Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: opisite kako bi izgledao vas idealan dan  (Pročitano 5087 puta)
06. Mar 2010, 03:44:17
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
dakle sve je jeasno ... ja cu sutra sad mi se spava  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Niko nema pojma  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple 15
Sedela bih na travi na Kalisu (leto, ofkors) i provela dan sa svima meni dragim ljudima...
Varijanta 2: Sedela bih na splavu (pravom sa sve buricima od nafte, sklepanom kucicom i kockastim stolnjakom na stolu, ne onom narodnjackom sranju) ili brodici i provela dan sa svim meni dragim ljudima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Ovako - ustajem u zoru i skacem sa balkona spavace sobe pravo u bazen ,plivam jedno pola sata .Sluge mi donose sveze voce i proteinske sejkove i ja izlazim iz bazena . Malo se suncam ,jedem i idem da budim Milicu i Jovana jer u suprotnom ce zakasniti u skolicu . Dajem deci da jedu (naravno sve zdravo ),vozim ih u skolu ,idem do megamarketa u nabavku namirnica . Posle toga se sastajem sa muzicem na rucku u nekom lepom restoranu .On mi prica poslovne probleme ,a ja mu dajem savete i podrsku . Rastajemo se uz veliki zagrljaj ,ja zurim na masazu ili neki pilates ,jogu i tako to .Posle toga idem po decu u skolu ,vozim Jovana na trening ,Milicu na balet ,odlazim kuci da malo odmorim . Uvece spremam lepu i zdravu veceru ,svi jedemo zajedno i smejemo se - ukoliko neko ima neki problemcic - resavamo ga . Posle vecere malo gledam tv ili citam neku zanimljivcu knjigu ,tusiram se ,mackam i uskacem svom muzicu u krevet . Smile Smile

Hteo si idealan dan - evo ti ga  Smile

P.s. Zapravo ,sluge mi ne trebaju ...ne volim da mi druge zene vrsljaju po mojoj kuhinji i prave svoje rasporede gde se ja ne mogu snaci  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2010, 23:23:36 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
kakva glupa tema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Hajde pisi ,cekamo  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
 Smile

06:30 po zemaljskom vremenu. Otvaram prvo jedno oko i levom rukom pokusavam da pronadjem sigurnosni kais sa desne strane koji me ogranicava na prostor oko "kreveta". Neonsko svetlo mi bljesti pravo u lice i nervira me uzasno. Usmeravam se rukama ka prostoriji za obavljanje fizioloskih potreba i tamo zavrsavam jutarnju toaletu. Pridruzujem se posadi na dorucku i konsultacijama. Kratak brifing i svi odlazimo na obavljanje danasnjih zadataka. Kroz veliki ispust sa "prozorom" na zapadnoj strani letelice vidi se juzni krak spiralne galaksije SbMM221 "Red world". Bljestava kisa crvenih tonova uperena u pravcu svega .. i nicega. I ovaj suludi nebeski brod koji se uputio u pravcu iste. "STa je meni sve ovo trebalo" svako jutro u isto vreme mi prolazi kroz glavu. I smejem se sama sebi jer sam srecna ko kuce u liftu.
13:30 po zemaljskom vremenu. Ekipa za kontrolu pritiska obavlja redovnu vezbu na istocnoj strani broda, povise istocnog kontrolnog mosta. Svi smo u prostoriji za dekompresiju i izgledamo kao gomila idiota sa najezenim frizurama. STalno sam gladna i jedva cekam rucak.
18:30 po zemaljskom vremenu. Zamalo nisam umrla od gladi jer se vezba oduzila do 16h. Pojela sam neciju proteinsku cokoladicu i pravila se da ne znam o cemu se radi kad su me pitali. Vec dva sata obavljam kontrolni astrometrijski pregled i u pauzama resavam ukrstene reci. "Najvece evropsko poluostrvo" .. to je nekih 9 hiljada svetlosnih godina u rikverc. Priblizavamo se M20 .. Maglina kao i svaka druga, a mene opet muci artritis zbog ventilacije. Tja..
21:30 po zemaljskom vremenu. Sedmi put citam "Ramu" od lansiranja. Ako ikada sretnem ovog coveka negde u nekoj galaksiji moram da ga pitam neka vrlo vazna pitanja. Ovi iz "odrzavanja" hrcu kao da su danas posekli 30 hektara pod sekvojom. Hvala Bogu pa imam svoju prostoriju za odmor. Jos jedna cokoladica pred spavanje. Mmmm
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 18:42:41 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Nisam u stanju da ovde opišem svoj idealan dan, jer bi bilo mnogo pominanja raznih stvari koje nisu za decu mlađu od 18.  Smile

IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Sta te briga - tvoj dan ih sigurno pokvariti nece ......ukoliko vec seks foruN nije  Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 18:55:04 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Ze.................iskuliraj, popi pivo brate Smile

