Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Panika među Tuđmanovim generalima i ministrima  (Pročitano 8945 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Jao... nemoj mi reci... jos nisi savladao koriscenje privatnih poruka i foruma Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku...
Sto se ostalog tice, ne znam sto se brecas... samo kazem coveku da svaka prica, pa i reakcije modova, ima svoju podlogu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Jao... nemoj mi reci... jos nisi savladao koriscenje privatnih poruka i foruma Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku...
Sto se ostalog tice, ne znam sto se brecas... samo kazem coveku da svaka prica, pa i reakcije modova, ima svoju podlogu...  Smile

Pa dobro reci mi koja je to podloga i nemoj mi takve jake odgovore davati...sta je to sto Bora nezna a modovi znaju...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Nauci latinski  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nauci latinski  Smile

Vau kako si duhovita...ekstra Anea... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2990
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
@Anea

Ja zaista ne znam kakve poruke dobijaju modovi i da li ima pritisaka od strane clanova.Ja sam osetio potrebu da kazem za tigera2005 i dinamo-zg da su mnogo puta iznosili svoje vidjenje dogadjaja i  argumenata i da smo tamo imali polemiku koja se nije zavrsavala vredjanjem tipa:"mamu ti j... cetnicku,ustasku...".Naravno postojale su i neke stvari gde smo se slozili.Meni se zato i dopada ovaj forum jer nije poput sarajevo-x gde preovladava mrznja i jedna vrsta razmisljanja.Ne zelim da se mesam ili menjam odluke supermoderatora jer nemam na to pravo i znam da ako mi se ne svidja da mogu da kliknem na dugme odjava.Sto se tice prijave ja necu prijaviti SF jer nisam prozvan u tom postu a oni kojima se ne svidja ta odluka imaju pravo da to ucine.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Nauci latinski Smile

Vau kako si duhovita...ekstra Anea... Smile
Ti si tek sad skuzio tu "duhovnost" doticne........Mega talent za duhovne "fore"  Smile...
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
@Anea

Ja zaista ne znam kakve poruke dobijaju modovi i da li ima pritisaka od strane clanova.Ja sam osetio potrebu da kazem za tigera2005 i dinamo-zg da su mnogo puta iznosili svoje vidjenje dogadjaja i  argumenata i da smo tamo imali polemiku koja se nije zavrsavala vredjanjem tipa:"mamu ti j... cetnicku,ustasku...".Naravno postojale su i neke stvari gde smo se slozili.Meni se zato i dopada ovaj forum jer nije poput sarajevo-x gde preovladava mrznja i jedna vrsta razmisljanja.Ne zelim da se mesam ili menjam odluke supermoderatora jer nemam na to pravo i znam da ako mi se ne svidja da mogu da kliknem na dugme odjava.Sto se tice prijave ja necu prijaviti SF jer nisam prozvan u tom postu a oni kojima se ne svidja ta odluka imaju pravo da to ucine.  Smile Smile

A, ja cu ponovo da kazem... znas samo jednu stranu price...
Znas kako se kaze... spolja (na forumu) gladac, iznutra (pp) jadac... Wink
Nije sve onako kako tebi izgleda... Smiley
A, cinjenica je da neki guraju nos gde im nije mesto, pa kad dobiju stucno spustanje, prvi trce da se zale kako su im prava ugrozena...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
ja se ne sramim nicega sto sam pisao, i stojim iza svega, pa i iza privatnih poruka - ako treba da napravimo topic pa da copy/paste sta sam slao crowzu (3 poruke do sada) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
ja se ne sramim nicega sto sam pisao, i stojim iza svega, pa i iza privatnih poruka - ako treba da napravimo topic pa da copy/paste sta sam slao crowzu (3 poruke do sada) Smile

Takodje sam slao...Anea razlika je u tome sto ja nikoga ovdje ne vrijedjam a to sto se pise na pp to je p-privatna stvar...po tome dok nitko ovdje nikoga nevrijedja bilo to hrvat srbina ili obrnuto sve bi trebalo biti ok..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Buhu... posto smo rekli sto smo hteli, a posto se ovaj topic pretvorio u klasicnu prozivku....

lock

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.