Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 198510 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Vukasin se oko Highway to Hell nije ni malo pomucio. Pevao je kao da recituje, ni nalik ni Bonovom ni Brianovom pevanju. Ocekivao sam da ce se barem potruditi  Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2008, 06:18:08 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Citat
Sonja - „Plamen od ljubavi”, „Colonia”--otpevala bolje od one ribe iz colonie ali...pesma je takvo sranje da mi je muka jbt

Od Indire.... tesko...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
OT: Ponovo ispala devojka - Milica, nominovani Vukašin i Đorđe

Milica Majstorović četvrta je studentkinja koja je sinoć, odlukom publike, napustila akademiju "Operacije Trijumf", a za nastavak borbe za sticanje statusa zvezde naredne nedelje boriće se Vukašin Brajić i Đorđe Gogov.

Iako su proteklu nedelju na akademiji "Operacije Trijumf" u Košutnjaku obeležile žestoke svađe i prepirke, a razmenjene su i prve pretnje batinama (između Adnana, Vukašina i Nikole Sarića), čini se da su studenti ipak uspeli da pokažu duh zajedništva, pošto su vrhunski izveli OT himnu, i kao nagradu dobili kolektivni odlazak u pozorište (gledanje mjuzikla "Čikago").
Pored budućih zvezda, na Gala koncertu su nastupili bendovi "Kolonija" i "Divlje jagode".

Odlukom gledalaca i direktora Saše Dragića ove nedelje iz nominacija su izuzeti Aleksandar Belov i Nikola Sarić, a sami ukućani spasli su Sonju Bakić, tako da će po prvi put od početka biti prekinut trend ispadanja devojaka sa akademije.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
realno, ali realno, dordje bi, po meni, trebalo da izadje... svaku pesmu peva na isti, svoj , odvratni nachin.. mislim, ni vukashin nije zablistao sad sa AC/DC - jem , ali je na predhodnim galama pevao ok..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

to be or not to be

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 735
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia C3
kao sto sam i pretpostavio sonja i vukasin su popili nominacije ove nedelje. cini mi se da se unpred moze svake nedelje pretpostaviti koje (bar) dvoje ce biti nominovano a toncika je pojeo svoje govno posto je prosle ili pretprosle nedelje rekao da im nije cilj da prave rock bend od njih cetvorice (sajko, vuki, pidza i djole)  Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2008, 09:03:09 od jaciko »
IP sačuvana
social share
S.P.Q.R.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Vatali se po Špajzevima!
Takmičarka “Operacije Trijumf” Milica Majstorović, mimo pravila OT, već se nekoliko puta u pomoćnim prostorijama akademije inkognito sastajala sa Skaj Viklerom

Studentkinja akademije OT Milica Majstorović bukvalno je izgubila glavu za reperom Skaj Viklerom. Mlađana Milica zaljubila se u Skaja još za vreme njegovog boravka na akademiji i od tada bukvalno svaki čas priča samo o njemu, kaže izvor Kurira iz produkcije “Emoušn”. Milica je, naime, kao nagradu, prošle nedelje dobila nekoliko minuta nasamo sa Skajom u “Medija rumu” i iz aviona se moglo videti da je zaljubljena do ušiju. Od tada pa do danas, Majstorovićeva ne vadi Skaja iz usta. Interesantan je i podatak da se ovo dvoje viđaju i mimo propisa rijaliti-šoua OT, koji takve stvari zabranjuje, kaže naš izvor i dodaje:

- Već nekoliko puta, za vreme raznih proba, Skaj i Milica su se sastajali u pomoćnim prostorijama akademije, i to je, po svemu sudeći, javna tajna u produkciji. Viđanje sa bilo kim, osim ako to nema veze sa samim rijalitijem, najstrože je zabranjeno, ali iz samo njima poznatih razloga ljudi iz “Emoušna” su Milici progledali kroz prste - završava naš izvor.

Skaj Vikler je prošle nedelje viđen u jednom prestoničkom klubu u društvu jedne plavuše, s kojom je tokom cele večeri razmenjivao nežnosti, pa se postavlja pitanje koji su njegovi porivi i zbog čega mlađanoj Kragujevčanki uliva lažnu nadu ukoliko nema malo ozbiljnije namere s njom.

Povodom informacija koje smo dobili, pozvali smo i PR menadžera produkcije “Emoušn” Marinelu Kvapil, ali nas je ona, po već ustaljenom običaju, ostavila bez komentara.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
OT: Ispala Milica, ali dobija CD!
Ponedeljak, 17. novembar 2008. 22:59    

Još jedna nedelja na Akademiji je prošla i još jedno mesto je upražnjeno. Od Operacije trijumf ovaj put se oprostila Milica, ali ne i od "zvezdane" karijere!

"Garantujem ti da se prekosutra počinje rad na tvom CD-u. Mi smo smislili autore, idi kući sa osmehom, odmori se malo, a kasnije ove nedelje počinješ da radiš!", rekao je Tonči Huljić mladoj Kragujevčanki.

