Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prijateljstvo - oplodnja  (Pročitano 1430 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 

Ja to ne bih trazila od prijatelja, nego od muskarca koga sam puno volila, ali samo pod uslovom da djetetu ne uskracuje sebe kao oca(u emotivnom smislu). Bez ikakve obaveze prema meni.
Svidja mi se ovo misljenje. Mada, ja ne bih trazila od njega nikakvu obavezu ni prema meni, ni prema djetetu. Naravno, ako bi on htio da se igra oca, ne bih mu branila, jer to je i njegovo dijete.
Od prijatelja ne bih nikada trazila tako nesto.
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Nebih ja to mogao nikako. Ne,ne Smile. Ipak to bi bilo moje dete i kad bi ta moja "prijateljica" pozelela da zivi sa drugim covekom sta onda??? Sat ako taj isti neprihvatio to dete? Ma nema sanse, ubilo bi nesto iznutra.

Jedino kad bi bio siguran da tako nesto nece da se desi i da naravno vidjam to dete i pomognem i njoj i njemu drukcije nikako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Ne razumijem vas ljudi. Niko nije ovdje rekao da ce neko imati dijete i odvesti ga zauvijek. To sto se Mladjo tvoja prijateljica uda za nekoga drugoga, ne sprjecava tebe da i dalje budes otac.
@pinkie - ne treba mu starateljstvo da bi bio otac, a ako je pravi otac nece ga ni traziti, nego ce se posvetiti svom djetetu.
@arianna - ne moze se igrati oca. To je previse opasna i ozbiljna stvar da bi se neko igrao. Obaveze ni ja ne bi trazila, ali tako nesto ne bi ni uradila sa covjekom koji nije spreman da bude otac, jer je on djetetu jednako potreban kao i majka. Ne bih svoje dijete u startu uskratila za jednog roditelja. To ne podrazumijeva ikakvu obavezu prema meni ili finansijsku prema djetetu. Samo emotivnu.

IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
opet se ne razumemo..mozda se ja ne umem izjasniti lepo, ali kada su deca u pitanju strasno sam osetljiva i razmisljam vise nego unapred..ne kaze niko da ce neko imati dijete i odvesti ga zauvijek..niti da ce oca udaja majke spreciti da bude otac....samo mislim detetovom glavicom..kako objasniti sve to detetu..da ima oca zato sto je njenoj majki dunulo da bas tog trenutka ima dete....i da taj otac nju voli , ali nece da provodi svaki dan sa njom jer nije ni hteo nikakve obaveze..ne znam iskljucujem se iz ovoga..previse sam subjektivna
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
@pinkie  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ja mislim da to moze da bude sasvim zdrav odnos, ukoliko su i osobe zdrave i razumne, i da apsolutno nikakve posledice dete ne mora da trpi.

kako objasniti detetu da mama vise ne voli tatu i da tata vise ne voli mamu i da su se zato razveli?
(a to je vrlo cest slucaj, pa je ipak nekako "normalno")
kako objasniti istom tom klincu da ima dve mame?
a ako ima dve tate?
poteskoca je objasniti mu i da nema tatu jer je tata "na nebu"... mislim.. zivot nije jedna lagana setnja..
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.