Ne znam koliko ste upoznati ali 31. avgusta 2009 godine usvojen je novi zakon o informisanju. . . . E sad da smo mi stvarno zemlja koja ide ka EU ljudi bi pomislili da je reč o nekom liberalnijem zakonu koji daje veću slobodu novinarima ili koji iste više štiti. Ali po ovom zakonu se zapravo vidi da je srbija bliža savezu možda sa Iranom nego pristupanje u Evropskoj uniji (Fali nam samo ajahtolah, ali ako malo bolje pogledate prepoznaćete ga na našoj politčkoj sceni). E sad sledeći potez koje su naše vlasti povukle je čisto demonstriranje sile i moće i da neko ko piše protiv njih neće dobro proći, nedelju dana posle ovog zakona desetine policajaca upadaju sa finansiskim inspektorima negde oko 12 sati noću da zapleni svu finansisku dokumentaciju. Tako nešto možete da vidite samo na filmu, i pri tome svu tu istu dokumentaciju hoće da strpaju u crne plastične vreće za đubre i kao da ih zapečate (pa o čemu oni pričaju , nije im to boranija pa ćemo da je stavimo u džakove i nosi. . . ) . Povrh svega ni jedan medij elektronski ili štampani osim Kurira i Glasa neće da objavi ništa o ovom slučaju , plaše se od nekog ili su po principu da komšiji crkne krava. . . . Inače ja nije pitanje da li neko mrzi ili voli kurir , da li ga čita ili ne. . . . Ovde je stvar u tome da neko hoće da novinarima utera strah u kosti da nemogu slobodno da pišu i istražuju. Jednom rečju ko kontroliše sve medije kontrološe i narod.
P. S. Do pre glasanja LDP-a za zakon o informisanju , njih sam video kao jedine prave Liberaliste , Evropejce. E sad posle ovoga šta čovek o njima može i da misli. .