Razvojem Internet marketinga danas mozete biti placeni za ono sto radite svakog dana. Postoje kompanije koje vas placaju za citanje e-mailova, za kliktanje na banere, za prijavljivanje na ponude sponzora kao i za vas surf.
Kompanije koje vas placaju za citanje e-mailova ce vam slati (tj. njihovi oglasivaci-sponzori) poruke na vas e-mail i one ce u sebi sadrzati link koji samo treba da posetite i za to ste placeni. U zavisnosti od kompanije placeni ste od 0.02$ do 0.24$ po poruci.
Koliko ste puta surfujuci primetili neki baner na koji ste kliknuli. Od sada za to mozete biti placeni. Po 1 kliku ste placeni izmedju 0.01$ i 0.18$.
Takodje, postoje i kompanije koje vas placaju za surf. Dok surfujete potrebno je da drzite ukljucen njihov program za gledanje banera (koji ce se neprestano menjati). Programi su malih dimenzija i zauzece oko 10% radne povrsine ekrana.
Svaki od ovih servisa vam nudi jos jednu, sjajnu mogucnost zarade, a to je zarada od vasih referala. Referali su korisnici koji su se na odredjeni servis prijavili preko vas. Posle prijave na svaki od ovih servisa, vi dobijate vas jedinstveni URL (link) koji samo treba da prosledite svojim prijateljima. Kada oni kliknu na taj link, otvorice im se obrazac za prijavu servisu, tako da ce server znati vama da dodeli kredit od vasih prijatelja. Vazno je napomenuti da kada se kaze da dobijate 10% zarade vasih referala, njima se taj novac ne odbija! Vi dobijate taj iznos kao bonus vasoj zaradi. Odredjeni servisi vas placaju cak do 8. nivoa referala. Znaci, placeni ste za vas surf, za surf direktnih referala (1.nivo - ljudi koji su se prijavili direktno preko vas), zatim za surf indirektnih referala (2.nivo - referali vasih referala) i tako dalje sve do 7. nivoa,a vi dobijate novac za svakog od njih! Broj referala koji mozete imati je neogranicen na svakom servisu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Mene ne zanima ko je odakle maznuo! Ja ovde trebam da pisem o zaradi na internetu,e sad da li je neko kopirao od njega to me ne zanima... uz to sto ga je uopste stavljao na netu kad se ljuti sto mu ljudi kopiraju??? Ja kad hocu da mi neko nesto ne kopira ja ga cuvam offline Mozda moze da zastiti tekstove??? Ja sam kod jednog servisa zastitio tekstove... Znaci trazio sma zastitu od njih ... tako gde god primetim isti opis taj ispada iz programa... Za ove sice to mozda i nije bitno ali kada se radio o prodajama bas je bitno!