Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:11:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pamela Anderson prvi put među Srbima  (Pročitano 1097 puta)
09. Okt 2016, 10:51:48
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 49.0
PAMELA ANDERSON PRVI PUT MEĐU SRBIMA Seks simbol stiže na sajam erotike

Glumica Pamela Anderson koja se poslavila svojim seksepilom najavljuje se kao specijalna gošća na sajmu erotike koji bi trebalo da bude organizovan u decembru.

Pamela je svoje umeće po kojem je daleko poznata pokazala u procurelom kućnom snimku seksa sa bivšim suprugom Tomijem Lijem, a kao upečatljiva zečica "Plejboja" svojim seksi posterima krasila je zidove tinejdžera širom zemlje.

Pregovori za Pamelin dolazak su u toku, a kako se spekuliše ona je tražila pozamašan iznos da se pojavi.Ovo bi trebalo da bude njen prvi zvanični dolazak u Srbiju.

Očekuje se da ova glumica na sajmu pokaže zbog čega važi za jednu od najseksepilnijih.

Plejbojeva zečica je ukrasila naslovnicu najpoznatijeg magazina za muškarce čak 14 puta, a prihvatila je ponudu Hjua Hefnera da se pojavi na poslednjem golišavom izdanju magazina i to na nagovor sina Dilana.

- Hju Hefner me je pozvao i pitao da li želim da budem na naslovnoj strani poslednjeg erotskog izdanja "Plejboja". To mi je bila velika čast, ali sam se dvoumila. Međutim, kada mi je sin Dilan rekao da je to prilika koju ne smem da propustim, odlučila sam ipak da se razgolitim poslednji put - ispričala je Andersonova koja je na naslovnici našla pre godinu dana.

Andersonova se skinula i gola u nezavisnom kanadskom ostvarenju "The people garden". Iako se u trejleru dugom dva minuta njen lik pojavljuje svega nekoliko sekundi, Pamela je "uzela slavu", glavnim glumcima najpre zbog toga što u jednom momentu ostaje samo u čizmama, bez ičega na sebi.

Proslavila se ulogom u kultnoj seriji "Čuvari plaže" u kojoj je glumila čuveni lik Si Džej Parker. Nedavno je objavila da će se naći i u filmskoj verziji ove popularne TV serije.

Ono što je sigurno jeste da Pamela u filmu neće igrati lik koji ju je proslavio, ali izvesno je da su producenti za Andersonovu spremili posebnu ulogu. Vest da se slavna glumica pridružila ekipi, na Instagramu je objavio Dvej Džonson, koji tumači jednu od glavnih uloga.

Zadovoljstvo je poželeti dobrodošlicu Pameli Anderson u našu "Baywatch" ekipu. Ne bismo mogli da snimimo ovaj film bez tebe. Dobrodošla kući. Oduševljen sam što si se sjajno provela sa nama - napisao je glumac, kome je u filmu poverena uloga Miča Bjukenona.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.143
jel ona bese pricala kako je sex opasan i da se time visebaviti nece, jebala je cela ciganska mala
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
mob
Samsung J7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:11:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.