Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Nova super zvezda na podrucju od Vardara do Triglava i od Djerdapa do Jadrana je:
Adnan Babajić - Pobednik
4.3%  (23)
Ana Bebić
16.9%  (91)
Aleksandar Belov
13.2%  (71)
Antonija Besednić
0.9%  (5)
Andrea Harapin
0.2%  (1)
Đorđe Gogov
3.9%  (21)
Danijel Pavlović
8.8%  (47)
Igor Cukrov
2.8%  (15)
Ivana Nikodijević
2%  (11)
Jasmina Midžić
1.7%  (9)
Milica Majstorović
13%  (70)
Nikola Paunović
2.8%  (15)
Nina Petkovic
4.7%  (25)
Nikola Sarić
9.7%  (52)
Sonja Bakić
6.1%  (33)
Vukašin Brajić
7.8%  (42)
Mika Kostic
0.6%  (3)
Kristijan Jovanov
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 537
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Operacija trijumf“ - Novi reality show  (Pročitano 202170 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Jasmina napustila „Operaciju trijumf”
Danijel je znao da ostaje
Autor: M. R. | Foto:G. Sivački | 05.11.2008. - 05:00

Nakon što je izbačena iz „Operacije trijumf”, Jasmina Midžić je napravila haos. Prvo je otkrila da joj je Danijel pretio kako će njegovu polusestru Mariju Šerifović, koja radi za njega pa on zbog toga ostaje u kući - „napucati” na nju (?!), a potom da je u glasanju sigurno bilo neke neregularnosti, što se njoj osim ovog primera, kako ona kaže, pokazalo i u nekim drugim situacijama.

- Danijel je imao informacije iz spoljnog sveta. Na generalnoj probi on i Ana Mihajlovski su pričali dva sata. Ne znam tačno šta su pričali, ali mislim da mu je prenela nešto jer se čovek nakon razgovora sa njom potpuno promenio, nekako je bio sigurniji u sebe, opušteniji - priča Jasmina koja ne optužuje Anu Mihajlovski, ali joj se čini da nešto nije regularno jer je Danijel, kako ona kaže, znao šta se dešava i ponašao se kao da definitivno ostaje. Prema njenim rečima, Danijel nije jedini koji je imao informacije iz spoljnog sveta.

- Meni je rekla jedna studentkinja: „Imam informaciju da ti vodiš, ali Danijel će ostati zato što je on šou”. Samo ću vam reći da svi u kući imaju informacije iz spoljnog sveta - rekla je zagonetno ona i dodala da će Danijel ostati do kraja, ali da ne sme da kaže odakle to zna.
Iako su svi očekivali žustru svađu između nje i Danijela po ulasku u kuću nakon gala večeri, Danijel joj ništa nije rekao.
- Svi smo očekivali da će Danijel da me napadne, ali on se pred kamerama uvek ponaša kao anđeo - rekla je Jasmina kojoj se čini da će pobedu poneti Aleksandar Belov, dok joj se uopšte ne sviđa to što su svi nominovani.
- Ljudi imaju pravo da kalkulišu, pa svi kalkulišu. Želite da znate pravila igre - „Emotion” ima svoja, mi imamo svoja. Ono preksinoć je bio pravi cirkus, pa ljudi hoće da naprave šou - kaže Jasmina i objašnjava kako su se studenti dogovarali.
- Što se tiče vraćanja Nikole Paunovića, uvek smo ga vraćali da pokažemo žiriju da vredi. A studenti su prošlog puta spasli njega jer su mislili da ja mogu da pobedim Danijela - rekla je Jasmina.
Iako tvrdi da joj je drago što su profesori spasli Ninu prošle nedelje, Jasmina kaže da joj je malo nejasno zašto nisu spasli nju.
- Mislila sam da profesori sve gledaju, rad na časovima, nikada nisam zakasnila, trudila sam se. Mislila sam da će me profesori spasti zato što su videli da mi se otkačio monitoring. Iskreno, ne znam zašto nisu - rekla je Jasmina i dodala da uopšte nije razočarana zbog izlaska.
- Nikada svom detetu ne bih dozvolila da se prijavi na ovako nešto. Sve oni nama daju i više nego što treba, ali je stvar što ovaj šou izvlači najgore iz ljudi. Poenta je što se ovde pravi zvezda, a neko se nekada prikazuje u najgorem svetlu. Kako misle da prodaju naše ploče kada su nas tako prikazali - napominje Jasmina.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Alcatel 258
Што би рекли ил си четник ил усташа, треће нема. Шалим се ја, нема љутње.
Само ме нервира, што 99% наших људи, тако безвезе прича а код шиптара купују хлеб, купују дрогу од шиптара, иду на концерт Хладног Пива(идем и ја Smiley ) а тобож им смета што неко шири национализам и што тако прска по аудиторијуму својим показивањем националне припадности. Мислим да то стварно није вредно помена, Кемал Монтено је човек Италијан са женом српскињом па опет пева боље од свих на нашој сцени, знам ја да ви не судите по томе дал је неко добар певач, ал стварно мислим да је то беспотребно ко јој јебе маму, ако оће нек се курчи што је марсовац... А само указујем на то, да нам је почело сметати, исто као и хрватима који су комплекс невиђени од Срба, а то није добро за стање духа целог народа.

