Ti dobijas notifikaciju da postoji odgovor na temu od tvoje poslednje posete. Moze biti 1 odgovor, moze biti 200. Ne salje se za svaki odgovor, pa je text poruke besmisleno slati.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ES šalje svaki novi post, a ne celu temu. Uostalom verovatno i sami pratite neke teme tamo, pa znate o čemu se radi. Mislim da je tako bolje i pre ću na taj način posetiti forum, nego kada mi stigne naslov koji često nema ni nagoveštaj o temi. Zato sam se odjavio sa mnogih tema na Bureku. Razmislite ipak o uvođenju takvog načina obaveštavanja, jer vidim da ste reagovali brzo i da je izgleda bilo rasprave o takvom načinu obaveštavanja. Razumem da se radi o reklamama, ali ponavljam, mene je takav način obaveštavanja odbio, umesto da me privuče da posetim forum.
Nema to nikakve veze sa reklamama, od tih notifikacija ima mozda 100 poseta dnevno od 35 000 unique... Sigurno nece biti ubacena notifikacija na svaki odgovor, i slanje teksta odgovora. Bespotrebno bi opterecivalo mail servere Ko to zeli uvek moze koristiti RSS... Ti si se odjavio sa mnogih tema.. ok.. mozda se odjavilo jos 10ak ljudi jer im to ne odgovara... oni imaju valjanu alternativu.. ako ne zele da je koriste, ne moraju...
Budimo realni.. ti imas 3 sata provedena na forumu i 4 poruke od kojih su 2 ovde za 6 meseci.. to bas i nije reprezentativno za neku ozbiljnu raspravu...
A i ne vidim potrebu i svrhu ponavljanja.. "ES" ovo "ES" ono.. ok. respect.. mi nismo ES. Ne bavimo se istim stvarima, ne funkcionisemo na isti nacin, nemamo istu publiku, nemamo iste ambicije. Ubacili smo RSS za svaku temu, ubacili smo opciju da se tema doda medju favorite i na taj nacin prati, postoje i takve kakve smo zeleli notifikacije na mail...
Cast Gojku, Ivanu, Vladi, i ostalima.. ali ES je offline svakih par dana na po par sati, a nekad to ume biti i mnogo gore... mi korisnicima dajemo maksimum koji im realno mozemo pruziti.
E sad.. ti mozes i da odes.. zbog notifikacija.. ili zbog odgovora... ili zbog toga sto ce ti neko reci nesto... al ono.. kontam da je to tvoja licna stvar Alternative imas.. da li zelis da ih koristis ili ne, ja da uticem ne mogu... u svetu gde postoji konkurencija svako mora da se dodvorava userima, ovde to nije tako, ovde ovakvi projekti postoje zbog necijeg licnog zalaganja i novca posto u njima profita nema i tesko da ce ga ikad biti... dakle ovde forumi prezivljavaju, i i ono sto od njih dobijate obicno niste "zasluzili".. a poklonjenom konju se ne gleda u zube...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!