Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ormar/plakar sa visecim kliznim vratima  (Pročitano 3550 puta)
05. Jun 2009, 13:16:39
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Cao,
Nisam zaista siguran gde da postavim ovu temu, trazim savete oko samogradnje plakara/ormar, pa molim moderatore da je prebace negde ili naprave novu temu (ili nek je obrisu, ja cu je napraviti tamo gde treba) ako je potrebno. O cemu se radi:

Citam ovaj forum i super je, dobio gomilu informacija i ideja, i kako to biva, dosao sam na ideju da napravim i ja neki plakar/ormar sa kliznim vratima. E sad, ormar je malo nekonvencionalan, pa mi doooosta ljudi kaze da nece to da pije vodu, i da ce da se rasklima i da nece da valja, samo zato sto ne lici na klasican ormar Smiley
Ali, kako sam tvrdoglav, ne popustam, pa reko da udjem u pisanu diskusiju sa nekim, mozda me neko i nabedi da zaista ne valja to sto sam zamislio, pa vas molim, raspalite koliko mozete, a ja cu se truditi da argumentujem i oborim svaku tvrdnju da to ipak moze da radi (tako mi rekli i za astal, pa eve ga stabilniji od bilokog koji sam video)
Elem, kacim sliku, a evo i opisa:
Ormar je zamisljen na foru polica (kao police za knjige) gde su police usrafljene za ledja ormara, i za srednju vertikalu. Plafon (krov, kako vec) ormara se naslanja na srednju vertikalu i na ledja, a ubacicu i nekoliko L profila gvozdenih, sve da bi se bolje drzalo.
Pod ormara isto tako. Na plafon ormara se kace viseca klizna vrata, koja su 'suplja', prvo sam imao u planu da napravim samo ram od lajsni, al sam se resio za ovaku izradu, da bi bila laksa izdrada a i vrata da budu laksa. Bocne stranice su od obicnog lesonita, cisto da ves ne ispada napolju, i da ima nasta poster da se nalepi, posto ce ceo ormar biti neki motiv, jos neznam koji.
E sad, ledja ze na dva mesta srafe za zid, verovatno onim rezicama, kao na vratima za pse i to, koliko da bude stabilno i da ne pretegne napred kad se neko uhvati za ormar, jer je plitak, oko 50cm.
Dimenzije su 2m visina, 1m sirina, i ~50 dubina, police su 40 duboke.
Mislim da je to to, slika uz faza je u prilogu, a sad molim raspalte Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled picture.jpg
(69.22 KB, 1016x558)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.