Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danas parastos za 3.262 ubijenih Srba u srednjem Podrinju  (Pročitano 7063 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pobednici gledaju stvari iz njihovog ugla.
Ratove Devedesetih smo generalno izgubili.
Kao gubitnici a samim tim i satanizovani,nase zrtve
su manje vaznosti a zrtve nasih porotivnika su putem
propagande dostigle mnogi veci nivo od ionako velikog zlocina.
Zato se nase zrtve (politicki) ne broje i manjih su vaznosti
od svih drugih stradalih u ratu u kome smo mi ispali ''agresori''.

To je zalosno sto nam se radi od strane svih tih zemalja,
ali jos zalosnije je i ponasanje nekih domacih politickih cinioca
koje nemaju nikakvih saosecanja sa Srpskim zrtvama na
teritorijama na kojima su vodjeni ratovi.
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Niko tu njihovu odbranu ne poteze.
Akademik Kosta Cavoski je to uradio sa arguemntima, pa su ga Srbi popljuvali.
A covek napisao samo istine.  Ali niko ne gleda nas srpski odnos prema optuznici, da se i mi delimo na one koji kazemo: krivisu i one koji kazu: nisu krivi.
Vrti se Mladicev klip sa dahijama, a niko ne vrti kada je molio, kumio, upozoravao da se ne zajebavaju,i da postuju zakon onda ce ga i on postovati.
Niko ne vrti kako su sedeli pored kasarne i trazili glave vojnika, kako su bili bez vode i struje, kako je obecao da se nece mrdnuti iz kasarne ako obezbede normalne uslove a kada je izasao na tenkove i poceo da ih gazi, onda evo genocida.
Hajde da malo popricamo oko uzroka, zasto se tako desilo a ne oko posledica koje su do toga dovele. A jos te lepo upozorio kojim pravcem ides. A necemo. Pise u Kuranu Srbi ubice i gotovo.
E pa nece biti.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SRPSKE ŽRTVE ZANEMARENE I U PODRINJU  !!!

Boračke organizacije regije Birač i Podrinje upozorile su danas na vanrednoj sednici da je nedopustivo da se na ovom prostoru pominju samo bošnjačke žrtve, dok su srpske žrtve zanemarene, a počinioci zločina su još uvek na slobodi.

''Od Vlade i drugih institucija Republike Srpske tražimo da se formira komisija za ispitivanje stradanja Srba u ovoj regiji od 1992. do 1995. godine'', navedeno je u zaključcima sa ove sednice. Ova komisija treba da poimenično utvrdi broj stradalih Srba na ovom području, kao i mesta stradanja.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Da imamo u Srbiji normalnog predsdnika on bi se prvo brinuo za zrtve svog naroda ane da ide po komemoracijama zrtava svih ostalih.
Tereba postovati prvo svoje a tek onda tudje ali zigleda kao i uvek da je tudje  dvoriste bolje - tudje zrtve su nevinije i mnogo je teze za taj narod nego sto su zrtve Srpskog naroda i sto je tesko Srpskom narodu.
Trebali su da nauce nesto i o zrtvama iz I sv rata o Srpskom groblju u Slonunu na Zejtinliku  .
Skoro sto godina je proslo od te golgote Srba a postuju se te zrtve a najvaznije je da ih bratska pravoslavna zemlja Grcka postuje i pomaze odrzavanje groblja.
Srbija neje zaboravila te stradalnike i ne verujem da ikada ih hoce zaboraviti.
Zrtve ratova iz 90-tih Srbija stavlja u drugi plana - kao sto mi se cini- kao da se stidimo tog uzasa za koji nisu samo Srbi krivi.
Kada se promeni klima o tom pitanju i o tim zrtava bicemo zemlja koja je dostojna Srbije od vremena oslobadjanja od Turaka do 1919 godine.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Очекујемо да други поштују српске жртве, а ми их први не поштујемо.
Други праве целе спектакле од свог губитка и бола, а ми?
Овде нема више ни бораца, ни победа, ни инвалида, ни сирочади.
А има их, итекако.
Тадић није мој председник, није српски председник, нека оде с милим богом.
Људи таквог "формата" немају шта да траже у политичком врху.
Доста је било!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Da imamo u Srbiji normalnog predsdnika on bi se prvo brinuo za zrtve svog naroda ane da ide po komemoracijama zrtava svih ostalih.
Tereba postovati prvo svoje a tek onda tudje ali zigleda kao i uvek da je tudje  dvoriste bolje - tudje zrtve su nevinije i mnogo je teze za taj narod nego sto su zrtve Srpskog naroda i sto je tesko Srpskom narodu.
Trebali su da nauce nesto i o zrtvama iz I sv rata o Srpskom groblju u Slonunu na Zejtinliku  .
Skoro sto godina je proslo od te golgote Srba a postuju se te zrtve a najvaznije je da ih bratska pravoslavna zemlja Grcka postuje i pomaze odrzavanje groblja.
Srbija neje zaboravila te stradalnike i ne verujem da ikada ih hoce zaboraviti.
Zrtve ratova iz 90-tih Srbija stavlja u drugi plana - kao sto mi se cini- kao da se stidimo tog uzasa za koji nisu samo Srbi krivi.
Kada se promeni klima o tom pitanju i o tim zrtava bicemo zemlja koja je dostojna Srbije od vremena oslobadjanja od Turaka do 1919 godine.

Jel ti praviš razliku između ubijanja ratnih zarobljenika na jednom mestu i ljudi u uniformama koji su stradali u međusobnim borbama? Neukusno je praviti znak jednakosti između te dve kategorije.

« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 21:51:38 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ne daj boze da ih postovecujem.
U rat idu odrasli i.
Zrtve u Podrinju su uglavnom civili koji nisu bili na bojisdtima a najveca nesreca je sto su tu uglavnom zene i deca.
Medjutim mora se postovati i jedno i drugo.
Mora Predsednik Srbije da postuje i zrtve koje su nevine stradale. Zato sam uporedjivao korz prizmu da on ne postuje nista sto je Srpsko. Ne bi olako otisao na mezarje u Srebrenicu kod muslimana, ne bi se izvinjavao Hrvatim aza njihove zrtve akada treba da se pojavi i oda postu Srpskim zrtvama onda niti se oglasava niti ima njegovih izaslanika niti glasa- jednom recju.
Zato sam da se postuju sve zrtve i one sa ratista i one koje su streljane>
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.