zdravo :wave: Ped neki dan dobio sam ponudu da organiziram zabavu u jednom lokalu, obecali su mi da cu dobiti procenat odukupnog prometa za to vece. Sad bi vas pitao sta je sve potrebno za organiziranje zabave u lokalima i koliko se to isplati.
Pa isplati se toliko koliko je zurka bila uspesna (sto je i logicno)
Na znam da li si pravio zurke ranije (bilo kakve) ali mogu ti reci da ti je preko potrebno da znas puno ljudi... Poznanstva su bitna i za organizovanje mase koja ce doci na zurku a i za organizaciju same zurke, posto definitivno ne mozes sve sam...Bitno je da imas celicne zivce, posto je organizacija bilo kakvog dogadjaja zahteva puno cimanja i nerviranja...
Moj savet ti je da ne uleces niusta ako nisi sasvim siguran sta zelis i sta mozes da napravis.
I hurt myself today, to see if I still feel I focus on the pain, the only thing that's real The needle tears a hole, the old familiar stains Try to kill it, all away, but I remember everything. . .
Sto se tice iskustva imao sam par iskustva uvezi toga. na prvoj zabavi bilo je dosta pa na narednoj sve manje i posle 3 nije imalo nikoga, najverojatno ljudi su dolazili samo zbog mene a ne zbog zabave. Mislim da ima dosta da se radi na tome ali uvek mi nesto promakne. Radi se o jednom malom lokalu u kome bi trebalo da ima ziva svirka nesto kako ex-yu muzika. medzutim problem je u tome sto lokal nije dovoljno poznat a bend se sastoji od dva clana. sad je nesto moram izmenadzirat takvu situaciju da ima dovoljno ljudi. Tu je problem kako sve to izvesti?