IN < - Opozicija ruši Mila Đukanovića - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: SerbianFighter :
Opozicija ruši
Mila Đukanovića

PODGORICA - Predsednik Narodne stranke (NS) Dragan Šoć rekao je da je lider Socijalističke narodne partije (SNP) Predrag Bulatović prihvatio predlog NS da opozicija u Skupštini Crne Gore pokrene inicijativu o izglasavanju nepoverenja vladi premijera Mila Đukanovića.

- Na pismo predsednika SNP kojim je zatražena podrška NS za sazivanje vanredne sednice Skupštine Crne Gore, mi smo odgovorili da nije dobro treći put stavljati na dnevni red Zakon o izborima za Skupštinu SCG, koji je već dva puta odbijen u parlamentu i predložili smo izglasavanje nepoverenja Vladi Crne Gore, što je i prihvaćeno - izjavio je Šoć za Srnu.

On je rekao da je dogovoreno da inicijativa za izglasavanje nepoverenja vladi bude "obogaćena i drugim tačkama i predlozima". Crnogorski mediji su najavili da će danas biti održan sastanak šefova opozicionih poslaničkih klubova na kome bi se dogovorili tehnički detalji o podnošenju inicijative za održavanje vanredne sednice Skupštine Crne Gore početkom februara.

Na ovoj sednici bi, kako se najavljuje, pored inicijative o nepoverenju vladi Mila Đukanovića i Predloga zakona o neposrednim izborima za Skupštinu Srbije i Crne Gore, koji će podneti Bulatovićev SNP, trebalo da se nađe i predlog za osnivanje Anketnog odbora, koji će ispitati činjenice i okolnosti pod kojima je 27. maja 2004. godine ubijen vlasnik i urednik Dana Duško Jovanović.
Autor: Anea :
Zanimljivo... nece im poci za rukom, ali dobar pokusaj... Inace, ja vec godinama tvrdim da je Milo bio Milosevicev saveznik... svaki put kada bi opozicija pokusala da smakne Milosevica, javljao se Milo sa idejom "neovisnosti" i sva paznja bi se okretala ka Crnoj Gori..
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo