Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: oprostaj  (Pročitano 3209 puta)
27. Dec 2003, 15:48:18
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Umete li da prastate? Sta je bilo za vas najteze da oprostite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 98
Pobornik sam da ljudima uvek treba pruziti drugu sansu, mada sam ja takva da nekima dajem i trecu, cetvrtu, petu. Samo iz razloga sto se previse vezujem za ljude i ponekad mi je tesko da kazem ne i dosta. To mi je jedna od najvecih mana ali snalazim se nekako sa tim, pre mi je pravilo dosta problema, sad vec manje, jer tacno znam ko su mi prijatelji a ko nisu.
A najteze mi je bilo da oprostim kad me je decko posle skoro 4 godine zabavljanja prevario na nekoj zurci. To me je prilicno ubilo, bili smo i dalje zajedno izvesno vreme a onda se to prekinulo. Ljubav je jednostavno nestala. Nisam zaboravila ali previse sam ga volela da bih nastavila da zivim bez njega, moze se reci da sam ga period posle iskoristila da bi nastavila svoj zivot kasnije sto normalnije.
IP sačuvana
social share
Ko me u srce pomiluje osetice vatru i strast.
Ko me u srce udari osetice vecni sneg!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Hmmm zajebana sam mnogo kad me neko jako povredi,u stanju sam da ignorisem tu osobu do kraja zivota,uvek oprastam ali NIKAD ne zaboravljam! To mi nekad nije dobro,ali sta cu kad sam takva... Kad oprostim i ako stupim ponovo u kontakt sa tom osobom nikad nam odnos nije bio kao pre i ta osoba pri svakom kontaktu oseca da sam i dalje povredjena,tako da sa takvim osobama izbegavam svaki daljnji odnos,cisto za njeno dobro...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U opste nije problem reci oprosteno i idemo dalje i preci preko necega recima... ali zaboraviti to, preskciti, ici dalje... ne ne ne.
Jednostavno pamtim kao slon, i smatram da preko nekih stvari treba a preko nekih nikako ne treba preci
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Umem da oprostim. Najteze mi je bilo da oprostim ljudima koji me nista ne pitaju, a misle da sve znaju, donesu pogresne zakljucke i zive sa tim, ili pocnu da to sire drugima.

Oprastam, ali se cuvam onih koji ne umeju da prastaju.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Prastanje u smislu: IZVINI, ma nista evo zaboravicu, nikako. Od izvini ja nemam nista, ali ako ocenim da je iskreno, mozda i popricamo malo vise, mada se neka stvari tesko prastaju.

Trudim se da budem realna.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Ne prastam!!!!! Ima onaj gospod Bog koji je zaduzen za oprost grehova, necu da mu se mesam u posao.
Licno se trudim da se ne ogresim ni o kog i tu sam cist.
Mada zavisi i kakav je greh u pitanju ako je nesto slucajno tu nema frke ali ako nesto uradi namerno, iz zlobe ili ciljem da povredi ja mislim da je svetogrdje biti blag i susretljiv prema takvoj osobi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 738
Fuck it...ne prastam nit zaboravljam...takav sam...
IP sačuvana
social share

Pet the pussy...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
mob
BlackBerry bold 9000
Prastam li ? Pa, kako se uzme...

Ako je rec o drugovima i prijateljima, onda mislim da cesto umem da budem i previse "zaboravan". Ne mali broj puta mi se desilo da se osetim povredjenim zbog necega sto mi je neka osoba uradila. Obicno posle vise ili manje vremena te stvari mi izvetre iz glave, tako da vremenom stvari vracam u normalu. Ipak, nikada ne izvetre 100%, i nikada vise 100% poverenje...

Kada su devojke u pitanju, tu stvari stoje malo drugacije... Naime, znam da bih devojci koju volim mogao da oprostim neke stvari, cak dosta njih, ma, jako, jako puno gresaka, ali prevaru - nikad... Zasto? Ne zbog toga sto bih se osetio povredjenim (a, osetio bih se), ne zbog toga sto ne bih mogao da predjem preko toga (a, mogao bih da predjem)... Jednostavno, znam da, i kada bih joj sve oprostio, i kada ona to nikada vise ne bi uradila, i kada bismo nastavili normalno, znam da bi postojao makar jedan, mali, sicusni trenutak kada bih je pogledao u oci razmisljajuci o tome sta mi je uradila. Znam da bi taj trenutak bio strasan onoliko koliko je moja ljubav prema njoj velika... Zbog tog trenutka, ma koliko on kratko trajao, zbog onoga sto mi prodje kroz glavu kada pomislim na njene oci koje me tada gledaju pokusavajuci da shvate o cemu razmisljam, zbog osecanja gadjenja, izdanosti, tuge, jada, zbog neprolivene suze u ocima - nikada ne bih ni sebe ni nju doveo u tako strasnu situaciju...

Moram da naglasim, zbog drugih ljudi na ovom forumu, da nikada do sada nisam pao u iskusenje da prevarim devojku sa kojom sam... Nije da nisam imao prilike, jednostavno - nisam ni zeleo, ni hteo...

Onoliko koliko ja znam (a vise od toga ne mogu da tvrdim) ni jedna devojka s kojom sam bio u vezi me nije prevarila. Barem ne da ja znam, a ako jeste, neka joj sluzi na cast...

Postenjacina,
Dell boy Smile
IP sačuvana
social share
This time next year we'll be millionaires !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Veliki je gotivac ovaj dell boy, on svakom pitanju da posebnu paznju i znacj ispita na fakultetu.

Ma ja prastam i zaboravljam, i suvise je meni oprosteno i zaboravljeno da bi ja sad tu izigravao neku budalu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Ja sam ekstrem. Prastam i zaboravljam gotovo sve za sat-dva.
Mislim da je to sistem odbrane koji sam razvio tokom godina.

Ipak, postoje stvari koje ne prastam, ali ih je jaaaako malo.
Prevara, npr.
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Citat: Leggy
Ja sam ekstrem. Prastam i zaboravljam gotovo sve za sat-dva.
Mislim da je to sistem odbrane koji sam razvio tokom godina.

Ipak, postoje stvari koje ne prastam, ali ih je jaaaako malo.
Prevara, npr.

Leggy, imamo nesto zajednicko!! :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Vrabac,
Oprosti mi sto te volim
Bog me kaznio

Ovo je prilika da pevam. Kad bi me neko cuo, nikad mi ne bi oprostio Smiley
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 273
Citat: Snežna kraljica
Pobornik sam da ljudima uvek treba pruziti drugu sansu, mada sam ja takva da nekima dajem i trecu, cetvrtu, petu. Samo iz razloga sto se previse vezujem za ljude i ponekad mi je tesko da kazem ne i dosta. To mi je jedna od najvecih mana ali snalazim se nekako sa tim, pre mi je pravilo dosta problema, sad vec manje, jer tacno znam ko su mi prijatelji a ko nisu.

Ovo je moja prica...
IP sačuvana
social share
Sve, sve, ali ZLATO!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pussy

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.