Prodajem telefon Samsung i9000 Galaxy S. Ovako, telefon je uzet u telenoru 24.05.2011. Covek ga je uzeo preko firme, kao biznis korisnik, ostavio ga je da se prodaje u radnji, ja sam ga pazario 10.06.2011. tj. pre mesec dana. Nema potrebe da pricam koliko je nov, zato sto mu je odmah zalepljena folija preko ekrana, nosen je u futroli od prvog dana. Dakle kodiran je na telenor mrezu, nisam hteo da ga otkljucavam zbog vazece garancije. Garancija je 2 godine i traje do 24.05.2013. Posto je uzet u prodavnici, imam garanciju prodavnice sa pecatom i potpisom na dve godine, tako da bilo sta da se desi, mogu da odnesem telefon i da ga oni daju telenoru.
Uz telefon ide originalno pakovanje, kutija, slusalice, usb kabal, punjac.
Telefon je crne boje i ima 2.2 android.
Evo slikao sam, slike nisu nesto ekstra kvaliteta, slikane su nekom starom nokijom.
Ja sam iz Vranja, mozete me kontaktirati na 062/85-34-611 i na 064/17-49-862 i na mail: nikolanikolas@gmail.com, ili ovde na privat.
Slanje kurirskim sluzbama, po dogovoru.
I za kraj cena 250 evrica, cena je fiksna, nisam zainteresovan za nikakve zamene, prodajem ovu masinu jer mi trebaju pare za neko putovanje, inace ga ne bih prodavao jer je mob zaista mocan i u ekstra stanju.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws