Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime Mixaca  (pregledi profila: 142 puta)
Ime: Mixaca
Pozicija:
Datum registracije: 24. Feb 2006, 15:01:29
Poslednja poseta: 11. Nov 2006, 10:57:05
Ukupno online: 2 sati i 26 min.
Godine: 34 Pol: Žena
Datum rođenja: 17. Okt 1990. Libra
Telefon: 0
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Ucenik niksicke gimnazije. To je jedna super skola sa mnogo dobrog drustva koju ne bih nikad mijenjala. Trenutno sam vr. dobra ali se nadam (u stvari sigurno) bicu odlicna do kraja. I tako to ne znam sta da jos kazem. U stvari procijenite sami. KiSs...
Lični tekst:
Status u vezi: Nisam u vezi
Trazi: Musko
Veze: Prijateljstvo
Visina: 180 cm
Tezina: 69 kg
Zanimanje: Ucenik
Zaposlenje: Nezaposlen
Obrazovanje:
Oblik tela: Srednje
Boja kose: Tamno braon
Boja očiju: Braon
Cigarete: Nepusac
Alkohol: Ne pijem
Narkotici: Ne
Rasa: Belac
Religija: Hriscanin
Potpis
Komentari
(0)
Još nisam dodao prijatelje.
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.