Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime Darkomi  (pregledi profila: 245 puta)
Ime: Darkomi
Pozicija:
Datum registracije: 13. Jan 2004, 13:30:29
Poslednja poseta: 13. Jan 2004, 13:51:50
Ukupno online: 0 min.
Godine: Nije dostupno Pol:
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Cao,
nesto ukratko o meni...Imam 29 godina,zivim u Bg-u, gde studiram na medjunarodnom fakultetu iz Grenobla, international business. Diplomirao sam do sada na 5 fakulteta, mada mi je ucenja vec preko glavi, pa razmisljam da se bacim na konkretnije stvari u zivotu. Volim dobre ribe, mada sam pravi emotivac i dobrica (bar iz iskustva moje poslednje veze). Trenutno su mi potrebn dobri saveti, jer pored svoje ambicije sa skolom i business-om, osecam da sam malo vise emotivno puko u poslednjoj vezi. Doduse,devojka je mladja od mene 10 godina, ali niti sam ja matorac, niti izgledam lose. Naprotiv sve je i vise nego ok i nekako zbog problema sa devojkom imao sam psihicku impotenciju,a to vam je kad hocete da imate seksualni odnos sa osobom bole vas "jaja". Necu vise da gnjavim,jer mogli bi da pricamo o svemu i svacemu, jer verujem da mi je ovo trenutni problem (7 dana), a i nekako bih trebao da zaboravim sve ovo i vise se okrenem ljudima ili devojkama koje su emocionalno otvorenije.
Komentari
(0)
Još nisam dodao prijatelje.
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.