Da li neko zna sta je najbolje da koristim za ONLINE kupovinu sa mog sajta.. Imam samo jedan proizvod i zelim da ga prodajem ONLINE.. Da li to funkcionise u Srbiji i da li moze da se placa preko interneta u Srbiju.?..Sta mi je sve za to potrebno>?
Online kupovina... preko cega.. platnih kartica... ekstremno malo ljudi ih ima / koristi a i cesti su problemi sa prevarama... Obzirom da je u pitanju jedan proizvod... sedi lepo napisi skriptu samo za to, da je neka veca paleta pa da vidimo neko gotovo resenje, ali za jedan proizvod je prakticno i obicna narudzbenica sa instrukcijama za ili uplatu novca ili info o pouzecu sasvim ok...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
napravis sajt o tom proizvodu, i stavis e-mail na koji ce ljudi da narucuju i saljes im postom... (nisam nikad radio to, ali se raspitaj u posti kako se to radi...)
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!