meni ne treba da prevodite nista samo mrzim taj jezik... i ne dozvoljavam da se mesa sa nasim
izvinite sto se mesham ali moram odgovoriti na ovo... brate malo prouci istoriju i videces da oni pricaju "nasim" jezikom, srpski pricaju samo sto su ga u novije vreme malo iskrivili da ne bi licio toliko na srpski, jebiga tesko plagijat opstane pored tako savrsenog orginala Gete je ucio srpski ne hrvatski...itd itd itd
man, who ever said progress was a slow process, wasn`t talkin` about me, i`m a p.i.m.p., plus i`ve got the magic stick
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.