Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 186 187 189 190 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 197696 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
Ja ne znam sta se vi cudite...
Eto.. na jednoj temi su devojke koje slusaju metal proglasene smrdljivim, a animir dama koja slusa Cecu pravim uzorom mladih...  Smile

'Ajmo  ljudi... setite se... Balkan = bure baruta i carstvo primitivluka...

i carstvo cenzure,mi koji smo imali stav da ceca nije nesto "najbolje" iz srbije smo deklarisani ko offtopicari Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Meni je tip bas faca zbog toga sto nema pojma o nicemu  Smile

Simpaticno skroz!

Sta sikcete odmah upm!?? Nikada nisam voleo ljude koji se iscudjavaju u smislu "ti ne znas sta je to!? pa svi to znaju.. bruka.. blam..!" ... Neke ljude jednostavno boli Q za celi svet i ja im se divim!

Da, ali on je u fazonu da svi mi treba da mu se divimo , jer je zaboga non stop miljenik te neke nevidljive publike.
Da su iskopali nekog Jetija i divljaka iz neke planincine koji zivi go i bos u prirodi i jede trave i bube, doveli ga u studio, okupali ga i oprali, a on peva kao Pavaroti ili David Coverdale iako ih nikad nije cuo, onda bi mi bilo simpaticno da neki gorstak nema pojma dokle je stigla civilizacija, jer peva kao zmaj.

Ovako je potpuna sramota da hoces da budes pop zvezda i da ne znas ko su clanovi Bitlsa, covece.

To je kao da odes na operaciju krajnika, a pridje ti doktor koji treba da te operise i kaze da je on ustvari kupio diplome, i da ce pokusati da pronadje to sto treba da izvadi:-).Ustvari, da on nije ni cuo za te krajnike...cuo je za Krajisnike, ali za krajnike nije...

Da su zvezde Granda rekle da ne znaju Bitlse, rekao bih - ok, ocekivano je.

Ali reci cu vam tuznu istinu zbog cega je kod nas pop i rok u krizi - zbog toga sto Grand izgleda kao najskuplji italijanski show, i verujte mi, ti klinci tamo znaju da je Mik Dzeger pevac Stonsa i znaju sigurno imena sva 4 Bitlsa.

Kod nas su pare u muzici cuvenih 90-ih uzeli polupismeni ljudi, muzicki pogotovo, danas svaki idiot moze da ukuca jedan bit u kompjuter i da vrti taj jedan sempl 10 minuta i kao evo nove pesme, ala je do jaja.Muzicke skole 90% nasih pop pevaca i pevacica nije videlo.Solfedjo - sta je to?Grad u Finskoj?

Pa je bilo kakvo poredjenje ovog tupsona sa razletelim zubima i Toseta Proeskog tesko Bogohuljenje - Tose je bio magistar nauka za sve zajedno na ovoj akademiji, a kamoli za ovog simpaticnog i neobrazovanog umisljenog pevaca.

Decku odneti neke usi velike vezane za kanap i da ih veze oko glave i da se pokrije dok ne izadje napolje.

Ja mu ne bih dao ni Kirbi da mi provoza, a ne da mi snima cd...

« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 01:20:58 od bumbar20 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Napred Plavi !!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7649
Zastava Prestonica Sandzaka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6300
Citat
cuo je za Krajisnike, ali za krajnike nije...
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
Jeste li probali da gledate Live Stream na Mondu?
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Nije Aca glup  Smile  Jeste da je malo shokirao javnost takvim neznanjem, ali mu to sada ne treba uzeti za zlo! Momak peva bolje od svih tamo, ponasa se zrelije, kulturnije i normalnije takodje od svih studenata.
Nije naporan, dosadan, navalentan... Istina, malo je dobio sigurnosti u sebe od kako je u svakoj gali favorit, ali ni to ne bih okarakterisao kao "umisljenost".

Mislim da nisam jedini koji je, hajde da kezem, do skoro imao misljenje da je upravo Aleksandar kompletna licnost koja zasluzuje da bude zvezda #1. Sada se postavlja pitanje, kako neko ko je vazio za najveceg Gospodina u kuci moze sebi da priusti da ne bude upoznat sa informacijama kakve i najveci geaci znaju!?

Kao da je u pecinu ziveo... ili ih lik jednostavno sve lozi  Smile

« Poslednja izmena: 28. Nov 2008, 02:50:37 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4,
mob
Nokia Lumia 630
Nije Aca glup  Smile  Jeste da je malo shokirao javnost takvim neznanjem, ali mu to sada ne treba uzeti za zlo! Momak peva bolje od svih tamo, ponasa se zrelije, kulturnije i normalnije takodje od svih studenata.
Nije naporan, dosadan, navalentan... Istina, malo je dobio sigurnosti u sebe od kako je u svakoj gali favorit, ali ni to ne bih okarakterisao kao "umisljenost".

Mislim da nisam jedini koji je, hajde da kezem, do skoro imao misljenje da je upravo Aleksandar kompletna licnost koja zasluzuje da bude zvezda #1. Sada se postavlja pitanje, kako neko ko je vazio za najveceg Gospodina u kuci moze sebi da priusti da ne bude upoznat sa informacijama kakve i najveci geaci znaju!?

Kao da je u pecinu ziveo... ili ih lik jednostavno sve lozi  Smile

Ne slazem se sa tobom uopste. Lik poma nema, kao i 80% klinaca u Srbiji...
A to da je kulturan i ne smara nije tacno ima i on svoje trenutke... deluje kao mucak, spolja simpatican a iznutra smrdiiiiii...
Posto je svaki put bio favorit umislio je da ga napolju svi vole, ovu poslednju pesmu je oskrnavio kao i predhodne dve tri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo da ne izbace Bebicku, ona je najbolja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.25
mob
Tel.Me Your.Number
U čemu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Meni je tip bas faca zbog toga sto nema pojma o nicemu  Smile

Simpaticno skroz!

Sta sikcete odmah upm!?? Nikada nisam voleo ljude koji se iscudjavaju u smislu "ti ne znas sta je to!? pa svi to znaju.. bruka.. blam..!" ... Neke ljude jednostavno boli Q za celi svet i ja im se divim!

"o kako je lepo biti glup, o kako je lepo biti glup, bolje mozak sakrivati,pa cutati i plivati, kako je lepo biti glup. Ne bavi se politikom, spavaj, radi, cuti, jedi i ne veruj vise nikom, lezi, dig se, ustaj, sedi!"

ne lupaj gluposti ... zvuchish kao beogradska glupacha i sponzorusha :" jaoo bash je sladak shto je glup k'o som"...

a za klipove :

u pravu je shta je rekao .. nikolap je oduvao bojana marovicja.. oduvao ga je ... peva dechko super... ali nije mi jasno, kad tako vecj misli, shto nije spasio Nikolu? ne znam shta imaju protiv sonje.. a za ono pu*i ku**c no comment  Smile.. zhiri je jeziv , samo to znam
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Vi ljudi pravite veoma glupu gresku kojom dokazujete samo svoju neinteligenciju. Biti glup je nesto sasvim drugacije od biti neinformisan  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 186 187 189 190 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.