Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 198626 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG 
Јој коју су и оно од Даре Бубамаре у плесној сали исто свирали... Много добро су је обрадили, ал нема на јутјубу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Siemens 
Ana će opet biti nominovana... nema ona glas kao Pink

edit:
Djole me sinoc bas iznenadio ponasanjem u vezi pice  Smile
Sta je uradio?? Smile
Nisam gledao sinoc Smile
Tražio je picu kao da nije jeo 10 dana
Ne samo to, Ana je ostavila parce pice Danijelu da vecera, a Djole je uzeo to parce iako je Ana pravila facu i jos se naljutio sto je njemu ostavila. Na kraju je vratio parce (koliko sam uspjela vidjeti), ono, demonstrativno. Stvarno djetinasta reakcija, blago receno.
Izvinjavam se na duplom postu gore  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 1.1.13
Onaj NIkola mi stvarno ide na &^%&*  Smile
Jbt....stalno se nesto ljuti  Smile

Nesto je Anica tuzna  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja mislim da ce Sonja bolje da otpeva Coloniju nego sto je original

A ne znam zasto ovom malom rahitichnom Danijelu ne daju neku gitarsku pesmu da peva, nego samo balade

Ima tu jos jedna stvar koja je daleko od toga sta znaci prava pevacka i karijera jedne zvezde:
oni se nedelju dana spremaju da otpevaju JEDNU pesmu.

Ako pricamo o zvezdama na nasim prostorima recimo, zvezde imaju nastupe petkom i subotom, da kazemo u trajanju od po recimo 2 i po sata.
Zasto ne naprave tu opciju, da organizuju ucesnicima nastup u nekom klubu u Beogradu, recimo cetvrtak Adnan, petak Nikola, subota Milica, i tako svi redom, pa da vidimo koliko bi ko izdrzao taj tempo, i koliko bi im dana trebalo da se oporave od pevanja u zadimljenom klubu, i to u trajanju od 3 sata.

Cini mi se prave od njih razmazene zvezde, radni dan pravih zvezda je mnogo zajebaniji

bez uvrede, a jel si ti neka zvezda pa da znash radni dan zvezda Smiley ?

Pa nisam, ali zar treba velika mudrost kad vidis recimo raspored koncerata kada krenu na turneju velika svetsak imena, tu su koncerti svaki drugi dan , ili dan za danom.

U svakom slucaju ne peva niko jednu pesmu na vece, to sam mislio, a oni prave od toga ne znam kakvu filozofiju i posle toga gledaju tu jednu pesmu i nesto umno raspravljaju.

A fora je i u tome kako kamermani snime i ko rezira nastup.Moze neko da bude ne znam kakva lepotica ili da peva kao tri Pavarotija, ali ako te lose snime kamere i losa je rasveta, iz losih uglova, izgledaces manje ubedljivo nego neko ko je visok kao Kajli Minog recimo, a to je metar i prdez od krtice koja je nasminkana, obradjena u photoshopu, snimljena sa tri kamere vrhunskih profi kamermana i uz vrhunskog rezisera.

Super je sve ovo, samo mislim da je cilj organizatora da uzme sto vise para od reklama i sponzora, pa da kad se podvuce crta budu u plusu.Boli njih ona stvar da li ce i ko postai zvezda.To je ostavljeno ucesnicima da odrade sto bolje mogu, pa ko se snadje i proda se dobro dok ovo traje taj ce da napravi posao, a ko ne zna to, dzaba mu sva masinerija.

Od ovih svih ukucana Cukrov mi jedini mirise na nekog ko bi na sarm mogao da napuni Sava Centar tri noci zaredom, ali uz album u koji je neko ulozio bar 100.000 evra.

Sonja ubitacno dobro peva, ali ako neko ne ulozi u nju vreme i lovu, ostace jedna od milion dobrih vokala.
Prema tome, ja samo mislim da je sve ovo jedna velika zabava za klince, svaka cast profesoru pevanja tamo, a ovo je samo jedan show program koji Emotion nije pokrenuo da bi oziveo pop muziku u Srbiji, nego da bi uzeo pare.Vidi samo po gostima koji su bili u Mozgu:Karleusa, pa onda Kokicka, pa Rokvic, covece, pa Aca Lukas je trebalo da dodje - o cemu pricamo:-)

Nego hleba i igara, saljite klinci SMS-ove sa telefona koji placaju roditelji, porodice zovite i trosite pare na svoje sinove i cerke i to je to.

Necu vise da kenjam, idem da popijem pivce  Smile
Izvinjavam se ako sam uozbiljio pricu
« Poslednja izmena: 14. Nov 2008, 00:35:03 od bumbar20 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.3.154.9
mob
Tel.Me Your.Number
Felicija dopunio sam u sledećem postu Smile

Onaj NIkola mi stvarno ide na &^%&*  Smile
Jbt....stalno se nesto ljuti  Smile

Nesto je Anica tuzna  Smile  Smile

Totalno je nezahvalan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Ana je savrsena zena  Smile  Smile

Nebih bas reko da je savrsena. Ne deluje mi narocito bistro.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2008, 00:04:54 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla SeaMonkey 1.1.13
Citat

Ako ti ona ne deluje bistro....  Smile

A zasto ti "ne deluje" ?
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Citat

To je cini jos savrsenijom  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
Citat

Pa zato izmedju ostalog i jeste savrsena. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 3Gs
Skaj Vikler ponovo na Akademiji!

Nakon užurbanih, malo je reći obimnih priprema za naredno Gala veče, studenti su ove nedelje u mogućnosti su da osvoje mnoge nagrade. Ipak, jednu od njih niko nije očekivao...

Nakon problema koje su pravili i nezaobilaznih čarki među studentima, polaznici Akademije, po prvi put od početka realiti šoua funkcionišu "kao jedan".

Zbog priprema pesme za koju su studenti sami morali da napišu tekst i "muziku" (akapela), za koju je zadužen Nikola Sarić, obećana im je nagrada odlaska u pozorište i 20 minuta posete za "glavnog i odgovornog", tačnije Nikolu. Studenti su jednoglasno u razgovoru sa direktorom Akademije Sašom Dragićem odlučili da zvanje dirigenta, tačnije onog koji će dobiti dragocenih 20 minuta sa najdražima, ponese Ana Bebić.

"Njoj niko ne može da dođe...daleko su. Ona je od početka majku videla samo jednom", bili su komentari studenata i Nikole Sarića koji je odlučio da se odrekne svoje nagrade zarad slatke devojke iz Hrvatske.

Ono što je interesantno jeste i da je profesorka plesa Milica, za dobro osmišljenu koreografiju rešila da najboljem priredi "jedno iznenađenje".

Najbolja je bila Milica, a nagrada je...Skaj Vikler!

Milica se sa simpatijom koja je nedavno napustila kuću, sastala u medijskoj sobi. "Znala sam da si ti!", uzviknula je vidno raspoložena Milica.

Tokom razgovora, Milica je Skaju priznala da bi želela da ona bude ta koja će na narednoj Gala večeri napustiti Akademiju.

Zbog porodice, prijatelja, Skaja...?

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.