Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 12:36:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osnovan Novi OTPOR u Aranđelovcu  (Pročitano 7721 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija

A onda pročitam danas da su svi aranžmani za uskršnje i prvomajske praznike u turističkim agencijama već rezervisani.

pa ne praznujemo ti i ja i milion porodica koje su se srozale u siromastvo ... nema srednjeg staleza... sve je vise bogatih i siromasnih  Smile

Ma pravim samo poređenje, pošto se gospodin iznad tog posta napravio pametan pa rekao da je Sloba malo dete za ove... Kažem ti, reko sam i na temi o onom imbecilu nazadnjaku, prosto popizdim kad čujem takvu budalaštinu toliko, da poželim da nas ponovo snađe jedan Milošević, pa da gospoda uživa u blagodetima koje idu sa njim.

Ja jesam možda bio klinac tada, al sam bio dovoljno svestan da znam šta se događa i dobro se sećam šta sam preživeo i šta su moji roditelji radili da bi preživeli i dok sam živ neću zaboraviti. Imao sam tu pustu sreću da se ne sećam onog najgoreg vremena 91, 92, 93... ali i ono što je usledilo u sledećih nekoliko godina do 2000. nije bilo mnogo bolje, ako je uopšte bilo bolje...

Dal su tada ljudi mogli da razmišljaju o odmorima za uskršnje i prvomajske praznike i dal su imali novca za to? O tome pričam...

Inače se slažem da srednje klase skoro i da nema, ali kad već pomenu, ovdašnji bogataši, tj. dobar deo njih, bi ti u nekoj od ovih jačih zemalja bio ništa drugo do srednja i viša srednja klasa.

Mi danas kontamo da je čovek sa mesečnim primanjem od 5-10 hiljada evra bogataš. To je niža srednja klasa u Švedskoj, Nemačkoj... Stvar je što i dalje ima dosta siromašnih i onih ispod granice siromaštva pa shodno tome ovi deluju kao bogati.

« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 01:55:28 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49876
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Ma svakako... dužničko ropstvo veće nego ikad... tuga, beda ne znamo kako preživljavamo...

A onda pročitam danas da su svi aranžmani za uskršnje i prvomajske praznike u turističkim agencijama već rezervisani.

A ti ne kapiras da su Tadic & Co rezervisali te aranzmane. Kao i ostatak drzavnog aparata koji prima ogromne plate a ne radi nista. Jer eto, moze im se posto su clanovi partije ili bliski vlastima.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 02:13:44 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
Ma jasno, biće da je to.

Elem, tema.

Da ja malo glumim moderaciju  Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 02:23:12 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Mi danas kontamo da je čovek sa mesečnim primanjem od 5-10 hiljada evra bogataš. To je niža srednja klasa u Švedskoj, Nemačkoj... Stvar je što i dalje ima dosta siromašnih i onih ispod granice siromaštva pa shodno tome ovi deluju kao bogati.

Smile Smile Ma daj ... 5000 evra niza srednja klasa, kako da ne, prosecna plata u nemackoj je oko 1400 evra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia krntija
E što volim te cepidlake...

Ako ćemo tačno

http://www.seebiz.eu/sr/makroekonomija/svijet/porasla-realna-vrednost-plata-u-nemackoj,104454.html

Nek su im doprinosi, porezi čuda muda 40%, ispada da je neto plata oko 2100-2200 evra u proseku

Dobro, ajd... nek 5k evra bude viša srednja klasa u Nemačkoj. No to nije toliko bitno, navodio sam samo kao primer.

Bitna je poenta, koju nadam se kapiraš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Sada cu ja da branim tekovine borbe.

Ljudi sta pricate dok je bio sloba bilo je sasvim normalno puskaranje po ulicama izmedju "opasnih" momaka, citaj raznih sluzbi drzavnog podzemlja. Toga sada nema u toj meri. Bilo je normalno da nestane neko sada nije tako... Plate su iste samo tada su bile marke sada evro. Nominalna vrednost ista. Cene su sada evropske onda su bile srpske...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 2610
SAmo nemoj ovi ludaci iz POžarevca -Momčilo Veljković Moče -Otporać Zoka Testera i slični da budu instruktori.
Sve psihijatrijski slučajevi i sude se .....jebem li ga da li bi ikao čuo za te budale i Otpor da nisu debelu lovu dobili za rušenje SPS a sada sa njima u tikvu duvaju.
Produvali nam kožne frulice idioti-mislim na nove koji bi da ima stari budu instruktori.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.55
mob
Nokia 
deja vu

Tja, joш једна нова стара опција. Нови Отпор.Нова левица. Нова десница.
Све што је било, а показало се као неуспешно, бар у смислу прокламованих циљева - као такво, неуспешно,ће и остати.
IP sačuvana
social share
UKLJUČI SE I TI!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson C902
Citat
pa ne praznujemo ti i ja i milion porodica koje su se srozale u siromastvo ... nema srednjeg staleza... sve je vise bogatih i siromasnih  Smile

Kapitalizam. Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Mi danas kontamo da je čovek sa mesečnim primanjem od 5-10 hiljada evra bogataš. To je niža srednja klasa u Švedskoj, Nemačkoj...

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 12:36:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.