Medo ide sumom na prolece, odmoran, naspavan, tek se probudio iz zimskog sna. I naleti na neke kampere koji se razbezase kad su ga videli. On pocne da kopa po njihovim stvarima i naleti na puno pakovanje Viagre. Proguta svih 40 pilula i nastavi da lunja sumom... Ide medo sumom i pocne kita da mu se dize. Posle sat vremena vise nije mogao da izdrzi i pocne da jebe sve na sta naleti. Posle dva dana ludackog seksa, naleti na liju i kaze: � Lijo, dodji da te medo dobro izjebe... � Bezi, budalo jedna! I tu medved navali: � Daj lijo, daj lijo, daj... I ona popusti. Prevrcu se oni na travi, karaju se strasno, lija vristi, medved stenje... I iskara je medo tri puta bez vadjenja. Lija pusi cigaru i kaze medi: � Super je bilo, ali jedino sto mi se ne svidja je sto si toliko dlakav dole. Medo pogleda dole i vrisne: � U je*ote, zaboravio sam skinuti zeca.
Napravila lija spisak koga ce da ubije i sada dolazi meda pa pita liju: � Lijo, cujem, stavila si me na spisak da me ubijes? � Da! - rece lija. � A je l' mozes da me pustis nedelju dana da idem na zuraje i tako to... � Moze - rece lija. Posle nedelju dana lija ubije medu. Dolazi vuk pa pita: � Lijo, cujem da si me stavila na spisak da me ubijes? � Da! - rece lija. � A je l' mozes da me pustis dve nedelje da se oprostim sa rodbinom i da odem na neke zuraje? � 'Ajde! - odgovori lija. Posle dve nedelje lija ubije vuka. I na kraju dolazi zeka: � Lijo, cujem da sam na spisku da me ubijes? �o Da! - rece lija. � A je l' mozes da me obrises sa spiska? � Ma moze - odgovori lija.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2005, 16:47:07 od SerbianFighter »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!