Gala veče na kojem su se za opstanak na Akademiji borili Elvis iz Živinaca i Ana Oksa iz Kragujevca, počelo je fantastičnim izvođenjem himne Operacije Trijumf.

Pod dirigentskom palicom Nikole Sarića, studenti Akademije su konačno pokazali zašto se bore za status zvezde. Složno kao jedan, studenti su pevali: "Stiže nove generacija koju spaja Operacija..." i zvučali spektakularno!

Nagrada koju su osvojili jeste zajednički izlazak na mjuzikl "Čikago", a dirigent i privatnu posetu u trajanju od 20 minuta.

Ovog puta, za "još neki čas" muzičkog obrazovanja, borili su se Adnan, koji je nominaciju zaradio prošlonedeljnom "posetom Las Vegasu" i slatka Kragujevčanka Milica.

Milica je otpevala pesmu "Donna con te" Ane Okse, a Adnan "Tebi je lako" Bojana Marovića.

Adnan je nakon izvođenja pesme dobio priliku da prokomentariše i svoju ishitrenu izjavu da napušta Kuću. "Hteo sam da napustim šou, ali...ne mogu da izneverim svoje fanove", rekao je Adnan, na šta mu je Nikolina odgovorila: "Upropastio si mi izlazak...taman sam se bila spremila da izađem sa Macom kad je on otrčao kod tebe na razgovor!"

Nakon čitanja rezultata glasanja, došlo je vreme da se Milica pozdravi sa studentima koji ostaju...neki od njih kraće od ostalih...

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Svađa u kući „Operacije trijumf”
Vukašin napao Nikolu Sarića
Autor: M. R. | 18.11.2008. - 05:00

Ukućani „Operacije trijumf” proteklog vikenda su se kolektivno posvađali zbog novog zadatka - himne. Iako je Nikola Sarić na sebe preuzeo odgovornost da komponuje himnu, nije naišao na podršku sustanara, a Vukašin je pokušao da sve ukućane okrene protiv njega.

Pošto studenti nisu hteli da ugroze svoje vreme i pripreme za nastup (među prvima je taj razlog naveo Vukašin), Nikola Sarić Sajko se jedini javio da se nađe u ulozi dirigenta, a svoju nagradu – posetu, odlučio je da poklonio Ani. Nikola je danima vredno vežbao, komponovao i sastavljao, a kada je došao trenutak realizacije - ukućani su podivljali i pokazali nekolegijalnost.
Pojedinci poput Sonje nisu želeli da pevaju zbog promuklosti, mnogi su kao Danijel bili nezainteresovani, većina njih je kasnila na probe… Kap koja je prelila čašu je bila svađa sa Vukašinom koja je počela time što se Nikola naljutio na njega zato što je za vreme probe bio kod psihologa. Kada se sa zakašnjenjem pojavio, Nikola mu je rekao: „Sada mi više ne trebaš”.
Slična situacija se Nikoli desila i sa Danijelom, ali Vukašin nije želeo da prećuti. Kako bi mu se osvetio, počeo je da ogovara Nikolu iza leđa i da studente odgovara od proba, huškajući ih protiv Sajka. Sve je kulminiralo u vežbaonici kada je Vukašin osuo paljbu i pokazao šta, u stvari, njemu smeta:
- Ti se Nikola ponašaš ko car!

Adnan pretio batinama
Osim sa Vukašinom, Nikola je morao da se izbori i sa Adnanom koji je usred probe otišao da popije lek i da se, uzgred, malo odmori na sofi, te kad je Nikola otišao po njega i video ga kako se izležava, rekao mu je da ne mora da se vrati. Adnan se ukućanima pravdao da nije ležao i rekao je Sonji da će zbog tih lažnih navoda čak i da prebije Nikolu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Sinoc su nominovani najbolji, sto je i ziri na neki nacin rekao. Recimo Djoletu su rekli ne da je bio veceras najbolji nego da je ovo bio najbolji nastup na svim galama uopste, i sta su uradili  Smile nominovali ga. Slican komentar su imali i za Sonju. Sa druge strane svako za koga je ziri imao poneku kritiku je prosao  Smile

Sve ovo me navodi da pomislim da je Jasmina bila u pravu kad je rekla da je sve namesteno i da se zna unapred. Ili se ovoj cetvorki sto je nominovana sinoc svete sto redovno spasavaju NikoluP. a oni (ziri) su mu unapred obecali da ce ga svaki put nominovati. Zasto ga onda sinoc nisu nominovali?

Naravno, kada se tu doda i to da do kraja mora ostati iz svake drzave po jedan, jer ipak nije mala lova od SMS poruka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 1793
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Mozda su oni najbolji..ali oni hoce da prave svestsku pop zvezdu..a ne rock..
A nije iskljkuceno ni da je namesteno..ne bi me nimalo iznenadilo da na kraju pobedi Danijel Pavlovic..feget!
IP sačuvana
social share
...Ja imam svoj svet,ti imaš svoj svet i sve Ok...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.