Hej,oprosti na smetnji ali jako ti želim reći jednu nadam se za tebe lijepu vijest.
Napravila sam svoj forum (da,ja sam glavna i jedina adminica i jako se trudim oko svog foruma)
Forum postoji 4 mjeseca, do sada je otvoreno preko 5000 tema na gotovo 80 podforuma. I trenutno imamo preko 140 000 postova
Imamo cca 350 članova, a mnogi su se svojim sudjelovanjem istaknuli i uključeni su u aktivno uređivanje i unaprjeđivanje foruma.
Zato...nadam se da želiš doći kod nas i ispuniti moj san da FRIENDSHIP.NICEBOARDS. bude forum koji ćeš ti jako volit i u kojem češ ti aktivno sudjelovat s nama.
Ako te zanima evo ti link,molim te da se registriraš i sudjeluješ u raspravama s nama
To je najbolji forum zato što na njemu nije nikad dosadno,uvijek se posta,uvijek se otvaraju nove teme,strašno je kativno i što je najvažnije ekipa je najbolja a ja kao administratorica nisam neka bezobraznica ili neka stroga da niko ne smije ništa.
Neki podforumi kao ljubav erotika i sex,te podforumi sa OGROMNOM kolekcijom slika su skriveni i mogu ih vidjelit samo registrirani korisnici radi privatnost.