Ma objavljuje Slađana oglase na dva sajta. Ima i facebook i instagram. Ugojila se baš mnogo. Ja kada sam hteo da se vidim sa njom bila je još i ok. Čuo sam da je mnoge ispalila, što je to radila pojma nemam. Za uslugu je tražila od 70-100 evra zavisi, kako koga prejebe.
Nije Slađana Lacković, iako sam se i sa njom dogovarao za viđanje, ali me je ona ispalila. I ona se preselila u Bg. Ove što sam ja bio sa njima su Jelena Đorđević, koja se odavno preselila za Bg i Jelena ili Helena cigančica, frizerka, koja je čini mi se pre dve godine otišla za Beč.
Citao sam tvoje postove na temi " Zasto se sponzoruse udaju za sportiste " i tvoje savete mladim devojkama za udaju ili tako nesto... To sto si rekao je zaista tako. Ja sam zavrsio fakultet i to tehnologiju. U ovom mom kratkom i dosadnom zivotu sam imao prilike da se susretnem sa svakojakim tipom zena. A sve se svelo na to koliko sam tezak... Nije mi nimalo bilo lako. to sto si pricao neke stvari licno sam doziveo... Kada sam konacno zavrsio fakultet nisam nasao posao u struci tazim ga jos... Sad trenutno drzim casove osnovcima i srednjoskolcim aiz hemije i matematike... Lepo zaradim.... Elem. Dok sam studirao masa devojaka da nekazem nesto gore jedva da mi se javljala.... Sada kad sam zavrsio i dosao do nekih para... Proculo se.... Svet ja jako malo mesto pocele su da me opsedaju kojekakve spodobe. Raspon je bio sirok od taze raspustenica do .... Neke od njih koje sam poznavao jako su me razocarale svojom napadnosti i plitkim umom... A a najaci komentar mi je bio kada mi je jedna bivsa devojka rekla "Pa mi se nismo svadjali... " inace doticna me je ostavila zbog nekog nazovi frajera koji je povezao kuci posle grada.... sta da ti kazem a da to ti vec neznas... Delujes mi po prici kao ekstra lik... Pozdrav....
Prijatelju odusevio si me sa skoro svim tvojim komentarima. Koliko sam uspeo iz postova da vidim zivot ti nije bio nimalo lak... Al ko zna zasta je to dobro. Po pitanju riba i m-z odnosa mislim da posle tvoje price nema mesta bilo kakvom komentaru.