Ovo je potpuno netacno i prosto je zalosno kada neko procita ovakav komentar a ima mozda bolesno dete!!!!! Mozda su sida i rak neizlecive bolesti (a verujem da cak i za te bolesti postoji lek) ali reci za astmu ili bronhitis da su neizlecive bolesti je cista glupost. Imam zivi dokaz u svojoj porodici, moja baba je bila tezak asmaticar, preko 30 godina je bila bolesna i prakticno je dosla u situaciju da se toliko gusila i danji i nocu da su je lekari otpisali. Klasicna medicina njoj nije pomogla, terapije sa lekoviam i pumpicama bolesniku moze samo trenutno da pomogne ali nikako se ne moze izleciti od toga. Isla je cak do Grcke po neki lek i tamo je upoznala jednu zenu koja joj je dala jedan prirodan lek od koga se ona na kraju i izlecila. Znam da izgleda kao bajka ali ona je i danas ziva, a posle nje taj lek je koristilo joj ni sam ne znam koliko ljudi, sto kod nas sto po inostranstvu, da ne pricam koliko samo lekara je doslo po taj lek jer je moja baba kasnije nastavila sama da ga sprema. Najbolja rekalama za tako nesto je upravo neko licno iskustvo onog ko je koristio taj lek a ne reklamiranje po TV ili po novinama. Znaci, lek postoji, 100 % prirodan i bez stetnih dejstava. Kada beba koja ima, npr. godinu dana, date pumpicu ili bilo koji lek, sve su to hormonski preparati i njoj oni mogu pomoci samo trenutno da prodise ali za trajno lecenje ono nece imati pravog efekta, a da ne pominjem kakve lose efekte mogu imati (u promeni genetike, kakve sve promene mogu dovesti hormoni prilikom uzimanja u tom dobu i drugo). Raspitajte se malo kod rodjaka, prijatelja, komsija. . . . Svako dobro. Nikola Krusevac