Kao nov je, bez mrtvih, zaglavljenih piksela. Kutija, pakovanje a u pakovanju strujni i VGA kabl (tako je dosao). Garancija je do 04.2011.god. Servisni meni mozete videti na sledecoj slici Razlog prodaje: kupio sam T240 pa mi ovaj visak Cena: relativno fiksnih 120e.
2. Sapphire Vapor-X HD5750 1GB Specifikacije imate ovde Karta je odlican overkloker, hladna i necujna. Mali potrosac tako da imate priliku da obradujete napajanje a da opet imate performanse Cena: 100e.
3. Canon 2 IS Specifikacije i review imate ovde Ukratko, aparat ima 5MPix, 12x opticki zum, opticku stabilizaciju, video snima u VGA rezoluciju uz upotrebu optickog zuma, ima sve manuelne funkcije. Koristi 4 AA baterije koje ne dobijate sa aparatom. Mislim, imam neke ali mislim da ne valjaju vise nista.. Aparat poseduje kutiju i sve sto je stiglo sa njim i memorijsku karticu od 512MB. Sive je boje, kao i na slici, ok ocuvan.. Ispucano mozda 5-6.000 slika sa njim. Razlog prodaje, kupio sam Fuji S5800 i sad mi je ovaj visak. Cena: dogovorljivih 120e.
4. Zalman Fatal1ty FS-C77 CPU Cooler Ima komplet pakovanje sa svim i svacim sto ide uz njega... Montira se na socket AMD 754/939/940 i Intel socket 478/775. full bakar.. 918gr sa ventilatorom..
Kontakt preko pp, MSN, Skype, mail ili na 065/5123456 Ja sam u Novom Sadu, radije ne bih slao negde kurirskim sluzbama ali ako hocete, na vas rizik, mogu poslati van NS-a
Graficka je rezervisana a ne treba mi nista od hardvera ako zelite da pitate za neku zamenu... Monitor sam kupio veci, dig.aparat sam kupio bolji. Kuler takodje...
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws