Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 13:07:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Fakultetski obrazovane devojke(i studentkinje) i kriminalci kao ljubavni parovi u Srbiji
masovna pojava
9.5%  (2)
cest slucaj
38.1%  (8)
moze se videti
38.1%  (8)
redak slucaj
4.8%  (1)
to ne postoji
0%  (0)
ne znam
9.5%  (2)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paradoks ili ne  (Pročitano 8076 puta)
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Stace jadnica...nema pametnija posla nego da se vuce okolo sa takvim momcima i radi gluposti.

Ako bude imala "srece" mozda ce izbeci neku sacekusu namenjenu njenom dragom "mafioziu".

Sloboda odabira...
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa sta ces, ljubav je slepa, cesto gluva i nerazumna.

da...i sta je tu cudno....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
a mozda likovi imaju velike kite
sta ces u t je danas kriterijum ili je mozda uvijek i bio
Nazalost ja ispadam
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da malo ozivim ovu zamrlu temu.Ne znam da li je kriterijum ovo iz prethodne poruke,ne bih rekao.Inace,od doticne dipl. pravnice sam se prilicno svesno distancirao,ali se vidjam sa nekim njenim dobrim drugaricama i tako saznam po nesto.Kazu da je za rodjendan od decka dobila novi Tuareg koji je sledece noci verovatno nasmrkana slupala.Inace,navukla se zestoko na gudru.Drugaricama je krivo,ali i same nameravaju da urade ovo sto sam ja,da je skartiraju.Par puta su izlazile sa njom i njenim mafijasem i bile u vrlo neprijatnim siuacijama jer su morale da se brane nasrtaja njegovih ortaka mafijasa.Evo jedne strasno ruzne situacije,koju je moja sada vec bivsa drugarica priredila bivsem decku,onom finom liku koga sam ranije vec pomenuo.Jedne subote su se pojavili na istom mestu ona sa svojim bilmezom,a on sa drugovima.Kada ga je videla pocela je izazovno da igra u suknjici do pola dupeta i povremeno seda u krilo svog novog zastitnika jebozovno se uvijajuci.U jednom trenutku su poceli da se ljube i vacare tako vulgarno svesno bacajuci pogled na njega.Rucerde ovog morona nisu pustale njeno razgoliceno dupe.Decko jadan nije dugo izdrzao i izasao jedva napipavsi vrata.Njihova zajednicka drugarica je bila kod njega,kaze da je van sebe vec danima,uzima i neke lekove.A ona se samo hvali kako ima najboljeg decka na svetu i kako planira da se udaje.Odselila se vec odavno od roditelja koji nece da cuju za nju.Zivi sa svojim mafijasem i ne stedi ni sebe,ni ranije bliske ljude.Oblaci se i ponasa kao prava droljetina,ko da nikad knjigu nije videla.Katastofa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
... treba sacekati malo ... neciji poster ce izaci u novinama ...
.. cinimi se da si se ti malo zaljubiska u nju??? ... mislim sta te boli penkalo ... ako zeli tako da zivi neka zivi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Vlado, šta te boli pajče, svako bira svoje puteve ... nije šteta ni za taj tuareg, pošto je osiguranje pravom vlasniku verovatno već isplatila neka inostrana osiguravajuća kuća ....

Za te takve likove uglavnom važi pravilo: možeš kako hoćeš, ne možeš dokle hoćeš .... i samo ga jednom nema ... a ona će na sledećeg .... Kao u "Rane" kad skenjali Kureta, ona njegova prešla na Bibera .... i tako ....

Nemoj da ti je žao ... budi kao ja .... Znaš kad je meni žao ? Kad vidim klinca iz kraja koji je rodjen sa paralizom, i ceo život je u kolicima. Kad vidim čoveka bez ruke, noge .... Kad vidim decu koja imaju neku manu, koja nije bila njihov izbor. Za takve mi je žao, i uvek hoću da pomognem i da se nadjem.

A kada čujem tako ove starije komšike: e, si čuo, umro taj i taj, sin od te i te ili tog i tog.... mladi ot tebe 5 godina. I sad meni onako padne malo žao i pitam od čega umro ... i kad dobijem odgovor: predoziro se .... e onda kažem: ma što nije pre crko .... a za većinu takvih za koje čujem su iz boljih i "jačih" porodica .... Znate na šta mislim .... Ma ko ih jebe, i njih i tu tvoju, Bog i roditelji joj dali sve, zdrava prava i s mozgom, i sve što će sada da uradi je njen lični izbor, i tu je kraj svake priče ... žao mi je samo tih ljudi, jer su verovatno mnogo polagali i ulagali u nju .... a tako im se vratilo. Bar da je bila problem oduvek, pa se na neki način čovek i pomiri sa sudbinom .... a ovako sve super, sve uzlaznom putanjom, i onda fijasko ko grom iz vedra neba .... loodilo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Decko jadan nije dugo izdrzao i izasao jedva napipavsi vrata.Njihova zajednicka drugarica je bila kod njega,kaze da je van sebe vec danima,uzima i neke lekove.

Nije izdrazao jedva nasao vrata ma dajte nek svako trazi sebi srecu gde god hoce ima na ovom svijetu i previse zena pa jedna je za mene valjda ne moram da se ogranicim na jednu i to bas onu koji vidjam svaki dan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

бубили

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4071
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia c5
Ako je iz ljubavi onda je u redu
IP sačuvana
social share
''s  ljudima sličnim nama sve je pozitiva
tenzije nema i nema agresiva
jer preko dana od blamta slika mi se manta
a uveče kad se raskantam spavam ko zaklan''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 13:07:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.