Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ceo tekst teme u obavestenju o novim temama na forumu e-mailom  (Pročitano 679 puta)
06. Jan 2007, 12:22:14
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Zašto obavestenja o novim temama na forumu putem e-maila sadrže samo naslov, a ne i ceo tekst, kao što to šalje ES forum?
IP sačuvana
social share
Српска Ћирилица.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 4s
pa sta ce ti vise???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
da bi došao na forum Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Ti dobijas notifikaciju da postoji odgovor na temu od tvoje poslednje posete. Moze biti 1 odgovor, moze biti 200. Ne salje se za svaki odgovor, pa je text poruke besmisleno slati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ES šalje svaki novi post, a ne celu temu. Uostalom verovatno i sami pratite neke teme tamo, pa znate o čemu se radi. Mislim da je tako bolje i pre ću na taj način posetiti forum, nego kada mi stigne naslov koji često nema ni nagoveštaj o temi. Zato sam se odjavio sa mnogih tema na Bureku. Razmislite ipak o uvođenju takvog načina obaveštavanja, jer vidim da ste reagovali brzo i da je izgleda bilo rasprave o takvom načinu obaveštavanja. Razumem da se radi o reklamama, ali ponavljam, mene je takav način obaveštavanja odbio, umesto da me privuče da posetim forum.
IP sačuvana
social share
Српска Ћирилица.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
OK... svako ima pravo da radi sa svojim zivotom sta hoce.. Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Nema to nikakve veze sa reklamama, od tih notifikacija ima mozda 100 poseta dnevno od 35 000 unique...
Sigurno nece biti ubacena notifikacija na svaki odgovor, i slanje teksta odgovora. Bespotrebno bi opterecivalo mail servere
Ko to zeli uvek moze koristiti RSS...
Ti si se odjavio sa mnogih tema.. ok.. mozda se odjavilo jos 10ak ljudi jer im to ne odgovara... oni imaju valjanu alternativu.. ako ne zele da je koriste, ne moraju...

Budimo realni.. ti imas 3 sata provedena na forumu i 4 poruke od kojih su 2 ovde za 6 meseci.. to bas i nije reprezentativno za neku ozbiljnu raspravu...

A i ne vidim potrebu i svrhu ponavljanja.. "ES" ovo "ES" ono.. ok. respect.. mi nismo ES.
Ne bavimo se istim stvarima, ne funkcionisemo na isti nacin, nemamo istu publiku, nemamo iste ambicije.
Ubacili smo RSS za svaku temu, ubacili smo opciju da se tema doda medju favorite i na taj nacin prati, postoje i takve kakve smo zeleli notifikacije na mail...

Cast Gojku, Ivanu, Vladi, i ostalima.. ali ES je offline svakih par dana na po par sati, a nekad to ume biti i mnogo gore... mi korisnicima dajemo maksimum koji im realno mozemo pruziti.

E sad.. ti mozes i da odes.. zbog notifikacija.. ili zbog odgovora... ili zbog toga sto ce ti neko reci nesto... al ono.. kontam da je to tvoja licna stvar Wink
Alternative imas.. da li zelis da ih koristis ili ne, ja da uticem ne mogu... u svetu gde postoji konkurencija svako mora da se dodvorava userima, ovde to nije tako, ovde ovakvi projekti postoje zbog necijeg licnog zalaganja i novca posto u njima profita nema i tesko da ce ga ikad biti... dakle ovde forumi prezivljavaju, i i ono sto od njih dobijate obicno niste "zasluzili".. a poklonjenom konju se ne gleda u zube...

Lock.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.