Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime Sararat  (pregledi profila: 945 puta)
Ime: Sararat
ConQUIZtador Ime: BicaSkoluje
Pozicija:
Datum registracije: 05. Okt 2013, 01:26:50
Poslednja poseta: 28. Dec 2013, 21:22:34
Ukupno online: 1 sati i 35 min.
Godine: Nije dostupno Pol:
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon:
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(4)
Ok, sacekaj samo da skuvam 3u1 pa se vracam za komp Smile Brzo cu Wink
14. Okt 2013, 20:28:12  
Razumem. Smiley Ukoliko hoces, udji na mejl, posto mi se ne pise ovde, javno. Smiley
14. Okt 2013, 20:25:39  
haha ma taj mail sam napravila kao "forum mail", usla sam na njega svega par puta pa zato nisam ni primetila da si mi odgovorio, izvini :p Ovde sam se registovala, pokrenula jedno pitanje na forumu, i probala da kontaktiram par vas ali samo si mi ti odgovorio koliko vidim :p Ja sam Sara Smiley
14. Okt 2013, 20:22:41  
Hej, nisam mogao da ti ostavim nikakav komentar zato sto nisam imao nijedan post na forumu. Sinoc, kad sam video tvoj komentar, poslao sam ti mejl (video sam u profilu) iz puke radoznalosti. Kako si me uopste nasla ovde, i zbog cega si mi pisala? Smiley
14. Okt 2013, 20:18:00  
Još nisam dodao prijatelje.
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.