Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NOKIA 6670 ne prikazuje ceo imenik i restartuje se!  (Pročitano 3822 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava HR
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D880
sad kad si formatirao tel i otkljucao mmc,formatiraj odma i nju, neces imati problema!!! softver sam po sebi je super, pripazi sta instaliras i gledaj da podesis tel da ti slike i druge podatke belezi na karticu, da imas sto vise slobodne memorije na fonu-jer ce onda raditi brze, pripazi koje appl instaliras i obavezno neki antivirus!!!
sto se tice neke zamene, ako ga prodas dobro,mogao bi kupiti polovan 6630, sto ti je moj savet, jer je ima bolju kameru,noviji softver,3G-je....
 Smile Smile Smile

Hvala virtualni prijatelju! Imam frenda koji ima 6630, i dao bi mi po solidnoj cijeni, samo trebam "udavit" ovaj svoj! Wink

Forum je Vam je doista odličan, hvala još jednom za korisne savjete..  Pišemo se opet!

Živjeli! [smilie=5.gif]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Hvala virtualni prijatelju! Imam frenda koji ima 6630, i dao bi mi po solidnoj cijeni, samo trebam "udavit" ovaj svoj! Wink

Forum je Vam je doista odličan, hvala još jednom za korisne savjete..  Pišemo se opet!

Živjeli! [smilie=5.gif]
Telefon 6670 je fenomenalan sa zadnjom verzijom softvera 3.2v.6.0.522.0.
No, ne mogu da kažem da je bolji od 6630. U svakom slučaju Nokia 6630 je do sada najbolji Symbian telefon koji se ikada pojavio(osim ako nekome nije do Wi-Fi i 3Mpx kamere) i sudeći prema cenama koje se kreću mislim da bi zamenom svog 6670 modela za nov 6630 trebao dodati nekih 60€, čak i manje što uopšte nije mnogo i mislim da vredi.
Što se tiče polovnog modela tu je stvar još povoljnija.
No, svaki polovni Symbian telefon treba u najmanju ruku formatirati, čak je i poželjno flešovati na poslednju verziju firmwer-a kako bi bio stabilan i radio savršeno![/b]
« Poslednja izmena: 27. Jun 2006, 15:40:40 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava HR
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D880
Danas sam uzeo Blue Tooth USB stick (odustao sam od traženja kabla), te skinuo Nokia PC suite.
Verzija koju ja imam je 4.0437.4, pa me zanima dali mogu samostalno pomoću ovoga što imam instalirati novu verziju softvera i gdje ga u slučaju da mogu, mogu skinuti?

Imam u ponudi 6630 polovan, ali dobro očuvan za 180 €, a vjerujem da ću i za svoj postići neku sličnu cijenu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Danas sam uzeo Blue Tooth USB stick (odustao sam od traženja kabla), te skinuo Nokia PC suite.
Verzija koju ja imam je 4.0437.4, pa me zanima dali mogu samostalno pomoću ovoga što imam instalirati novu verziju softvera i gdje ga u slučaju da mogu, mogu skinuti?

Imam u ponudi 6630 polovan, ali dobro očuvan za 180 €, a vjerujem da ću i za svoj postići neku sličnu cijenu.

6630 kod nas u srbiji košta 179€ nov u kutiji, dok ti tamo neko nudi polovan za 180€? Smile
Samostalno ne možeš menjati verziju softvera već samo u nekom servisu za neku cenu od otprilike 10€(opet kod nas) i veruj mi da vredi!!!
« Poslednja izmena: 27. Jun 2006, 19:49:18 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6680
Ovdje u BiH polovan 6670 je skuplji od 6630,valjda ljudi imaju predrasude o obliku,to sam skoro uvjeren jer znam kako mene gledaju otkad imam Symbian,prvo što kažu - ružan.Ali to je već druga tema,ljudi ne znaju šta se može tim telefonima.Samo bih htio reći da u Cro ima mobitela koji su kodirani,pa ako se odlučiš da uzmeš telefon pazi da bude otključan za sve mreže,jer 6630 pa nadalje u Symbian telefonima nije moguće softverski otključati.
Po meni je 6670 predivan telefon,i sa zadnjom verzijom software-a bi on bio najbolje rješenje.Možda ja imam lijepe uspomene s njim pa je zato,ali sad imam 6680 i nije baš neka velika razlika,bitnih razlika nema,bar ne toliko da vrijede plaćanja razlike između njih.Ja sam mijenjao jer je crkao,inače bi još on bio aktuelan kod mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 20
Zastava HR
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D880
Ovdje u BiH polovan 6670 je skuplji od 6630,valjda ljudi imaju predrasude o obliku,to sam skoro uvjeren jer znam kako mene gledaju otkad imam Symbian,prvo što kažu - ružan.Ali to je već druga tema,ljudi ne znaju šta se može tim telefonima.Samo bih htio reći da u Cro ima mobitela koji su kodirani,pa ako se odlučiš da uzmeš telefon pazi da bude otključan za sve mreže,jer 6630 pa nadalje u Symbian telefonima nije moguće softverski otključati.
Po meni je 6670 predivan telefon,i sa zadnjom verzijom software-a bi on bio najbolje rješenje.Možda ja imam lijepe uspomene s njim pa je zato,ali sad imam 6680 i nije baš neka velika razlika,bitnih razlika nema,bar ne toliko da vrijede plaćanja razlike između njih.Ja sam mijenjao jer je crkao,inače bi još on bio aktuelan kod mene.

Hvala na savjetu .. Wink
Imam jedno pitanje; Kažeš da ti se 7760 pokvario. Mehaničkim oštećenjem ili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6680
Ne,samo se ugasio u dzepu.Nikad nije ni najavio da će se pokvariti,i nikad nisam saznao šta mu je,ali mislim da je Flash ic otišao,a niko se ovdje nije našao da ga popravi,pa sam ga prodao onako pokvarenog.A mnogo mi ga žao,meni je njegova linija više nego prelijepa,čak ljepša od ove 6680.
Moraću mu pjesmu napisati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
Ovdje u BiH polovan 6670 je skuplji od 6630
Grrrrrr......meni "ovde" u jeb*** Petrovcu na Mlavi daju svega 120€ za 6670 i to neogrebanog displeja i očuvanog kao da je danas kupljen.
6680 košta 255€ pa sami izračunajte kolika bi bila doplata koja se ne isplati u svakom slučaju.
No, ako lik ima prilike da povoljno dodje do 6630/6680 neka ne okleva - telefoni su brži i bolji sigurno!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.375 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.