svi vi sto zivite po inostranstvima i bunite se nemate apsolutno nikakvo pravo na to jer ne znate kako je ovde i ne znate ko su ti ljudi i kakvi su ti ljudi samo mozete da nagadjate, a ni za to nemate bas nekog osnova.
Nisi u pravu! Zasto mi zivimo u inostranstvu? Nekazem ja da su ovi sadasnji u redu niti sam rekla, samo kazem da su ovi sadasnji i oni prosli, a i oni buduci isti bili i bice! To sto mi pricamo o ovom ili onom sigurno nepricamo iz i u prazno jer i mi smo ziveli u toj zemlji i u to vreme kada smo ziveli bili su isti ti Radikali koji su kao sto je Sanjica rekla obecali jako puno, a nisu napravili cak ni jednu stvar od sveg obecanog, znaci razumi nekazemo mi da su DOS-ovci ili SPS-ovci bolji od Radikala jednostavno govorimo ono sto jeste da su podpuno isti svi oni. Osnov za takav govor nam je to da te partije nisu nista novo vec jedno obicno staro go*** A te godine kada su Radikali pobedili u Kovilju i nista nisu uradili na sledecim izborima su naravno izgubili, mada ni njihovi naslednici SPS nisu nista uradili pa su i oni izgubili ali sta ces to ti je politika. I sigurna sam da kao mi svako ko je imao priliku da pobegne odatle pobegao je i stim sto je ziveo ima pravo na svoje misljenje kao i svaki onaj koji i danas zivi tamo, jer veruj mi nismo ni mi iako smo daleko, slepi i vidimo i mi da DOS ni za je*ati nije. Ali nisu ni Radikali jer nece njima biti prvi put da imaju kojekuda vlast, a da nigde (osim u Zemnunu) nista ne urade vec uzmu sebi jos malo onoga sto ce im odlazeca vlast ostaviti ako im sta ostave.
Samo kratko... Kako vi mozete suditi o bilo kome na politickoj sceni ovde kad, garantujem, za pola ljudi od 19 izbornih lista niste ni culi, a za ns i dalje mislite da je mala cista oaza.
Ne kazem ja da je lose pojma nemati o tome... to bi bilo i najbolje ... ne znati ko ti je koji organ u drzavi, ziveti zivot bez politike i politicara, ali to nije moguce OVDE.
Kada uzmes 19 lista... videces da su svi stoka... jer posteni ljudi se ne bave politikom. al od tih 19 jedino SRS 15 godina ima isti program, kojem se polako svi priblizavaju, jer vide da je dobar i da je mamac za birace. Oni bar orijentaciju stranke ne menjaju nedelju dana pred izbore kao svi drugi.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!