Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dišljenković kod Muslina bez ikakvog obeštećenja  (Pročitano 800 puta)
29. Jan 2005, 08:19:37
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Dišljenković kod Muslina
bez ikakvog obeštećenja
Zvezda je mnogo veći klub od Metalurga i ne treba joj milostinja od 200 ili 300 hiljada evra, koliko štampa pominje, da bi Vlada bio slobodan - ističe potpredsednik crveno-belih Milan Vujin

Na Upravnom odboru Crvene zvezde koji se održao u četvrtak uveče na "Marakani" i zbog preobimnog posla trajao skoro pet časova, donete su dve ključne stvari - obavestio je juče novinare Milan Vujin, potpredsednik crveno-belih.

Stop menadžerima

Najnovija višemilionska ponuda (6.500.000 evra) za vezistu Zvezde i mlade reprezentacije Boška Jankovića, pristigla iz aktuelnog evropskog šampiona Porta, dodatno je ražestila potpredsednika crveno-belih Milana Vujina.
- Nema tih para koje bi neki klub mogao da ponudi za Zvezdinog igrača na koga Dostanić najozbiljnije računa. Na našu adresu nije stigla nijedna zvanična ponuda za Jankovića. Od sada, pa nadalje i ubuduće, više nećemo imati kontakte sa menadžerima, već isključivo sa predstavnicima zainteresovanih klubova. Zna se kakav je red i to će se poštovati. Sve promene, mislim na dolaske i odlaske igrača, biće planske, a poslednju reč imaće trener Dostanić - u dahu je odgovorio Vujin.

Muslin: Sve se vidi, sve se zna

Bivši trener Crvene zvezde i aktuelni strateg Metalurga iz Donjecka, Slavoljub Mislin, nije želeo da odgovara na optužbe iz Ljutice Bogdana koje ga "terete" da je on odgovoran što Dišljenković napušta "Marakanu" bez obeštećenja.
- Šta da vam kažem, nemam neki poseban komentar. Vidi se da je Crvena zvezda veliki klub i da ima velikog predsednika - procedio je Muslin kroz osmeh u kratkoj izjavi za Glas javnosti.

- Odlučeno je da Dišljenković može da napusti klub i to bez obeštećenja. Prema našim saznanjima, njegov budući klub je Metalurg iz Donjecka, koga predvodi naš bivši trener Slavoljub Muslin. Druga odluka je da smo proširili UO sa tri nova člana, a to su predsednik SD Zvezde i Odbojkaškog saveza SCG Aleksandar Boričić, vlasnik firme Gemaks Đorđo Antelj i direktor Si Si kompanije Vojin Đorđević.

Nema sumnje da će novi članovi UO osvežiti, odnosno finansijski i te kako ojačati klub, ali reči Vujina da će reprezentativni golman i dojučerašnji kapiten crveno-belih Vladimir Dišljenković otići u Metalurg bez obeštećenja, prilično su iznenadile sve pripadnike "sedme sile".

- Do pre neki dan nismo znali da je Dišljenković završio sve sa ukrajinskim prvoligašem, a da iza svega toga stoji Muslin. Zvezda je mnogo veći klub od Metalurga i ne treba joj milostinja od 200 ili 300 hiljada evra, koliko štampa pominje, da bi on bio slobodan da bira novu sredinu. Odluku da Vladi, uprkos svemu, damo odrešene ruke, doneli smo zbog korektnih razgovora sa njim. Tu su i ranije zasluge, 15 godina vernosti klubu, povrede koje su ga pratile tokom tih godina, kao i porodični problemi koje može da reši ovim transferom - objasnio je Vujin.

Što se tiče Marjana Markovića, on se i dalje nalazi van Beograda, ali i trenažnog procesa. Posle podmetanja požara na njegovom "pežou 206", od Markovića nema ni traga ni glasa.

- Marković nije bio na dnevnom redu. Niko se nije javio u vezi njega, pa ni on sam još nije kontaktirao s klubom. Znamo da ima dogovor sa jednim inostranim klubom, ali ponavljam nismo raspravljali o njegovom statusu - zaključio je Vujin.

