Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:41:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 19. februar - KUD Idijoti  (Pročitano 1086 puta)
10. Feb 2009, 14:00:01
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Kultni punk bend iz Pule kojeg je beogradska publika slušala na prošlogodišnjem Beer Festu KUD Idijoti, održaće koncert 19. februara u KST-u.

"Legendarni Idijoti dolaze da odsviraju pravi klupski nastup, a fanovi će na bis moći da traže od benda da sviraju njihove omiljene pesme", najavljeno je iz promoterske kuće "Promedia".

KUD Idijoti već nekoliko godina najavljuju izlazak svog novog albuma "Zdravo Istro", a uskoro će ući u studio i snimiti novi album čiji se izlazak očekuje u drugoj polovini godine.

Kao gosti nastupaju članovi benda Starfuckers, koji predvodi bivši gitarista Goblina Alen Jovanović, a ulaznice za nastup na kojem ćete biti u prilici da slušate "Ditatore" i "O bella ciao", koštaju 800 dinara.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
„KUD Idijoti” sviraju u KST-u 19. februara

U beogradskom KST-u 19. februara dolaze legendarni pankeri iz Pule „KUD Idijoti”. „Idijoti” su poznati po svojim živim nastupima i po velikoj količini energije koju razmenjuju sa publikom, a nema sumnje da će se pesme poput „Minijatura”, „Za tebe”, „Kad sunce opet zađe”, „Bandierra Rossa”, „Bella, ćao” i druge ponovo naći na repertoaru. Inače, „KUD Idijoti” uskoro ulaze ponovo u studio da snime novi album pod radnim naslovom „Zbogom, Istro”, čiji se izlazak očekuje ove godine. Ulaznice po ceni od 800 dinara su u pretprodaji u „Felix shopu” i KST-u.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
KUD Idijoti ponovo u Beogradu!

Znam, znam... Sve znam. Znam da ćete reći da nisam normalan, da preterujem, da malo-malo pa o njima pišem. Ali šta ću kad ih volim.

Vreme dešavanja - 19. februar, oko 23 časa. Mesto dešavanja - Klub studenata tehnike, Beograd. Popularni KST ima posebno mesto u mom srcu. Najlepšu devojku koju sam ikada upoznao na prvi zajednički izlazak odveo sam upravo na ovo mesto. Bio je Rambov koncert, bila je bašta i bilo je nezaboravno. Na moju sreću, i dan-danas život (i još ponešto), delim s tom istom najlepšom osobom na svetu. E, to se zove sreća!

Da se vratimo na tok priče. Glavni razlog. Legendarna pulska pank grupa "KUD Idijoti" održaće pomenutog dana u pomenutom mestu još jedan koncert koji ne bi valjalo propustiti. Iako su u poslednje vreme često svraćali kod nas (Akademija, SKC, Egzit, Bir fest...), ne vidim nijedan razlog da to ne učine ponovo. Štaviše, neizmerno se radujem činjenici da ću ponovo čuti pesme za koje iskreno mislim da su najbolje ikada nastale na ovim prostorima. Tu je himna osobe spomenute u uvodu članka i mene, pesma "Za tebe", pa sjajna "Minijatura", "Ostajem sam", "Pesma o ribaru...", "O bella ciao", neponovljiva "Kad sunce opet zađe", "Neću da radim za dolare", "Ja sjećam se", "Bandiera rosa", "Preživjeti", "Vesna"... I dokle više nabrajati? Ne bih želeo da uvredim nekoga zaboravivši da navedem njegovu omiljenu. Zapravo, sve su savršene.

Iako ova pank ekipa za sebe tvrdi da su gomila matoraca, da su samo uspeli da zavaraju narod i da ustvari pevaju jednu istu pesmu više od 20 godina, mi znamo da to nije tačno, jer nam uvek i neizostavno priušte sjajnu zabavu. Kao specijalni gosti na koncertu će se pojaviti sastav "Starfakers" iz Šapca. Karta za ovaj spektakl košta simboličnih 800 "dindži", pa vi vidite šta vam je činiti. Ja sigurno znam šta ću.

Narode, pank nije umro! Možda je samo malo omatorio...

Vidimo se u KST-u, mestu moje mladosti.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:41:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.