Bosna sama po sebi je specificna. Multikulturalna sredina, najbolji ljudi za zezanje, najemotivnije podneblje, najbolje grupe sa prostora bivse SFRJ, rat koji je njima oduzeo najvise od svih drzava. Zbog ljudi koje znam, koji su iz Bosne i za koje sam vezan bih voleo da znam sta se desilo u Srebrenici.
Na zalost to se nece desti dok danasnji politicari ne pocrkaju i dok postoje nacInalisti na obe strane, kojima istina smeta. Obicni ljudi u Bosni danas oprastaju sve jedni drugima, svesni su oni i te kako ko su i sta su, politicari jebu i zive od nesrece ljudi, to je sve jedan narod, podeljen silom.
Ko nije bio u Sarajevu, nikad nece razumeti Balkan
У јеси Шешељовац да те само муслимани чују како кажеш да су они срби који су прешли на ислам,ццццццццццццццццццц.
Bosna sama po sebi je specificna. Multikulturalna sredina, najbolji ljudi za zezanje, najemotivnije podneblje, najbolje grupe sa prostora bivse SFRJ, rat koji je njima oduzeo najvise od svih drzava. Zbog ljudi koje znam, koji su iz Bosne i za koje sam vezan bih voleo da znam sta se desilo u Srebrenici.
Na zalost to se nece desti dok danasnji politicari ne pocrkaju i dok postoje nacInalisti na obe strane, kojima istina smeta. Obicni ljudi u Bosni danas oprastaju sve jedni drugima, svesni su oni i te kako ko su i sta su, politicari jebu i zive od nesrece ljudi, to je sve jedan narod, podeljen silom.
Ko nije bio u Sarajevu, nikad nece razumeti Balkan
Рат који је њима одузео највише?..хмм..а шта је са Србима из Хрватске? Хрватска је земља којој недостаје преко 300 хиљада Срба, а које и данас третирају као грађане другог реда.
Најљубазније те молим да правиш разлику између националиста и шовиниста!
Не може и да хоће јер он је тај шовиниста који и даље протура причу како су босанци народ па србе негира као народ у босни. Алијин поштивалац је он.
molim te lijepo, pazi ovo sad...drzava koja je kriva za sve ratove na prostoru bivse SFRJ...drzava koja je napravila Vukovar,Dubrovnik,Srebrenicu,hladnjace poklanih albanaca zakopavla u predgradju beograda,drzava koja i dan danas cuva najveceg zlocinca nakon ww2...ajde mi reci o kome se radi???
Genocid nisu brojke nego namjera...koja je dokazana....Genocid nikako ne moze biti lokalnog karaktera, naime nisu tamo rs-ovci klali jer mrze srebrenicane, nego jer mrze Bosnjake...
da zakljucimo republika srpska je genocidna tvorevina i oni koji danas brane tekovine te borbe i negiraju genocid su genocidasi...
Sta nije sa vama dvojicom u redu ? Rat se zavrsio ali izgleda u vasim glavama nije .Treba vas poslati na radnu akciju da se malo izduvate .
I da su Srbi dobili vecinu glasova na izborima 92 ,Muslimani bi se pobunili jer nikako ne bi hteli da zive u takvoj drzavi .Ja ne negiram nista ,nigde nisam rekla da nije bilo strave i uzasa tokom rata i to sa obe strane ali ovo sto vi radite kad je Sreberenica u pitanju ,stvarno se smucilo svakom normalnom coveku . A pogotovo biznis i satro neko kukanje za zrtvama ,a ovamo zgrtanje para . A naravno da saosecam sa svakom majkom poguinulog postenog borca ,bez obzira na pripadnost .