Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 02:31:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Fakultetski obrazovane devojke(i studentkinje) i kriminalci kao ljubavni parovi u Srbiji
masovna pojava
9.5%  (2)
cest slucaj
38.1%  (8)
moze se videti
38.1%  (8)
redak slucaj
4.8%  (1)
to ne postoji
0%  (0)
ne znam
9.5%  (2)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Paradoks ili ne  (Pročitano 8078 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo mene ponovo.Moja "fina" drugarica Marija se uravo vratila sa jedne egzoticne destinacije gde je docekala Novu godinu sa dragim.Sreli smo se juce na kafi.Opet se obukla kao dronfulja(da ne poverujes da je takva osoba briljantno zavrsila prava).Ne mogu da se otmem utisku.Pitam se sta bi reko neki njen profa kad bi je video u onim dezeniranim carapama i suknjici koja bukvalno otvara celo dupe kada prekrsti noge.Marija je slatka devojka,mada se nikad nisam lozio na nju,uvek smo bili ortaci.Zao mi je sto se jedna kvalitetna karijera pravnika dovodi u pitanje,zato i pisem sve ovo.Njen novi decko,neotesani krimos kao da joj je oduzeo identitet.Rekla je da konacno zivi punim plucima i da je pocela da zali nescrecnice koje prezivljavaju sa fakultetskom diplomom.Za decka krimosa kaze kako je vrlo pazljiv,nezan i zastitnicki nastrojen prema njoj.Nije joj bitno,kaze,sto je neobrazovan i sirov jer je odlucan,nema komplekse,ne preza ni od cega,moze skoro sve da uradi sto zamisli.Dosta joj je,kaze,obrazovanih i vaspitanih mekusaca koji se povlace,adaptiraju i ceo zivoz prezivljavaju.Kaze da joj uopste nije zao sto je zapostavila pravosudni jer sa deckom ima ekstra dozivljaje o kojima obicne smrtnice mogu samo da sanjaju.Zelim joj samo da se onaj bandit ne preokrene i pocne da je maklja,maltertira,izivljava se nad njom.Sa druge strane tuga.Roditelji joj se cujem ugasili od tuge,nigde ne idu samo cute i kljukaju se tabletama za smirenje.Bivsi decko,ekstra lik njen kolega je toliko odlepio sto ga je sutnula zbog krimosa da je zavrsio na seansama kod psihica.Strasno,unistava i sebe i sve oko sebe.I ja se osecam uzasno zbog svega toga.Jebem ti vrednosni sistem kod nas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
promeni se cura za par mesesci za trista sezdeset stepeni.

Изгледа јој досадило да се дружи са другарима који су из математике имали кеца.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
........se cujem ugasili od tuge,nigde ne idu samo cute i kljukaju se tabletama za smirenje.Bivsi decko,ekstra lik njen kolega je toliko odlepio sto ga je sutnula zbog krimosa da je zavrsio na seansama kod psihica.Strasno,unistava i sebe i sve oko sebe.I ja se osecam uzasno zbog svega toga.Jebem ti vrednosni sistem kod nas...

Dali je to samo kod nas ???   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Malo i oni svi preteruju... Jebote, pa nije umrla...

Jeste to strašno, ali treba je pustiti određeno vreme, a onda, ako se ne opameti, preko kolena i po dupetu... Da sam joj roditelj, bogami bi dobila batine pa makar i 30+ godina imala...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
B@mbin@,jos nema trideset sto njenim roditeljima olakasava mogucnost da joj daju po turu.Da okrenem i ja malo na salu u nadi da ce se ipak osvestiti i da ce joj doci iz dupeta u glalvu uskoro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
A zaje*ana je sitaucija...
Da joj roditelji brane da bude sa njim, bilo bi: "Jao, kakvi ste vi to roditelji, umesto da me podržite, vi mi solite pamet"... Tu postoji i mogućnost da bi prekinula odnose sa njima, što, naravno, nikako nije dobro...

