Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostavila me devojka, a nastavili smo da se dopisujemo kao pre  (Pročitano 9207 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
imas 19 godina mani se planiranja i batali kontakt sa njom,zivot je pred tobom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
zalim ti srecu, ali mislim da te je ona iskoristila
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.13
Citat
pitao sam je, da li zeli nesto da kaze, jel u meni problem neki, ona kao kaze, ne ne ne, nije u tebi u meni je, ja pitam pasta se desava, kaze ona, mozda je bolje da ne budemo zajedno na neko vreme, ne da raskinemo nego da ne budemo zajedno. .
Meni je ovo "oce piki, nece piki" dovoljan razlog da bezim i trazim drugu. Obaska sto ti je na "finjaka" rekla da ne zeli iz nekog razloga da budete zajedno...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
a na stanu sto se verovatno trpa sa drugim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Mane znam, rekao sam joj, iskreno mi kazi, da li je u pitanju drugi, kaze nema drugog, a da pitam njenu najbolju drugariu, ne vredi jer opet mi ne bi rekla ona, a prenela bi njoj da sam je pitao.. ne vidim razlogzasto mi onda pise, i to ne ja njoj prvi vec ona meni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Greska je sto ste ostali u toliko intenzivnom kontaktu. Ovako ispada kao da niste napustili vezu a ti samo dodatno patish. Ona je dobila sta je htela (vezu bez obaveza) tim putem, jer ce da ima tvoju paznju i dopisivanje, ali nece da ima obaveznu ulogu devojke koja ide uz to. A ti ces samo da se lomatash oko nje bez znanja kuda to vodi.

Ako vec sumnja u svoja osecanja i zeli "pauzu", onda ti je moja preporuka da odete na jednu pravu.
Odnosno, kazes da ti je tesko sto ste toliko zajedno "virtuelno" a znash da nije tvoja i uzivo, i da tesko podnosis te trenutke bas zato sto su ti toliko lepi a nedostaju ti zajedno sa onom sigurnoscu koju si nekad imao kada si znao da ste u vezi.

Presecite svaki kontakt u naredne dve nedelje do mesec dana, vidite ko kome i koliko fali. Ako kaze da ne moze bez tog kontakta, ti joj kazi da ne mozesh bez veze sa njom, i da je najbolje da se pomirite da bi svako dobio ono sto zeli.

Ako i posle pauze ne potencira da ostvari kontakt, onda ispada da si ti tu samo da joj popunish slobodno vreme i da ste vishe navika jedno drugom nego prava ljubav kako bi inache i trebalo da bude. Onda, zao mi je sto to moram da kazem, ali najbolje da svako krene svojim putem...

Srecno u svakom slucaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Gledaj,uvek kada sam planirao nesto,zesce sam sa zajebao(i sa devojkama i ovako)
Takodje,shvatam da se volite itd,ali sta se koj' moj dopisujete 153.214puta na dan?Jebes dopisivanje i gledanje preko skype-a...Vidi,pozovi je(ne preko jebenog skypa i fb-a)idi do nje,idite na kafu,popricajte,vidite sta kako,ako kaze da vise ne funkcioniše,onda jbg,zaboravis je,a ne da ispadnes pacenik koji se zakljuca u sobu,sklupca se u fetus polozaj,zagrli jastuk i narucuje na radio-u "oci boje duge"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Pokusacu da se ne cujem sa njom neko vreme, ali plasim se da cetek onda otici, mozda nadje nekog drugog onda i ode sve... al nije mi jos jasno to kako je nedelju dana pretoga bilo sve tako super i onda se promenilo odjednom sve... ali i ne verujem da se folirala da me voli  jer znali smo se pola godine pre nego smo poceli vezu i mislim da sam je dovoljno upoznao.. problem je i to sto mesve asocira na nju pomislim na bg, setim se leta, ade, meka, svih stvari koje smo radili zajedno i mesta na koja smo isli i ondase ubedacim..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Pa ako i ode, nije te vredna, josh ako ode tako bez objasnjenja...

Slushaj, znam da ti je teshko, i prosto mi je zao sto mi mozemo tek ovako da otkucamo nashe, a na tebi je da razmisljash i presecesh... ali ti dechko imash pravo na objasnjenje.

Kuckajte se, prichajte, i u prichi kazi, slushaj, voleo bih da poradim na nashem odnosu ali moram da znam u chemu je konkretno problem, valjda sam zasluzio za toliko...

I ako ona tu "tuc/muc, ne znam", ti joj galatno kazi "kad se smislish, javi..."

Pa ne visish ni ti na chiviluku majku mu, valjda imash toliko samoposhtovanja...

Zapitaj se - ti se trudish da popravish odnos, shta ona radi po tom pitanju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Pa ako i ode, nije te vredna, josh ako ode tako bez objasnjenja...

Slushaj, znam da ti je teshko, i prosto mi je zao sto mi mozemo tek ovako da otkucamo nashe, a na tebi je da razmisljash i presecesh... ali ti dechko imash pravo na objasnjenje.

Kuckajte se, prichajte, i u prichi kazi, slushaj, voleo bih da poradim na nashem odnosu ali moram da znam u chemu je konkretno problem, valjda sam zasluzio za toliko...

I ako ona tu "tuc/muc, ne znam", ti joj galatno kazi "kad se smislish, javi..."

Pa ne visish ni ti na chiviluku majku mu, valjda imash toliko samoposhtovanja...

Zapitaj se - ti se trudish da popravish odnos, shta ona radi po tom pitanju?
pitao sam je ja to par puta i kao kaze, jednostavno ne osecam vise prema tebi ono sto je nekad bilo, al nije to moguce tek tako, ja je pitam, jel se pojavio neki drugi, kaze nije... tako da ne razumem je..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.