Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ovaj čovek zna što živi...Dan Bilzerian  (Pročitano 3381 puta)
25. Maj 2014, 12:00:52
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
Browser
Chrome 35.0.1916.114
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
evo mu nas minimalac mesecno pa nek zivi onda vako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Nokia 
evo mu nas minimalac mesecno pa nek zivi onda vako Smile

moze mu se i dil vid it.

jos podjebava ostale u fazonu:

"dok vi ustajete rano da radite svoj bijedne poslove ja se budim uz ovo" i objavi sliku sa 5 kurava koje mu spremaju dorucak.plus sto ima vece naoruzanje od pola evrope a pola od toga nije legalno

jednostavno,moze mu se.

car

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Pušikander

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42494
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Da sam dobar, da sam fin, da sam tatin sin.......
IP sačuvana
social share
Ajde da se drogiramo nek se oči sjaje
Svršavam na silikone od Nikolić Maje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5701
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
 Smile
IP sačuvana
social share
- Besramno, Mefisto, zaista besramno - reče zgađeno Gospodar Raja i stade pred mene, ne skrivajući docrtane rupe od zarđalih eksera. Apostolke rupe, masna kosa preko ramena i belo haljinče. Gospodar Raja. Tužno i smešno u isti mah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
to je ono sidrom rade jorovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
kul
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ништа му ја не завидим, обичан паћеник. Људи који су заиста срећни немају потребу да то показују другима, поготово не да провоцирају. И да, ја бих радије једну која ми одговара у свему и са којом ћу провести живот него свако јутро пет нових сисатих плаћених курви.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Nokia 
Da sam dobar, da sam fin, da sam tatin sin.......

mislim da mu je cale napravio neko sranje i da je bankrotirao tako da to pada u vodu.ovaj je navodno jako puno keša uzeo igrajuci poker.

Ништа му ја не завидим, обичан паћеник. Људи који су заиста срећни немају потребу да то показују другима, поготово не да провоцирају. И да, ја бих радије једну која ми одговара у свему и са којом ћу провести живот него свако јутро пет нових сисатих плаћених курви.

on sam kaze da je po zanimanju pokeras i asshole.

a pazi,sve to stoji,jedna koja ti odgovara,male stvari s kojima si sretan itd.,al nemam nista protiv da prjie nego se smirim i nadjem tu koja mi odgovara,profuram ovakav stil zivota  Smile sto da ne,bolje imati nego ne imati

mislim da ovo sto fura Dan je zapravo ono sto religje opisuju kao raj.

poenta je sto on moze da zivi zivotom obicnih smrtnika kad god hoce,kad mu i ako mu sve ovo dosadi a obican smrtnik moze samo da mu zavidi ili da laze da mu ne zavidi a mozda i da ga boli kurac ali kad bi mu neko ponudio da se zamijeni sa Danom 7 dana,tesko da bi bilo ko odbio takvu ponudu...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Слажем се делимично са тобом, али једну ствар знам сигурно - он није срећан. Погледај око себе, замисли се... када су се десиле неке ствари или моменти када си стварно био срећан... јеси тада био са братом/сестром/најбољим другом/девојком или си био са неким покупљеним курвама које су ту само док их плаћаш? Чак и највећа срећа у животу не значи ништа ако немаш блиске људе да је са њима поделиш. Он нема пријатеље, нема породицу, сви ти људи са њим су само због кеша. Неста пара - неста пријатеља.

Да, наравно, сви бисмо хтели једном у животу да одемо у Мајами, блејимо на плажи и пијемо пиво, летујемо на Хавајима, коцкамо се у Лас Вегасу и приводимо овакве курве екстра квалитета. Али кажем, једном у животу, чисто да доживимо осећај. Али он уопште није млад, има 33 године. Мој матори је са 33 стекао, искључиво својим радом, свој стан, ауто, добар посао, супругу, сина, пријатеље... шта овај лик има од тога, шта је постигао у животу? Паре. И то коцкањем, није их зарадио.

Не, он никада не може да живи животом обичних смртника. Његов живот је прошао, прошло је време када је требао да стиче све оно вредно у животу и он је свестан тога, зато се сада труди да људима покаже како је њему супер, да би и себе убедио.

Најзад, да не дужим, сви људи који каче слике на инстаграм, фејсбук, твитер и остало на којима су срећни заправо нису срећни уопште. Па замисли се. Када си некад седео са девојком на некој клупи негде и уживао у моменту, да ли ти је пало на памет да кажеш "Е, хајде да се сликамо?". Кога боли курац за сликање у таквим моментима. Најзад, и да се сликаш да би забележио заувек тај моменат... да ли би осећао потребу да тако нешто поделиш са стотинама људи које једва и да познајеш?

Нека хвала, мени његов живот не треба уопште.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2014, 18:15:55 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.