S druge strane, ako već smatraju da je ona dovoljno zrela i pametna da sama pravi izbore u životu, onda bi trebalo da je podrže... Uostalom, mišljenja sam da roditelji treba da budu uz svoje dete, ma kakvi njegovi izbori bili... Ali, ne znam, nikome sigurno nije lako da vidi da mu se dete (i to žensko, da ne blejimo sad o emancipaciji žena, jer ipak nije isto vaspitavati muško i žensko dete, neka me linčuju sad zbog ovoga) promenilo nagore, i to vrtoglavom brzinom...

Tako da, kako god obrneš, ispadne neki shit... I, čisto sumnjam da će se opametiti sama od sebe ili da će joj neko "otvoriti oči"... "Ljubav je slepa", sažvakano ali i istinito... Dok taj njen baja ne učini nešto što će je tresnuti po licu (figurativno) i naterati je da shvati neke stvari, od njenog "buđenja" nema ništa... Tako da samo sama sebi može pomoći, nikako drugačije...

A tebi je verovatno krivo zbog nje, jer ti je drugarica, ali nemoj da je osuđuješ ili da joj prebacuješ bilo šta vezano za njen novi način života... očigledno da nećeš ništa postići... Tebe njeno ponašanje ne ugrožava, i trebao bi joj biti podrška, bez obzira na sve... I kad se desi da ona shvati šta sebi čini, ti bi trebao da je podržiš i budeš uz nju...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo mene ponovo.Juce sam sreo jednu njenu drugaricu.Ubedjuje i nju da se smuva sa krimosom,drugarom onog njenog.Kaze devojka da je Marija dala broj tom drugu njenog krimosa i da je ovaj zove i salje poruke po nekoliko puta dnevno i da ne moze da ga se otrese.Devojka se ne da,ali su izgleda resili i nju da uvuku u njihovo trulo drustvo.A Marija,akademska gradjanka sve vise odlazi u aut.Nisam se video sa njom neko vreme,ali mi je ta njena drugarica ispricala neke nove detalje.Marija stavila pirsing na pupak,istetovirala leptirica na guzi,pocela sve vise da se druzi sa visikijem i kokom...Gasi se jedan potencijal a i druge hoce da uvuce u svoju obest.Javljacu se i nadalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znaci rodjena za prostituciju! dzabe njoj karijera, skola, roditelji, ...
sada sledi jedan od dva scenarija. ili "postaje riba koja je konacno shvatila ko je i sta je" ima frajera koji ce sve da ucini za nju (mozda ce joj samo po nekad "yebati mater", za pocetak, a kasnije sve vise i vise.) ili joj se pravi "igra" i prostitucija je njena sudbina.  sve u svemu lagano ali sigurno pada na dno, odakle nikada nece ustati.

"Midnight queen, i'm sorry for your life, for your sorrow, for your fate..."                   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung d600
Problem je cini mi se u tome sto je ta tvoja drugarica celog zivota bila moralista, trudila se da bude dobar djak, student, trudila se da zadovolji potrebe drugih i brinula o tome ko ce sta da kaze a svoje potrebe zapostavljala i "pakovala" u sebe dok nije ukapirala da je nezadovoljna svojim zivotom i da mora nesto da menja. A nazalost to  moze da sje*be osobu jer zbog potrebe da nesto promeni po svaku cenu covek srlja i moze se napraviti velika greska koja ce skupo kostati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja znam za dve obrazovane devojke koje se furaju sa kriminalcima. Jedna je uciteljica,druga profesorka muzike. Bas divna preporuka za pedagoski rad. Obe se oblace vrlo provokativno i neprimereno,ali verovatno niko ne sme da im skrene paznju na to ili ne zeli. U skoli hodom,drzanjem i oblacenjem provociraju i nastavnike i ucenike i nasladjuju se njihovom nemoci i strahom da ih startuju. Zamislite klince i kolege kada ih vide kako dolaze u skolu,kao da su posle na stajgu. A obicno ih dovoze luksuzni dzipovi i limuzine njihovih "kavaljera". Sramota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 02:31:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.