Đokaj stopama Deje Savićevića

Dres sa brojem 26, koji je nosio bivši kapiten Crvene zvezde Nemanja Vidić, dobio je novog vlasnika - Ardijana Đokaja. Juče je na "Marakani" priređena i zvanična promocija prvog pojačanja crveno-belih u 2005. godini.
- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom, klub za koji ludački navijam od kako sam u crveno-belom dresu video Dejana Savićevića. Moja porodici i prijatelji znaju koliko sam žudeo za ovim trenutkom. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Zvezdanu Terziću i OFK Beogradu. Jer, sa Terzićem sam imao dogovor da ću napustiti Karaburmu samo u slučaju ponude sa "Marakane" - iskren je Đokaj.

Dostanić danas saopštava spisak

Od prijateljskog susreta Crvene zvezde sa Voždovcem i definitivno nema ništa.
- Vremenske prilike nam ne dozvoljavaju da odigramo tu utakmicu - potvrdio je šef struke našeg najtrofejnijeg kluba Ratko Dostanić.
U nedelju ekspedicija crveno-belih kreće put Turske na drugu fazu priprema. Očekuje se da će spisak igrača biti kraći u odnosu na Kipar.
- Strpite se malo. Imamo još dva, tri treninga, pa će spisak igrača biti tek onda poznat, najverovatnije u subotu.
Za Marka Perovića je procurela vest da mu, zbog izvesnih problema sa leđima, sledi dvomesečna pauza.
- Perović sigurno putuje sa nama, ali u dogovoru sa klupskim lekarima nećemo žuriti sa njegovim povratkom kako ne bismo rizikovali pogoršanje povrede.
Vladimir Dišljenković pojačava Metalurg iz Donjecka, dok je još neizvesno da li će Marjan Marković ove zime preći u Đenovu, ili tek na leto kada mu bude istekao ugovor sa Zvezdom.
- Stav kluba je jasan i dajte više da stavimo tačku na to. Priča sa Dišljenkovićem i Markovićem je završena. Naš plan je jasan. Hoćemo motivisane igrače, koji će dati sve od sebe kako bi Zvezda igrala zapaženiju ulogu u Evropi - iznervirao se na kraju Dostanić.
G. B.

G. Božanović

(02. May 2007, 21:33:47)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ma koji ce nam kurac milostinja ... sta je to 200 , 300 000 dolara/eura .... pa za vas lopovi i nije nista kada imate vile , xxx automobila , letujete u spaniji , lecite u francuskoj , jebete po nemackoj ..... i tome slicno  .... posle cete da nam kukate kako se nema para , moraju igraci da se prodaju ...

UPRAVA NAPOLJE !!!

PAKUJTE KOFERE !!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da, sada je 200-300 000 milostinja, a zato su prodali Mladenovica za neku slicnu sumu, jer je bilo neophodno da se proda, a to nas je u prilicnoj meri kostalo debakla u Evropi.

Mada ok, ako za trenutak zanemarimo sta ja mislim o trenutnom rukovodstvu Zvezde, sve sa Draganom Dzajicem, koji je ocigledno i dalje vladar iz senke, mislim da je su ovo izveli dobro. Naravno moglo je sve to mngoo bolje da bude, ali u datoj situaciji i u datim govnima, mislim da e dobro. Zasto? Zato sto ja mislim da je bolje da Disljenkovic ako vec nema motiva da igra za Zvezdu da ode iz nje, nego da ostane pod nekom prisilom ovde, pa da brani k'o preko kur*a i da onda posle to kosta ceo tim. Isto i za Markovica. Ako mu Zvezda nije vise u srcu, a po njegovom ponasanju ne vidim da mu je ikada i bila, kao sto je to slucaj sa vecinom sadasnjih prvotimaca, onda neka ide, daleko mu lepa kuca. Bolje da igraju i neki klinci, ali koji ce da poginu za Zvezdu, nego ove prodane duse, koji su suvise izrasli za Zvezdu, a koji ne mogu da se prodaju ni u Ukrajinu. Vazno je samo da su iskoristili priliku da pljunu po Muslinu, jer naravno uvek je kriv neko drugi za ono cime se ti bavis.

Nazalost, posrnuce Zvezde i dalje traje. Voleo bih da tome dodje kraj, ali ja taj kraj jos uvek ne vidim.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.