Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 198515 puta)
Hronicar svakodnevice

to be or not to be

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 735
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia C3
Nesto me se cini da ce Sonja i Vukasin pored Nikole P. (po default-u) popiiti nominacije u ponedeljak  Smile
IP sačuvana
social share
S.P.Q.R.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia Lumia 630
I meni se cini, Vukasin ce tesko da odpeva AC/DC, a Sonji su dali shit pesmu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sinoc sam gledala i nisam mogla da verujem da su sebi dozvolili onoliku prljavstinu u kuci u kojoj zive. Strasno.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
OT: Adnan – vitez od Bosne!
Cetvrtak, 13. novembar 2008. 14:25     

"Don Žuan" ili "kralj roka" iz Živinica Adnan Babajić-Babaja ostaje na Akademiji Operacija trijumf!

Bio je Adnan na ivici živaca posle Gala večeri u ponedeljak kada ga je najpre žiri nominovao, a direktor Saša Dragić odlučio da umesto njega spasi Anu Bebić. Ruku na srce, opšti utisak je da su se i žiri i profesori ovog puta ogrešili o Adnana.

Jeste da Babaja, izvodeći Elvisovu "Viva Las Vegas" nije zvučao kao kralj roka, niti čak kao hiljade njegovih imitatora koji se svake godine okupljaju u Memfisu, ali se momak iz Živinica pošteno izlomio da nauči tekst na engleskom tako da se na Gala večeri nije ni primećivalo da on ne vlada dobro tim jezikom.

Adnan je na kraju Gala večeri oteo mikrofon od Mace i poručio: "Ja odustajem!". Od tog sekunda počeli su pregovori, ubeđivanja, molbe da promeni odluku. Vukašin ga je odveo u mušku sobu i ubeđivao ga da ostane, Danijel je na kratko prekinuo njihov razgovor i iskoristio priliku da poruči Adnanu: "A ti nemoj da ser..., nego ima da ostaneš, jesi čuo?".

U akciju se uključio i jedan od voditelja Dragan Marinković-Maca. "Adnane, brate, ti si moj brat, čuješ, razmisli dobro. Nemoj da prenagljuješ, lepo se naspavaj i onda odluči. Nemoj da odustaješ, nemoj zbog navijača, zbog Bosne, nemoj, brate moj".

Adnan ga je slušao, ali se nećkao: "Maco, znam da imaš najbolju nameru, ali povređen sam, brate moj. Znaš li koliko noći nisam spavao da bih naučio tekst? Budio sam se u pola noći i pitao kako ide melodija...Mislim da Ana nije zaslužila da je direktor spasi, njoj svaka čast, ali..."

A onda je ključnu ulogu odigrala Adnanova majka, sa kojom je razgovarao telefonom. "Adnane, sine moj, znam da si povređen, svi smo, ali nemoj da odustaješ! Nemoj zbog Živinica, zbog Bosne, nemoj! Svi te gledaju i svi navijaju".

Talentovani muzičar iz Živinica je tada prelomio – ostajem. Potom je na red došlo i redovno preslušavanje urađenog na Gala večeri sa direktorom Sašom Dragićem. Kada su čuli Adnanovo izvođenje "Viva Las Vegas", studenti su mu zapljeskali. Adnanu nije bilo do priče. Verovatno je tada još više bio ubeđen da nije trebalo da bude nominovan.

Direktor Akademije ga je pitao: "Adnane, da te čujem. Šta kažeš?". Adnan mu je odgovorio da nema šta da kaže, na šta mu je Dragić tražio da kaže bar da li je zadovoljan. "Jesam, zadovoljan sam", odgovorio je Adnan nevoljno.

"I ja sam zadovoljan", nadovezao se Dragić, na šta mu je Adnan, očigledno ljut i ironičan, odbrusio: "E, baš mi je drago što ste i vi zadovoljni". Dragić je na to rekao da su Adnanovi nastup i pevanje bili odlični. "Slušaj, ovaj tvoj engleski...da ti nisi već bio u Las Vegasu", rekao mu je Dragić, pohvalivši ga za odličan izgovor. "Bio sam sinoć (na Gala večeri) u Vegasu", odgovorio je Adnan.

Dragić je potom dodao mu je žao što nema pravo da spasi dva studenta, jer bi Adnan bio taj drugi.

Direktor Akademije je takođe primetio i da je najlošije pevala Nina i da mu nije jasno kako to žiri nije video. "Srećom po tebe, žiri te je poslao na pravu klupu", rekao joj je Dragić.

Milica, koja je takođe nominovana, rekla je da je baš zadovoljna kako je pevala i kako je izgledala na sceni.

Adnan i Milica su za naredno Gala veče dobili pesme koje im (valjda) "leže" - "Tebi je lako" Bojana Marovića i "Donna con te" Ane Okse. Šta će reći publika?

