Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hedonisti vole jagode, zaljubljivi banane...  (Pročitano 1420 puta)
22. Apr 2009, 18:29:03
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia the best
Hedonisti vole jagode, zaljubljivi banane...

Hrana ima simbolično značenje koje govori o vašoj ličnosti, tvrde naučnici. Voće, na primer, simbolizuje plodnost i radost življenja. Ljubitelji voća su hedonisti koji svakim zalogajem osećaju lepotu života i zato su veseli, vitalni i energični...

Međutim, bitno je i koje voće vam je omiljeno.

Jagode
Ljubitelji jagoda su iskreni sagovornici i dobri slušaoci, ali im ponekad manjka smisla za humor, pa mogu u nekim situacijama delovati preozbiljno. Muškarci se brzo odlučuju za ljubav, ali se isto tako brzo i "hlade", a žene su najčešće neodlučne, te se može se desiti da dugo čekaju na "onog pravog", piše "Glas javnosti".

Jabuke
Ako najviše volite jabuke, verovatno držite do staromodnih životnih principa, a šta god da radite ste brzi, spretni i puni energije. Ljudi vas iskorišćavaju jer ste preterano dobri i predusretljivi, ali i puni samopouzdanja. U ljubavi ste realni i "na zemlji" i teško će se desiti da potpuno "izgubite glavu".

Breskve
Ljubitelji ovog voća imaju visoke kriterijume pri odabiru prijatelja, ali kada ih jednom izaberu, ostaju im odani za ceo život. U ljubavi su zahtevni, ali i dobri supružnici i odgovorni roditelji. Ako im poslovni svet pruži priliku da se iskažu i okolnosti budu na njihovoj strani, u svojoj profesiji postaju vrlo uspešni.

Kajsije
Ako spadate u obožavaoce ovih sočnih plodova, imate jako dobar nos za posao. Ako ste uz to i druželjubivi i spretni u komunikaciji, uvek ćete biti na čelu nekakve grupe i večito okruženi prijateljima. Partnera postavljate na visoko mesto među svojim životnim prioritetima, tako da nemate teškoća sa traženjem životnog saputnika.

Višnje
Ako su vaše omiljeno voće višnje, vrlo ste promišljeni i svakidašnjih životnih zadataka se često prihvatate sa zakašnjenjem. Zbog pomanjkanja smisla za humor i naginjanja ka stidljivosti u ljubavi ste često isuviše predvidljivi.

Pomorandže
Pomorandže vole skromne i izuzetno vredne osobe. U ljubavi pasivne i racionalne, ali se u krevetu pretvaraju u prave tigrove. Ljubitelji pomorandži imaju izuzetno jak seksualni naboj, tako da ih ljubav brzo iscrpljuje.

Banane
Ljubitelji banana su pre svega strpljivi i izdržljivi. Najviše daju od sebe, kada su postavljeni pred teške zadatke i zahtevne projekte. Kada pronađu pravog partnera, zaljubljuju se "do ušiju" i vrlo je verovatno, da će ta ljubav trajati večno. Pošto su vrlo prijatni i zanimljivi, često su upravo oni zaslužni za dobru atmosferu u društvu.

Smokve
Smokve vole razboriti i taktični ljudi, koje odlikuje i odlično pamćenje i izrazita polna moć. Sve ove osobine ne ometa i ne usporava ni duboka starost.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
E pa sad... hm...  Smile

ja volim i kajsije i jagode Smile a i tresnje kojih nema na spisku
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.