Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 07:51:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pakistan ima više od 100 atomskih bombi!!  (Pročitano 3766 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma ne favorizujem ja ni jedne, iz istog je to legla poteklo dok religija nije rastavila. Slicno kao nas, hrvate i muslimane sto znaci da je mrznja najveca moguca.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ma ne favorizujem ja ni jedne, iz istog je to legla poteklo dok religija nije rastavila. Slicno kao nas, hrvate i muslimane sto znaci da je mrznja najveca moguca.
Tek za koju godinu cemo i mi videti, sta nam je ova Golootocka stoka donela uzvikujuci: Kina, Rusija, Indija.
Pakinezeri su se popeli na vrh qrca Englezima. Mozes zamisliti kada sam trebao da putujem iz Derby-ja za London na Bajram. Kad ono, pazi sred Engleske, operaterka mi kaze: nema taksija, svi Pakiji slave.A oni svi taksisti.
Ne da sam vikao na Engleskinju, jebo sam joj sve po spisku. Da Bog da vam Engleskinje radjaju samo Pakije, crkli da Bog da. Jebote i sada citas ovi bre Majmuni, imaju ne znam koliko atomskih boca. Leleeeeeeee.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Smile Smile Smile Smile

kaze u opisu "morali smo ovo da trpimo 20 minuta..." aaaaaa...  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Kad je glupi limun pa nije zatvorio šalter  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Kad takve vidis, ne mozes da mi kontriras, kad kazem da je Herr Hitler bio genije i humanista.
Sva sreca u Cab se nikada ne sedne pored vozaca, nego pozadi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jbt, sta je problem sto sofer prica sa nekim (valjda mobilnim, sta li) na svom jeziku. Osim toga : jel on kriv sto su mu Englezi pustili da zivi u Engleskoj; sto su imali imperiju i drndali ih godinama tamo po Indiji, crpli bogatstva, tlacili ih ko robove... Boli kita sad tog Pakistanca, ima da se namnoze i da ih pojedu za dorucak, i neka ih pojedu zasluzili su kad su p..ke!
To je bre slatka osveta "treceg sveta". Englezi su gospoda nece vise da voze taksije, ko im je bre kriv. Pa ista je stvar skoro svuda u Evropi. "Prljave" i slabije placene poslove rade "nize" rase: Arapi, Pakistanci, Bangladeshanci, razni Afrikanci, Shiptari, Srbi (da, da i mi sa Balkana smo tu, eto vam Ekrema), Azerbejdzanci, Kinezi, Vijetnamci, kurte i murte... i sta sad? Nista!  Kad tad ce ta masa traziti svoja prava, sve  vise i vise, tako da ce "elita" jednog dana morati zestoko da je' govna - ali sami su krivi za to.

Uostalom, skrecem bez veze sa teme, pa samim tim sto oni imaju toliko nuklearki, ne bi trebalo bas pljuvati po njima, trebalo bi imati respekta koliko i prema drugima koji imaju taj uzas od oruzja.

Licno, svima njima bi se na..bo mamice; al to je moj problem - ja sam za Aliene, po cenu sopstvene eksterminacije Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nas i Pakistanaca 300 miliona...   Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nas i Pakistanaca 300 miliona...   Smile
neka hvala...   Smile Smile

@papalu-jeste da su Evropske jajare,a posebno Americka govna zasluzili kaznu za sva zlodela koja su pravila,ali ovde nije u pitanju ono "jedno zlo ponistava drugo".
Oni ce se nakotiti,a jos vise Kenjazi,i time doneti tezak disbalans svetu.da ne pominjem tek kad jednog dana Kenjazi shvate da nemaju vise cim da hrane sve svoje termite.

nije to sto se desava uopste dobro,niti za radovanje.jer i mi cemo da ispastamo zbog toga.

Kenjazi,peskirdzije i Indusi... zamisli ti kakav ce rusvaj svet postati kad ga takvi preplave.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2011, 21:43:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 07:51:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.