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
..Danijel je zapravo na pitanje da li sluša HM odgovorio: ''to se kosi sa mojim religioznim uverenjima''..  Smile
 da je rekao bilo šta drugo, npr. ne sviđa mi se , prejako mi je , ne razumem taj stil..itd..pa ajde..ali ovaj odgovor je smešno glup  Smile
znaci  Smile
Djole pokusava da mu objasni kako Hevy Metal nije satanisticka muzika, i kako su metalu rodjeni jedni od najboljih ljubavnih textova, nasta ce Danijel njemu Ma da kako da ne, najlepse textove je napisala marina tucakovic 
Ne znam sta vise da kazem, ali je lik totalni debil...
znaci samo izuzetno i po nekog binasr ali samo ako je bas mnogo jeo vnago i znaci ako je bas debilirao! 
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ja mislim da ce Sonja bolje da otpeva Coloniju nego sto je original

A ne znam zasto ovom malom rahitichnom Danijelu ne daju neku gitarsku pesmu da peva, nego samo balade

Ima tu jos jedna stvar koja je daleko od toga sta znaci prava pevacka i karijera jedne zvezde:
oni se nedelju dana spremaju da otpevaju JEDNU pesmu.

Ako pricamo o zvezdama na nasim prostorima recimo, zvezde imaju nastupe petkom i subotom, da kazemo u trajanju od po recimo 2 i po sata.
Zasto ne naprave tu opciju, da organizuju ucesnicima nastup u nekom klubu u Beogradu, recimo cetvrtak Adnan, petak Nikola, subota Milica, i tako svi redom, pa da vidimo koliko bi ko izdrzao taj tempo, i koliko bi im dana trebalo da se oporave od pevanja u zadimljenom klubu, i to u trajanju od 3 sata.

Cini mi se prave od njih razmazene zvezde, radni dan pravih zvezda je mnogo zajebaniji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ja mislim da ce Sonja bolje da otpeva Coloniju nego sto je original

A ne znam zasto ovom malom rahitichnom Danijelu ne daju neku gitarsku pesmu da peva, nego samo balade

Ima tu jos jedna stvar koja je daleko od toga sta znaci prava pevacka i karijera jedne zvezde:
oni se nedelju dana spremaju da otpevaju JEDNU pesmu.

Ako pricamo o zvezdama na nasim prostorima recimo, zvezde imaju nastupe petkom i subotom, da kazemo u trajanju od po recimo 2 i po sata.
Zasto ne naprave tu opciju, da organizuju ucesnicima nastup u nekom klubu u Beogradu, recimo cetvrtak Adnan, petak Nikola, subota Milica, i tako svi redom, pa da vidimo koliko bi ko izdrzao taj tempo, i koliko bi im dana trebalo da se oporave od pevanja u zadimljenom klubu, i to u trajanju od 3 sata.

Cini mi se prave od njih razmazene zvezde, radni dan pravih zvezda je mnogo zajebaniji

bez uvrede, a jel si ti neka zvezda pa da znash radni dan zvezda Smiley ?
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k750i
cini mi se da se ana opet nece dobro snaci sa pjesmom Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine! Maksimalno dozvoljena duzina je 4 reda teksta!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Siemens 
Djole me sinoc bas iznenadio ponasanjem u vezi pice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Siemens 
Bilo kako bilo mogu samo reci da mi Danijel Pavlovic iz dana u dan raste u ocima  Smile
Mozda sam prvi koji ovo kaze, ali po meni Danijel bas i nema toliko dobar glas... Ne znam sto ga tako svi velicaju po tim glasovnim mogucnostima... Valjda to ulazi u oci iz razloga sto je u potpunoj suprotnosti od svega ostalog sta on ima da ponudi... Kao sto sam vec negde napisao, stata sto nije otisao na Grand Akademiju.. skroz bi se uklopio...
A sta bi on to trebao da ponudi? Mislim da ljudi aludiraju na taj Grand samo zato sto je Marina T. rekla da ce ona s njim raditi. Ja ga jos nisam cula u kuci da pjeva neki narodnjak (a mozda ja ne znam) za razliku od recimo onog Hrvata, Igora, ne prodje dnevni pregled da on ne zavija (dobro on koristi svaku priliku da pjeva kad vidi da kamera snima, ali ja mislim na narodnjake) pa onda Nikola P, koji je roker, zar ne, pa onda ona svirka, kad se Danijel vratio u kucu, a ovi "opleli" cinci linci po instrumentima! Takodje, ne znam da li se neko sjeca cuvene grupe rokera (Igor, Sajko, Nikola P, Adnan) kada su svirali i pjevali "Trazio si sve, sve sam ti dala"  Smile od Cece. A ovamo Danijel narodnjak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.