Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: prava radnika u srbiji  (Pročitano 622 puta)
21. Apr 2005, 08:33:13
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
do skoro sam radio u jednoj firmi gde sam radio svih sedam dana u nedelji po 10 sati.mozes da trazis slobodan dan(max. 2)jednom u mesecu.radi se u dve smene,od 07-15 i od 15-23.e sad,kad je nedelja u drugoj smeni i pri tom mi treba sat vremena do kuce kako oni misle da se ja za max. 5 sati odmorim.ljudi su iz tih razloga imali povrede na radu.jedan radnik je cak bio u zivotnoj opasnosti.i ja sam bio teze povredjen na radu(ostao sam bez dela sake).medjutim gazda svugde provlaci svoje advokate(cak i kada je policija dolazila na uvidjaj nezgode).jos moram da pomenem da su sami uslovi rada ispod svakog minimuma(ne postoji pauza za t.obrok,masine su stare po 40-50 godina,na njima nema nikakve fizicke zastite,od hemije nam se koza sa ruku skidala i gusili smo se).godisnji odmor bi po zakonu trebao da traje 18 radnih dana.to se nikada nije desilo.ako dobijes dve nedelje skaces metar od zemlje.ljudi su trazili da nadelja bude slobodan dan.odgovor vec znate:"ako vam se ne svidja,idite".i nakon svih tih povreda na radu GAZDA NIJE DOBIO NITI JEDNU TUZBU JAVNOG TUZIOCA(ILI SUDIJE) ILI KAZNU INSPEKCIJE koji su inace dolazili povodom toga.ajaj,napustio sam tu firmu i sada trazim posao.

dakle hocu da vas pitam dokle ce vlasnici firmi(cast postenima)se ponasati  kao robovlasnici?ye8ote pa oni mu dodju zasticeni kao beli medvedi!
Smile pricao sam i sa mojim drustvom i njima je isto sve cemerno na poslu(znate onaj osecaj kada ides na shljaku 2 koraka napred a 3 nazad).idealno naravno ne moze biti ali ovo ovde je robovlasnistvo

eto i ja malo da vam kukam Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To se nece promeniti do onog trenutka kad ti postanes nezamenjiv.
A kako si verovatno kao i 99.99% drugih radnika krajnje expendable i jeftin za zameniti.. ako hoces ikakav posao i ikakvu kintu.. trpis...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.