Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 198489 puta)
Svakodnevni prolaznik

селани Цвета ја грабнаа!!!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 273
Zastava македонија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
ako Milica izage iz kuce gledanost OT  bi opala oko 80 %.Bar kod muske publike.Zato nemojte da je dirate. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Gledao sam ovog shabana Danijela kako kenja po rock muzici. Mali je mental retard, mada mu je ovo za marinu tucakovic cisto markentishki potez. Nemoguce da je neko toliko glup. Treba da ga nateraju da peva Hell Bells od ac/dc  Smile Plakao bi kao pickica!
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ništa nije onako kao što izgleda

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
SonyEricsson K550i
Gledao sam ovog shabana Danijela kako kenja po rock muzici. Mali je mental retard, mada mu je ovo za marinu tucakovic cisto markentishki potez. Nemoguce da je neko toliko glup. Treba da ga nateraju da peva Hell Bells od ac/dc  Smile Plakao bi kao pickica!
Ovaj Danijel je kreten, gledajte danas pregled u 20h... obratite paznju na razgovor izmedju njega i Djoleta...

Djole pokusava da mu objasni kako Hevy Metal nije satanisticka muzika, i kako su metalu rodjeni jedni od najboljih ljubavnih textova, nasta ce Danijel njemu Ma da kako da ne, najlepse textove je napisala marina tucakovic 
Ne znam sta vise da kazem, ali je lik totalni debil...

danijela je previse mekana i nezna za bilo kakav rock. obaska sto mislim da je onakvom svojom izjavom i onakvim svojim stavom prema
rock muzici licno meni pokazao koliko je muzicki nezreo i na kraju krajeva muzicki nepismen. onakve gluposti sto je danijel izgovorio nisam odavno cuo.
a sto je jos strasnije, on onako ogranicen, kao predaje muziku po skoli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy S5
E ovo me bas zanima, koristi li neko od vas onaj sms servis OT DVOJNIKSmiley 1
Pa pazi, ti ukucas svoje ime,posaljes sms i saznas da li si srodan sa nekim iz kuce!!   Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2008, 08:49:52 od telepatic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

to be or not to be

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 735
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia C3

mislim da danijel nije toliko glup, sve on radi smisljeno i na zalost ostace verovatno do samog kraja
IP sačuvana
social share
S.P.Q.R.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
da li ste stvarno ochekivali od onako tuzhne kreature zvane Daniela da zna neshto o rock/metal/heavy muzici..
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Pa kad bi onakav pederko i slina slusao rock i metal, ja bih odmah presao na Grand Smile
Ko ga prca

Ne znam sta bi sa onim obecanjem da ce svakog sledeceg ko kaze da odlazi, Sasa Dragic sam spakovati i izvesti iz kuce.
Adnan je super momak, ali ne znam sta su mu trebali ovi placipickasti momenti, to valjda da bi mu svi malo nahranili sujetu i rekli da je do jaja.

Mada, stvarno je vec postalo providno da spasavaju Nikolu, i na njegovoj faci se videlo da mu je dokurcilo:-)

Mika me potpuno iznenadila nekim simptomima sitnih malih dusa.Jebiga, nesto joj Bog dao ( glas ) a nesto joj uzeo
Dobro je da je izasla, toliko je pateticna da mi se povracalo cim je ugledam

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
..Danijel je zapravo na pitanje da li sluša HM odgovorio: ''to se kosi sa mojim religioznim uverenjima''..  Smile
da je rekao bilo šta drugo, npr. ne sviđa mi se , prejako mi je , ne razumem taj stil..itd..pa ajde..ali ovaj odgovor je smešno glup  Smile
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Favorit „Operacije trijumf”
Tošetov fan
Autor: M. Radojković | Foto:J. Vučetić | 13.11.2008. - 05:00

Aleksandar Belov - Makedonija
Datum rođenja: 07. 02. 1987
Ljubavni status: slobodan
Instrument: flauta
Muzički stil: peva pop muziku, a svira
i klasičnu
Bavljenje muzikom: svira od osme godine, a peva od malena

Aleksandar Belov iz Negotina u Makedoniji jedini je student „Operacije trijumf” koji je za ovih četrdeset dana koliko traje šou apsolutni favorit publike. Dok su se pojedini studenti kompromitovali svađama, plačom, ogovaranjem i netrpeljivošću, Aleksandar je uspeo da se izdvoji glasom. U rodnoj zemlji ga već nazivaju naslednikom Tošeta Proeskog, a Aleksandar je zaista veliki fan pevača koji nas je prerano napustio, te je pre ulaska u kuću posetio Tošetov grob.

- Aleksandar voli Tošeta. Cenio ga je i pevao njegove pesme dok je Toše još bio živ. U Makedoniji pričaju da bi on mogao biti njegov naslednik. Ipak, Aleksandar ima svoj stil i ne trudi se da kopira Tošetov - objašnjava za „Blic” Ivan, Aleksandrov brat i otkriva da je on pre ulaska u kuću posetio Tošetov grob.
- Aleksandar je upoznao Tošeta godinu dana pre nego što je poginuo. Toše je došao u goste jednom svom prijatelju koga poznaje i naš otac, pa su se Aleksandar i Toše susreli. Kada ga je upoznao, samo nam je rekao: „Ne možete da verujete koliko sam srećan.” Vest o pogibiji nas je sve veoma rastužila. Pre Aleksandrovog ulaska u kuću svi smo familijarno posetili Tošetov grob kako bi mu odali počast - otkriva Ivan Belov.
Aleksandar se muzikom bavi od malih nogu. Sa osam godina je upisao nižu muzičku školu, a potom je završio i srednju koju su pohađali Toše Proeski i Karolina Gočeva. Od kada je stasao, Aleksandar peva po klubovima i kafićima širom Makedonije, a san mu je da postane velika muzička zvezda.
- Ima nešto u njemu, neka harizma zbog koje je favorit. Ipak, ne verujem da je on svestan popularnosti. Mi se ne nadamo njegovoj pobedi. Voleli bismo da uđe u finale - kaže Ivan.
Aleksandar je, inače, jedan od malobrojnih koji se u kući izdvojio finim ponašanjem i nikada nije ušao u konflikt.
- On neće da se svađa. Ako ga neko isprovocira ili počne da viče na njega, Aleksandar će otići. Takav je. On u kući želi da nauči i da drugi primete njegove muzičke sposobnosti - zaključuje Ivan.

Nina i Aleksandar samo drugari
Iako su mnogi primetili da se između Nine i Aleksandra rodila ljubav, njegovom bratu se čini da će oni biti samo drugari.
- On je i potvrdio da nju najviše voli od svih. Ali mislim da je to samo drugarski.

Šta će pevati
Na sledećoj gala večeri sa studentima pevaće grupe „Colonia” i „Divlje jagode”
Adnan - „Tebi je lako”, Bojan Marović
Đorđe - „Motori”, „Divlje jagode”
Nina - „Mirno more”, „Colonia”
Sonja - „Plamen od ljubavi”, „Colonia”
Nikola Sarić - „Kada sanjamo”, „Piloti”
Milica - „Donna con te”, Ana Oksa
Igor - „Yesterday”, „The Beatles”
Ana - „Get the party started”, Pink
Aleksandar - „Pjesmo moja”, Zdravko Čolić
Vukašin - „Highway to hell”, AC/DC
Danijel - „Bacila je sve niz rijeku”, „Indexi”
Nikola P. - „Krivo je more”, „Divlje jagode”

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Sonja peva Coloniu... tooo... Smiley
Jedini problem je sto je moja ex-komsika Indira prava lafica, za razliku od nje...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.