi bilo lose da dodje kod nas a ciganima neka stigne albanac:DDD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Da malo promenimo temu shodno nasim mogucnostima po meni bi nam idealno pojacenje bilo iz Podgoricke Buducnosti onaj Argentinac  Gustavo López sto mlad igrac ima dobru tehniku brz dobro centrira koristio bi nam za ligu sampiona Smile Smile Smile

jel neko od vas video onog Albanca sto im igra u spicu. Klinac razbija, gledao sam dva,tri puta Buducnost ove sezone, opasan igrac
Shodno vasoj tradiciji taj bi vam dobro zamenio Jovetica  Smile
Malo se zajebavam..... ali ozbiljno, strasan je igrac, ne mogu sad da se setim imena, ko ga je gledao zna na koga mislim

Gledao sam ga ja.
Mnogo je dobar,cak se pitam kako dobre skaute ima Buducnost,kad su ga izvukli iz neke rupe a da tako trpa.
Imao je u jednom kolu evro-makazice,nijesam mogao da vjerujem,stim sto je usrao sve sto je uradio,kada je promasio penal u finalu kupa protiv Mogrena.
A zove se Fatos,Faton..nesto tako,a prezime Beciraj...
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 15:58:39 od Goranac and Delija-4ever! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
E jeste. Beciraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
e taj je za jugoslovene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Date of Birth:    05.05.1988
Nationality:     Albania

Association (RN):    Buducnost Podgorica (-)
Position:    Storm
Market value:    € 500,000     Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Direktor stadiona Partizana Aleksandar Stepanović replicira v. d. gradonačelnika Beograda

Alimpić nenamerno zaturio plan

Ni posle odgovora v. d. gradonačelnika Beograda Zorana Alimpića direktoru stadiona u Humskoj Aleksandru Stepanoviću, nije jasno gde je zaškripalo kada je reč o regulacionom planu kojim se odobrava rušenje i izgradnja novog stadiona Partizana.
- Nije moje da isterujem priču preko medija. Ali, već tri godine navijači me konstantno pitaju kada će se početi sa izgradnjom stadiona. Alimpić je u pravu kada kaže da je potrebno ispoštovati proceduru, slažem se apsolutno. Samo, stvar je u tome što smo je mi odavno ispoštovali - naglašava Stepanović, koji je pre dva dana i zatražio odgovornost gradskih čelnika za odugovlačenje, kojim se zaustavlja inostrano ulaganje u Srbiju i Partizan.
Gradonačelnik tvrdi da „urbanisti nisu ni pogledali plan“?
- Ne znam na koje urbaniste je mislio. Znam da je još 2001. godine na Skupštini doneta odluka o izgradnji ovog plana, a 11. maja 2006. gradska komisija je usvojila je nacrt plana i dala ga na javni uvid. U oktobru iste godine su čak i razmatrane primedbe u gradskoj skupštini, sa izveštajem o javnom uvidu, posle čega je sve prosleđeno gradonačelniku... Ne aludiram na bilo šta, možda je Alimpić nenamerno zaturio naš plan.
Da li verujete da bi posle konstituisanja nove gradske vlasti, sa novom većinom, stadion Partizana mogao ubrzo da dođe na red?
- Mi smo sportisti, na to gledamo isključivo sportski, bez obzira na političku opciju. Za Beograd je, valjda, bitno da ima stadion koji ispunjava međunarodne kriterijume, ko god bio na vlasti. Jer, u ovom trenutku na svega dva ili tri stadiona mogu da se igraju utakmice pod okriljem UEFA - završio je Stepanović.

Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 383
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Da malo promenimo temu shodno nasim mogucnostima po meni bi nam idealno pojacenje bilo iz Podgoricke Buducnosti onaj Argentinac  Gustavo López sto mlad igrac ima dobru tehniku brz dobro centrira koristio bi nam za ligu sampiona Smile Smile Smile

jel neko od vas video onog Albanca sto im igra u spicu. Klinac razbija, gledao sam dva,tri puta Buducnost ove sezone, opasan igrac
Shodno vasoj tradiciji taj bi vam dobro zamenio Jovetica  Smile
Malo se zajebavam..... ali ozbiljno, strasan je igrac, ne mogu sad da se setim imena, ko ga je gledao zna na koga mislim

Gledao sam ga ja.
Mnogo je dobar,cak se pitam kako dobre skaute ima Buducnost,kad su ga izvukli iz neke rupe a da tako trpa.
Imao je u jednom kolu evro-makazice,nijesam mogao da vjerujem,stim sto je usrao sve sto je uradio,kada je promasio penal u finalu kupa protiv Mogrena.
A zove se Fatos,Faton..nesto tako,a prezime Beciraj...

Kad vec pominjes skaute buducnosti onda oni su izvukli masu igraca savicevica,mijatovica,branka brnovica,purovica,burzanovica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 594 595 597 598 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.728 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.