Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime ana wiktorija  (pregledi profila: 1239 puta)
Ime: ana wiktorija
Pozicija:
Datum registracije: 06. Maj 2009, 12:57:10
Poslednja poseta: 01. Jun 2009, 21:08:50
Ukupno online: 4 sati i 18 min.
Godine: 34 Pol: Žena
Datum rođenja: 30. Jul 1991. Leo
Telefon: SonyEricsson k300 i
MSN:
YIM:
Google Talk:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
E pa owako!Ime mi je Anna....Imam ne pynix 18 god.Zuwim y N.S.(najlepshi grad na swety)Opichena,lyda,shashawa,otkachena.....Mrzim nafyrane ljyde,i tajwih se ogradjyjem i gadim,,,,,Nrwolim lazowe,i licemere....Wolim opyshtene ljyde,popyt mene....Cenim kod choweka prawe wrednosti....E TOLIKO OD MENE
Lični tekst: hello ljudowiiiiiiiiii.......
Status u vezi: Nisam u vezi
Trazi: Musko
Veze: Prijateljstvo
Visina: 173 cm
Tezina: 56 kg
Zanimanje: ne radim josh nigde,tek zawrshila shkolu....:-)
Zaposlenje: Student
Obrazovanje: Srednja skola
Oblik tela: Srednje
Boja kose: Plava
Boja očiju: Braon
Cigarete: Nepusac
Alkohol: Ne pijem
Narkotici: Ne, za razliku od drustva
Rasa: Belac
Religija: Hriscanin
Potpis
Od mene ostace znam samo sjena,kad jednom kazesh joj Da za swa wremena.    .    .    .    Kako cy ziweti s'ti ako ti srecy pozelim s'njom,a Wolim te do bola.    .    .    .    Kojim cy pytem do dna,to samo moja dysha zna ranjena,napykla na pola.    Kako cy ziweti s'tim ako ti srecy pozelim s'njom a ja te Wolim wishe,al widim da nemam kyd,da na mom srcy yzalyd Twoje ime pishe.    .    .    .    .
Komentari
(3)
DA......Stwarno se tako zowem.....Imam sestry bliznakinjy Nina.....Nekad se ona kycka,anekad ja.....Nego ajd mi objasni kako da poshaljem poryky priwatno,a da ne ode na forym????
Ajd da igramo zajedno ty igricy...:-)?
07. Maj 2009, 16:40:46  
Zovem se Nemanja Nista evo sada se malo igram na forumu na jednoj temi i tako a ti se zoves ana jel tako
07. Maj 2009, 16:23:35  
ljydowi jako se smaram...............pomagajte..............
07. Maj 2009, 15:02:32  

Ukupno prijatelja: 6
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.