Ti mislis da ja citam tvoj potpis. Nisam znao da ne smem jednu rec da napisem velikim slovima. Kakva je to tortura? A je l' smem da pocetno slovo pisem veliko ili moram i njega malo?
Na Burek Forumu je zabranjeno: - Svaka javna razmena misljenja i ideja kojima se krse vazeci zakoni SCG, ukljucujuci i pitanja vezana za piratizovani software i drugu intelektualnu svojinu, razmenu informacija do kojih je dodjeno ilegalnim putem i predstavljaju necije privatne podatke , poput informacija o bankovnim racunima, internet nalozima i sl.
Stvarno smesno, Anea ti mora da se salis. Da li mislis na isti forum na koji i ja mislim? Ja govorim o onom Burek forumu gde sve vrvi od piraterije i gde je svaka druga tema tipa "a gde da nadjem krek za ovo" . A ti?
Da, mislimo na isti forum.... U poslednjih par meseci svaka tema koja je zahtev za nelegalnim softverom je zakljucana. Postoji toliko drugih nacina da se postigne isti cilj, samo treba sesti i razmisliti.. U ostalom, stavi prst na celo i razmisli ko ce da odgovara za sva ova vasa pisanija