Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Symbian FOMA telefon - Mitsubishi "Music Porter X"  (Pročitano 1842 puta)
12. Apr 2006, 19:52:03
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
NTT DoCoMo announced a handset called as the "Music Porter X". The handset is a FOMA phone (Freedom of Mobile Multimedia Access, DoCoMo's brand name for 3G services, based on the W-CDMA format. Introductory FOMA services for a limited number of users is to begin at the end of May, with full commercial services due in October) and one of the first FOMA compatible handset to be dedicated for music fucntionality. 
The MUSIC PORTER X from Mitsubishi for NTT DoCoMo’s FOMA™ features a 1GB in-built memory that allows up to 700 tunes to be stored on the phone.
The music experienced is enhanced by the addition of an FM radio as well the Mobile Broad Casting Service (MobaHO!) which is the satellite digital multimedia broadcasting service for personal and mobile device use. This service allows users to listen to the latest music in Japan and other countries. Users can also adjust the treble settings of the music and can identify their favourites for easy play.

The MUSIC PORTER X supports a wide variety of music formats such as MP3, AAC, ATRAC 3 and ATRAC 3plus and software is bundled to help users load their existing music collection onto their phones.
ATRAC (Adaptive TRansform Acoustic Coding) that originated with the MiniDisc. ATRAC3plus is the latest development in codec technology; while keeping compatibility with ATRAC3, it compresses audio data to 1/20 the original CD source and maintains extremely high quality sound. Its a technology from Sony.
A visual display allows users to view and manage their music as they are playing it.
The device comes with an associated software called as Beat Jam. This one along with the USB connector helps in transferring tracks from the PC to the phone. The Music Porter X itself is a slider handset with a huge display, 240 x 400 pixels size. The TFT display has 262,000 colors. The phone also has a mind blowing 3 megapixel camera and access to the i-channel services.

MUSIC PORTER X Specifications:

Symbian OS Version: v8.1
Width: 50mm
Length: 109mm
Weight: 136g
Display: 2 .8 inch (240 dots X 400 dots) QVGA TFT LCD 
Color Depth: 262,144 colours
Number of Cameras: 1
Camera Pixels: Effective resolution: 320,000 pixels(3Mpx)
Recorded resolution: 310,000 pixels
Music Playback: Approximately 20 hours
Continuous Video Calling Time:
135 grams

Izvor: Symbian, etc.

(01. May 2007, 10:48:45)
« Poslednja izmena: 12. Apr 2006, 19:57:30 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10352
Zastava Bistua Nuoa, BiH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
lijepo izgleda ali sumnjam da će doći do nas
IP sačuvana
social share
Robijaši NK ČELIK Zenica
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Meni je iskreno malkice prenatrpan "virtuelnim" dugmićima, pa sama boja, dizajn djene-djene, mada ima i par zanimljivih osobina tj., mogućnosti,..... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
Izgleda kao nešto iz Doom-a ili Quake-a! Smile Nekako je mnogo svemirski. Ali oped, da je neka druga, "poznata" kompanija izbacila ovakav telefon, verovatno bi bolje prošao. Ovako ne očekujem neki veliki uspeh. Smile
Baš me zanima kako to da im je Sony dao podršku za Atrac. Ja kol'ko znam tu podršku nemaju ni walkman modeli Sony Ericssona. Nek me neko ispravi ako grešim! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Baš me zanima kako to da im je Sony dao podršku za Atrac. Ja kol'ko znam tu podršku nemaju ni walkman modeli Sony Ericssona. Nek me neko ispravi ako grešim! Smile
Ne grešiš! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Ne svidja mise dizajn,lepsa mi je nokia 3250 ako se mogu porediti uopste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
Baš me zanima kako to da im je Sony dao podršku za Atrac.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1

To se podrazumeva, ali onda su trebali da stave podršku i kod SE Walkman serije ili bar ovih novih UIQ 3 telefona. Ipak je to njihovo i verovatno bi tako privukli više kupaca! Ko zna, videćemo za koji mesec! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC One X
mozda namerno nisu ugradili u Walkman da bi primorali korisnike da kupe neki buduci model...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Galaxy S
izgleda ko neki vojni telefon ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.