Elem,

Moj idealan dan pocinje budjenjem, jer taj preduslov mora da se ispuni kako bi idealno dobilo smisao u egzistencijalnom obliku. Ustanem iz kreveta sobe na vrhu neke planine sa pogledom koja obuhvata panoramu Njujorka, Piramida (ne bosanskih, ovih mladjih), Sijene i hologramski prestavljenog sukoba tog dana odredjene bitke iz nekog istorijskog perioda. Stisnem dugme za opciju "mi jebali mater Turcima" i premotam na kraj jer me ceka zena u sedeljci sa sholjom gle ironije turske kafe, sportski zurnal u kome su glavne vesti od juce "Srbija osvojila svetsko prvenstvo u kosarci, fudbalu, vaterpolu i svemuzivom kao i fantasticna pobeda i osvajanje evrolige nad Zadrom 185-13 uz troje povredjenih od blama i srama i prsnuca jer smo ih naguzili ko carevi. Zagrlim se sa zenom, zapalim cigaru stisnem pauzu i od sada je non stop prolecno jutro do kada je sveta i veka...........
« Poslednja izmena: 08. Mar 2010, 23:58:57 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Budim se posle senzualne noći negde oko 10, odmorna. Jun je, toplo, napolju cvrkuću ptice i šumi more. Na velikoj terasi pod venjakom vinove loze pijem jutarnju kafu sa svojim voljenim. Bavim se malo svojim cvećem u bašto dok kućni roboti čiste, peru i spremaju po kući. Onda odlazim do male izolovane plaže na obali mora, kupam se i plivam dok mi prija.

Vraćam se kući, javljam se deci koja su već odrasli ljudi sa svojim poslom i porodicama. Čujem da su svi dobro, popričam sa unučićima i odlazim autom na pijacu da odaberem sastojke za ručak i kupim šta treba.

Spremam hranu punu ukusa i mirisa dok moj dragi u svojoj radionici eksperimentiše i pravi svoje velike inženjerske snove. Onda ručamo zajedno na onoj istoj terasi, on mi priča šta je uradio, ja njemu šta rade deca. Pijemo kafu, odmorimo, ja se malo bavim poslovima firme, malo se zevzečim na netu. Oko 6 popodne opet odlazim na kupanje na plažu, vraćam se, istuširam i sredim i sa svojim čovekom odlazim u šetnju do grada. Tamo se u našoj kafanici nalazimo sa našim društvom, večeramo, pričamo, smejemo se, popijemo neko pićence i vratimo se kući oko ponoći.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Dobri ste  Smile  Smile

Ja sam htela da napisem nesto drugo, ali bih me momentalno optuzili borci za ljudska prava da sam politicki i na-sve-moguce-nacine nekorektna pa sam se presaltala na naucnu fantastiku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Ja sam se maksimalno kontrolisao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
da i ja sam primetila .. ocekivala sam da negde procitam recenicu "napad iz vazduha" ili bar "snajper" .. ali sam se prijatno iznenadila ..  Smile   staris Vanja ..  Smile
« Poslednja izmena: 09. Mar 2010, 00:11:52 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
A jebiga, stisle godine a penzije ni na vidiku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Sim- svidja mi se vasa verzija idealnog dana ,dosta je slicna mojoj tj realnija jebiga  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nista ne vredi NOVAC, zivot tezak k'o PELINKOVAC.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2456
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
probudim se u 10
zove me razredna i kaze nemoj danas u skolu a ja cu da ti opravdam casove
zove trener i kaze idi u teretanu sam na trening
keva mi ostavi sve spremljeno  da jedem i da se obucem i sveispeglano( to uvek i radi) Smile
brat se skloni sa kompa kad ja ocu i cim mu kazem
niko se ne dere ceo dan na mene (ili ja na njih  Smile)
i to je to, bas sam skroman
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Munka, Vanyo koji ste vi zecovi kad ne smete da napišete sve.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Jbg moj je ukljucivao reci "atentat" i "Vatikan" ... "snajper", "ferrero bombonjera", "zabranjene supstance" i "platinasta kartica" .. verovatno i sto je Bembi spomenula.. neke situacije koje nisu za mladje od 18 godina  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Ne bih se odricao ni nekih atomki................malih, atomkicica, bum bum bum tralalalaa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
Budim se posle senzualne noći negde oko 10, odmorna. Jun je, toplo, napolju cvrkuću ptice i šumi more. Na velikoj terasi pod venjakom vinove loze pijem jutarnju kafu sa svojim voljenim. Bavim se malo svojim cvećem u bašto dok kućni roboti čiste, peru i spremaju po kući. Onda odlazim do male izolovane plaže na obali mora, kupam se i plivam dok mi prija.

Vraćam se kući, javljam se deci koja su već odrasli ljudi sa svojim poslom i porodicama. Čujem da su svi dobro, popričam sa unučićima i odlazim autom na pijacu da odaberem sastojke za ručak i kupim šta treba.

Spremam hranu punu ukusa i mirisa dok moj dragi u svojoj radionici eksperimentiše i pravi svoje velike inženjerske snove. Onda ručamo zajedno na onoj istoj terasi, on mi priča šta je uradio, ja njemu šta rade deca. Pijemo kafu, odmorimo, ja se malo bavim poslovima firme, malo se zevzečim na netu. Oko 6 popodne opet odlazim na kupanje na plažu, vraćam se, istuširam i sredim i sa svojim čovekom odlazim u šetnju do grada. Tamo se u našoj kafanici nalazimo sa našim društvom, večeramo, pričamo, smejemo se, popijemo neko pićence i vratimo se kući oko ponoći.

и пустите Дневник 3 и уживате у вестима.
ал ћете да устајете у ноћ - попили сте литар кафе...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.