Ovako kolege, prodajem navedeni telefon, samo iz razloga sto stedim pare za Galaxy II. Telefon je u besprekornom stanju, mozete videti po slikama. Kupljen je u MTS-u i ima vazecu garanciju do 11.04.2013. (jos godinu i po dana).
Savrseno ispravan. Od prvog dana nosen u futroli.
Uz telefon idu sledece stvari:
1. Originalna kutija sa full pakovanjem (slusalice, usb kabal, punjac, uputstva, garancija). 2. Dve futrole (crna silikonska i crna od skaja sa preklopom i zakacaljkom za nosenje na kaisu) 3. Memorijska kartica od 8 GB 4. Zalepljena invisible shield folija na prednjoj i zadnjoj strani telefona) -placena 20 eur.
Telefon je softverski otkljucan uz pomoc SGS-unlock tool-a i radi na sve mreze. Trenutno mu je ubacen custom F1 rom koji dosta podseca na galaxy S 2, ali ga po potrebi mogu vratiti na njegov originalni Gingerbread. Ubacena iGO navigacija.
Napominjem da to sto je otkljucan ne utice na garanciju, zato sto se u slucaju ne daj Boze nekog kvara, softver uvek moze vratiti na fabricko stanje, obrisati odredjeni fajlovi i ponovo ce biti zakljucan na MTS mrezu.
Ovde sam okacio neke slike, a na linku ispod mozete videti vise slika i u vecoj rezoluciji.
Izvinjavam se na opsirnosti, ali sam ljubitelj telefona, ovo nije prvi koji sam prodao preko bureka, tako da budite sigurni da je sve 100 posto ispravno i u savrsenom redu.
I za kraj cena je 220 eur, cena je fiksna i ispod toga uopste ne bih isao s' obzirom na opremu, stanje telefona i garanciju.
Ja sam iz Vranja, bez problema saljem telefon, kurirskim sluzbama, po dogovoru.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws