Zamislite da treba da opisete Burek forum nekome ko za isti nikada nije cuo! A pri tome vi imate na raspolaganju samo dve reci! Bilo koje dve reci, njihova duzina nije bitna. Koje bi to dve reci bile po vama? Ne zurite, prvo dobro razmislite! Evo da vam malo olaksam - jedino kao trecu rec mozete koristiti slova samoglasnike kao npr 'i', 'e', 'a' ... I posto sam ja zapoceo ovu temu - moje dve reci bi bile: Korektni administratori. Na vas je red
@Sandra80 ja sam samo hteo da se igram. Ako ti se ova tema ne svidja ili ti je glupa - nisam te terao da je citas niti da odgovaras na nju. Bez ljutnje molim, ali mislim da je ideja da opisete Burek sa samo 2 reci daleko kreativnija i mastovitija od npr. brojanja sa neparnim brojevima! A to sto je od dve reci u tvom odgovoru u opisu Burek foruma moj nick 'Bulmasoft' jedna od njih - e, to cu shvatiti kao stvarno lep KOMPLIMENT! :bleee!:
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti