Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 198605 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Onaj spaseni je bukvalno nazvao Marinu Tucakovic budalom... ni tako se zvezde ne ponasaju... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Ili kao kad bi otisla u Operaciju Trijumf da postanes pevacka zvezda, a ne znas engleski!  Smile

Nije da ga branim, engleski je danas elementarno obrazovanje, ali onaj ko pobjedi u ovom show-u sigurno nece pjevati pjesme na stranom jeziku. Isto tako, vecina nasih 'zvijezda' ne znaju beknuti isti taj jezik, a i koga briga .. Smiley

Citat
Nije lepuskasta, nego je prelepa 
Ja se izvinjavam muskoj publici; milica je i lijepa i zgodna, ali na osnovu onog sto sam ja vidjela, kapacitet mozga je obrnuto proporcionalan njenom fizickom izgledu, pa zato rekoh ljepuskasta. Ko razumije, shvatice

Citat
Pa Mika tamo najbolje peva, i na jos vecu nepravdu je nominovana....
Istina. I ona i Sonja su odlicne.
Ali ili si neupucen ili zaista ne znas da se ovdje najmanje gleda talenat .. Ili recimo, pri dnu ljestvice prioriteta je kako pjevas.

Citat
Nije debilno reagovao vec razocarano!
Mmmkej, ovdje se svi hvataju bukvalnih rijeci vidim ..
Kakogod, razocarano, nerazocarano ( a elaborirala sam ovo par postova iznad ), trebao se sabrati, pogotovo jer je nonstop uplakana Milica smogla snage za isto; ili su trebali odjaviti emisiju. Nije da im je ovo prvi put da se susrecu sa studentima koji odustaju prije vremena.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG 
Данијел - Бацила је све низ реку
Ана - нешто од Пинк
Никола С - Пилоти (не знам која)
Никола П - Криво је море
Ђоле - Мотори
Соња и Нина - Колонија
Вукашин - Хајвеј ту хел
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Ali ili si neupucen ili zaista ne znas da se ovdje najmanje gleda talenat .. Ili recimo, pri dnu ljestvice prioriteta je kako pjevas.

Tuzno, ali istinito ... Glasacka Publika ocigledno ne ume da razlikuje ovaj show od VB-a .

Citat
trebao se sabrati, pogotovo jer je nonstop uplakana Milica smogla snage za isto;

Smile  Milica non-stop uplakana ..Naravno da ne shvatam bukvalno  tvoju konstataciju, al kad je Milica plakala u kuci..Mozda ponekad, al dobro, to je normalno .
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ma sta ponekad, plakala je kad je onaj profSor maltretirao da otpjeva, plakala je kad je dobila sobu 23, plakala je kad je dobila jos neku pjesmu prije toga, plakala je jos jednom, al da me ubijes, ne znam zasto ..
To je ono sto sam ja vidjela, koliko sam jos fulila, pojma nemam  Smile

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung neki
Ana Bebic
Ne mislim da je njoj ovde uopste mesto. Ona treba da se uda i usreci nekog tako sto ce da mu rodi copor dece i ostari s njim (da nisam srecno ozenjen sam bih je zaprosio  Smile )

Nikola Sarić
Nikad nisam voleo likove koji su kao rodjeni za boj-bend. Glas: i tako i tako - nit' smrdi nit' mirise.

Adnan Babajic
Mozda za sevdalinke i narodnjake. Elvis se prevrce u grobu!

Đorđe Gogov
Malo ljudi moze da interpretira fank na nacin na koji je to radio Dino Dvornik. Glasovne mogucnosti u najmanju ruku osrednje.

Sonja Bakic
Mozda bi otpevala i bolje da Kaliopi nije bilo stalo da se istakne. Generalno: Kvalitetan glas i prosecan nastup.

Kristijan Jovanov
Zasluzeno najgori. Mozda samo Maca i peva i izgleda gore od njega.

Aleksandar Belov
Nije mi jasno sta ljudi vide u njemu. Kako je otpevao "Makedonija", svaki bi je grk bolje otpevao. Kakve su paljevine makedonci sto se tice glasanja - mozda i pobedi.

Nina Petkovic
Ne znam zasto, ali mi je sinoc bila odlicna. Inace osrednja.

Igor Cukrov
Predlazem da mu sledeci put dovedu komsiju i predsednika mesne zajednice i da mu daju da peva nesto od tompsona. Sto se tice glasa - jedan od kvalitetnijih.

Milica Majstorovic
Satro fino dete (ljubi je majka). Salu na stranu, lepo izgleda, solidno peva, solidan scenski nastup, glupa k'o noc, Skay vec podmazuje macora i ceka da izadje.

Nikola Paunović
Moze da peva u svakom rok bendu na teritoriji Srbije, za nesto vise jednostavno nema kvaliteta.

Danijel Pavlovic
Da se ponasa i izgleda dobro kao sto peva bio bi Zdravko Colic. Ali nije.

Mirjana Kostic
Izuzetno kvalitetan i skolovan glas, dobar scenski nastup, karakter diskutabilan. A mozda je samo bila iskrena.

Vukašin Brajic
Po meni (mada dosta naginjem prema hard roku), najizbalansiraniji od svih. Moze mnogo da postigne u roku i kao solista i u bendu. Nije mi jasno odakle onako suvopicast izvlaci onaj glas.

Jos nesto: jebem ti Srbiju kad je najkvalitetnije sto je moglo da se delegira u ziri ONO!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Вукашин - Хајвеј ту хел

E ovo cu morati da gledam. Ima da se satre covek! Ni Brian ne moze da otpeva kao Bon bez ociglednog zabusavanja...
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Вукашин - Хајвеј ту хел

E ovo cu morati da gledam. Ima da se satre covek! Ni Brian ne moze da otpeva kao Bon bez ociglednog zabusavanja...

Ma, ne... u njegovom izvodjenju ce to biti "Meketanjem do pakla" Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ili kao kad bi otisla u Operaciju Trijumf da postanes pevacka zvezda, a ne znas engleski!  Smile

Nije da ga branim, engleski je danas elementarno obrazovanje, ali onaj ko pobjedi u ovom show-u sigurno nece pjevati pjesme na stranom jeziku. Isto tako, vecina nasih 'zvijezda' ne znaju beknuti isti taj jezik, a i koga briga .. Smiley

Citat
Pa Mika tamo najbolje peva, i na jos vecu nepravdu je nominovana....

Pa valjda je znao kad je dolazio u OT da ce pevati pesme na engleskom i da se to od njega ocekuje....tako da ne vidim kakvo je to opravdanje ne znam engleski - pa sta onda trazis u OT?

Sto se ovog drugog tice.....e pa, ja sad stvarno ne znam sta ti hoces  Smile  Smile
U predhodnom postu kazes
Citat
Nikola je covjek koji fuli ton na 'hej hej' u pjesmi 'dirlija'.  Smile Pritom sve pjeva na isti nacin, sve neki promukli, satro zajebani rokerski glas ..
Adnan ne pjeva nista bolje od Milice, ali je sinoc otpjevao skroz ok, bas kao i ona, a cak je i simpatican na trenutke.

I njih dvoje, nominovani; pored nine,ane,nikole ?
Nepravedno, u najmanju ruku

a sad mi ovde kazes

Citat

Tako da ne razumem, zasto se bunis sto je Adnan nominovan, ako ti je jasno da se ovde pevanje uopste ne gleda i ne ceni. (a pritom i nije nesto posebno otpevao)
Zato ti i kazem....ako je mogla da ispadne Mika kao najbolji pevac, onda je mnoogooo manja nepravda da ispadne Babajic.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung Galaxy S III
Citat

Pa eto imaju tu misiju da od njih naprave "zvezde" .... taj imaginaran pojam, koji bi na neki nacin trebao valjda da predstavlja kompletnu licnost, koja super peva, super izgleda... koja je inteligentna i zrelo se ponasa, koja je uvek spremna za saradnju i voljna za rad, odgovorna.... i jos uz sve to poseduje jos jedan imaginaran pojam, a to je "ono nesto" ili "x-factor" ... Samo nikako da shvate da rade sa gomilom kretena 

Citat
Ja se izvinjavam muskoj publici; milica je i lijepa i zgodna, ali na osnovu onog sto sam ja vidjela, kapacitet mozga je obrnuto proporcionalan njenom fizickom izgledu, pa zato rekoh ljepuskasta. Ko razumije, shvatice

Stara prica... sve lepe cure su obavezno glupe.... a svi lepi muskarci su obavezno gay....  Smile

Milica nije narocito inteligentna, ali nije ni glupa onoliko koliko bi to zenska populacija volela da jeste 
« Poslednja izmena: 11. Nov 2008, 17:55:44 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.