Jedini imam privilegiju da u potpisu reklamiram SF
Zodijak
Pol
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Nokia 6600
Dobro ,potpis razumem zašto mi je ukinut, ali sad vidim da nemam ni opciju privatnih poruka. Možda sad treba da spamujem da bi stekao razlog zbog koga su mi pp ukinute.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jedini imam privilegiju da u potpisu reklamiram SF
Zodijak
Pol
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Nokia 6600
ja nikada nisam nista reklamirao.....nisam taj čovek da bih pisao privatne poruke dodjite ovde ili dodjite onde...eto tek sad sam primetio da opciju poruke nemam -toliko ih često koristim..
Nikada nisi ... stalno.. to vec jesi Svaki tvoj nalog banovan je izmedju ostalog i zbog spama... Skoro svaka tvoja poruka je iskljucivo reklamne prirode, pocevsi od onih tekstova sa laznim izvorom pa na dalje.
Citat
nisam taj čovek da bih pisao privatne poruke dodjite ovde ili dodjite onde
Znam... toliko nisi taj covek da je spam te vrste za tvoje sajtove cak i do mene, koji odavno nemam naloge maltene nigde sem ovde, stigao...
Stvar je vrlo jednostavna.. postoje realne sanse da ces, ako imas tu opciju da je zloupotrebis... postoje sanse i ako je nemas znajuci kakav si do sada bio...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!