Извињавам се још једном.

Нек је остао, Женски Шерифовић Smiley да се још мало жуче на њега. А овог чокалију скопљака, тешко је скопљацима кад су изгубили Тошета сад ће све урадити да направе новог идола нације, 100% он побеђује, мада је мој фаворит Шиме тј Игор из Сплита.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K510i
Kristijan 4.8 %

Imaju li ti ljudi sluha  Smile Smile Smile

Odakle Bugarima sluh, zivota ti.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

......

Zodijak
Pol
Poruke 775
Zastava ispred zadruge
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ona zivi koliko znam u hrvatskom delu Bosne. Predstavlja se kao hrvatica, ali je sigurno delom i bosanka, jer ipak tamo zivi.
Djevojka je iz Hrvatske i blage veze sa Bosnom nema.
IP sačuvana
social share
The Chuck Norris military unit was not used in the game Civilization 4, because a single Chuck Norris could defeat the entire combined nations of the world in one turn
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 514
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Apple iPhone 3G
http://img134.imageshack.us/my.php?image=51113151nb1.jpg

Na granici je sa Bosnom, a i ima baaas bosanski izgovor, pa sam mislio da je iz nekog hrvatskog dela Bosne.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2008, 18:28:27 od iMilanche »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 386
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Iz Metkovića je, a studira u Mostaru!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Veruj u ljubav u dobru i zlu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E 71
A ko je gosti onda u ponedeljak ? Studenti su dobili 2 pesme Dade Topica ... Mozda on ? I ko jos ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG 
Па ко још има две песме... Певачица нека сад ми стаде мозак.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Е четничине шта се примате, па да вам је стало до Србије радили би нешто корисно за њу.
А овако само исказујете комплекс, свака јој част што је поносна што је Хрватица, кад је неко поносан што је нешто други неко му не смета.
Проблем је у Србима, сви хрвати су рекли "свака јој част", а неко наш да то уради сви би одма пљували, четник, кољач и тако те гадости..

Радите нешто корисно за Србе и Србију, нека Хрвата и Хрватица...

Eto covjek vam fino rece u cemu je stvar i stvarno ne vidim dalju potrebu da pricate o tome sto je ona rekla u emisiju za koju je vecina mislila da je b 92 ajmo svi da se volimo zajedno karaktera ali gle cuda neko u emisiji rece da je ponosan sto je to sto jeste pa u cemu je problem .
Problem je u tome sto se neki stide onogo sta jesu pa misle da je i sa drugima tako e pa nije.
I ovo je moj zadnji post ovakve ocigledno politicke prirode na ovakvoj temi.

Imam jedno pitanje za vas niko od vas se nije nasao da pohvali ili da primjeti nesto lose kad je ona trudna djevojka ne znam kako se zove ucila cirilicu sta cemo sa tim

« Poslednja izmena: 05. Nov 2008, 22:02:42 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
ja bih molio ljude da prestanu ovo ... ja sam spomenuo to shto je nikolina rekla jer mislim da nije ni vreme ni mesto za to , a oko toga ispade frka... vecj sam rekao, nisam chetnichina, koja kolje jadne ljude oko sebe, nemojte me vredjati... mene i ostale posetioce foruma..ako si ti , sasaborg , ovim aludirao da se ja stidim onoga shto jesam, nemoj prichati neosnovane gluposti molim te...
Citat
Е четничине шта се примате, па да вам је стало до Србије радили би нешто корисно за њу.
А овако само исказујете комплекс, свака јој част што је поносна што је Хрватица, кад је неко поносан што је нешто други неко му не смета.
Проблем је у Србима, сви хрвати су рекли "свака јој част", а неко наш да то уради сви би одма пљували, четник, кољач и тако те гадости..

Радите нешто корисно за Србе и Србију, нека Хрвата и Хрватица...

Eto covjek vam fino rece u cemu je stvar i stvarno ne vidim dalju potrebu da pricate o tome sto je ona rekla u emisiju za koju je vecina mislila da je b 92 ajmo svi da se volimo zajedno karaktera ali gle cuda neko u emisiji rece da je ponosan sto je to sto jeste pa u cemu je problem .
Problem je u tome sto se neki stide onogo sta jesu pa misle da je i sa drugima tako e pa nije.
I ovo je moj zadnji post ovakve ocigledno politicke prirode na ovakvoj temi.

Imam jedno pitanje za vas niko od vas se nije nasao da pohvali ili da primjeti nesto lose kad je ona trudna djevojka ne znam kako se zove ucila cirilicu sta cemo sa tim

bold broj 1 : emisija b92... ne prichaj gluposti ...

bold broj 2 : ne kazhe se zadnji nego poslednji , a i tvoje pitanje na kraju posta obara ovo shto si rekao

i zato, hajde da se lepo vratimo na temu, jer ovo shta smo do sad trabunjali je za politichki forum...

ja sam kriv, ja sam pokrenuo, evo i zaustavicju ,. molim vas dosta... hvala svima  Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 349
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.